Kocham Szaruczka ale kocham go jeszcze bardziej kiedy gra w filmie takiego twardziela jak np. Don :) czy znacie może więcej filmów w których gra chociaż troche takiego? proszę o odp.
W Asoce jest miejscami taki fajnie zly, poza tym w Duplicate gra podwójną role (dobry i zły). "Baazigar "-rewelacja .
A ja ze swojej strony mogę polecić Koyla bomba ;-)nie jest tam zły w TAKIM tego słowa znaczeniu ale spodoba Ci się .
pozdrawiam
no i może jeszcze Jestem Przy Tobie;)Tu również jest twardzielem...miejscami przynajmniej i z założenia;)
też go nie widziałam, ale wydaje mi sie, że on wystepuję tam tylko w piosence tytułowej i rzeczywiście wyglada na twardziela;)....a reszta filmu jest ponoć niezbyt dobra...
on glownie w kaal jest raczej producentem:)mam ten film ale nie zdąrzyłam obejrzeć:) hmmm jako twardziela w karan arjun jest prawie twardy:) no i w koyla jak wyzej w starciu rajan shankar:D i w dil to pagal hai twardy bo nie wierzy w milosc:) ale do czasu ...
Hm... wiesz... w zasadzie to nie ma raczej twardzieli idealnie takich jak Don... xD Ale jest wiele filmów, gdzie Shahrukh puszcza w ruch nogi i pięści :P. Z tych co ja osobiście widziałam... Chaahat gra twardziela (od pewnego momentu, bo do pewnego momentu to jest słodki :P, ale potem, gdzieś koło 2/3 filmu na prawdę nieźle twardnieje ;), w tym, że tu gra tego dobrego... :P), w Darr w zasadzie też (ale w trochę innym sensie twardego... nie umiem tego określić :P, ale tu to jest zdecydowanie ten zły) ... w One 2 Ka 4 (tu gra super twardego policjanta... :P, niby dobry... ale jednak potrafił pokazać różki :P), jeszcze w Josh (hm... przywódca gangu xD), w Shakti (mimo, że ma tam krótką rolę i to w zasadzie pod koniec filmu (który sama w sobie jest moim zdaniem dość cienki... :P)... ale to jest jedna z moich ulubionych jego "twardych" kreacji :), hm... też dobry :P, chociaż tak nie całkiem xD), w Ram Jaane (hm... zły :P), w Anjaam (znowu zły... :P) w Dil Se też jest twardy (ale bardziej twardy charakterem... chociaż jak przychodzi co do czego to też się bije... :P, hm... i znowu dobry xD), Baadshah (hm... też od pewnego momentu... :P, tu też dobry...), w Phir Bhi Dil Hai Hindustani... (też od pewnego momentu xD... po raz kolejny... dobry xD), no i można powiedzieć, że w... KANK xD, tu się nie bije itp... ale ma równie paskudny charakter (kto wie, czy nawet i nie bardziej :P) jak Don (też ma gdzieś uczucia innych, jest ogólnie paskudny dla swojego otoczenia itp itp...)... :P (hm... dla mnie dobry... chociaż według wielu ludzi-okropny :P) A tak poza tym to tak jak wymieniono wyżej... Main Hoon Na (dobry :P), Koyla (dobry :P), Baazigar (tu akurat jest zły :P, chociaż niby miał powód... ale dla mnie powód jego działań to żaden powód :P)), Duplicate (jeden dobry, drugi zły (było ich 2 jakby co xD)... :P), Aśoka (generalnie dobry, ale potem dostaje na łeb i zmienia się w prawdziwego potwora)... Hm... to by było chyba na tyle ;). Ale skoro chcesz popatrzeć sobie na Szaruka w roli potwora albo dobrego walczącego o swoje przeżycie... to masz zdecydowanie na co popatrzeć ;) xD.