Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Ostatnio wyczytałam na jakiejś stronce, że Shahrukh Khan jest Muzułmaninem. Wiedzieliście o tym? Oczywiście nie mam pewności czy to prawda, ale i tak się zdziwiłam. Tam było jeszcze napisane, że jego żona to Hinduska (co tym razem zupełnie mnie nie zdziwiło), a dzieci wychowują według obu religii. Wie ktoś coś o tym? W zasadzie jego wyznanie nie ma większego znaczenia, bo to przecież tylko jego sprawa, ale po prostu ogromnie się zdziwiłam, bo zawsze kojarzyłam go z Hinduizmem.

Ertis

Tak Shahrukh jest wyznnia muzułmańskiego.Wszyscy fani to wiedzą .Jego rodzina ma korzenie pakistańskie ,on zaś urodził się w Indiach.
Nikomu nie przszkadza to, że on jest muzułmaninem.Jest bardzo religijnym człowiekiem ,modli się co dzień i mówi "nie ważne jak Bóg się nazywa ważne, że w niego wierzysz".

Rainbow_2

To "Wszyscy fani to wiedzą" chyba było wymierzone we mnie... No a ja się dowiedziałm ostatnio, jak już pisałam wcześniej, zdziwiło mnie to i o tym napisałam. Bardzo go lubię, ale nie jestem jakąś jego zagorzałą fanką, podobnie jest u mnmie z całym kinem Bollywood - fascynuje mnie i urzeka, ale nie kupuję czy ściągam regularnie coraz to nowych filmów (coś takiego, nie potrafię tego dokładnie wyjaśnić). Poczytałam sobie ostatnio trochę o Shahrukh Khan'ie i dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy o nim. A i jeszcze napisałaś/eś, że "Nikomu nie przszkadza to, że on jest muzułmaninem" - a komu miałoby przeszkadzać i dlaczego?
Pozdrawiam

Ertis

To absolutnie nie było wymierzone w ciebie.Pytałaś tylko -czy o tym wiedzieliśmy.
Po drugie z tą jego religią , pytasz dlaczego komuś mogłoby to przeskadzać? Wiesz rasistów i głupków nie brakuje niektórzy dyskryminują ludzi jeśli nie są tej samej wiary czy jakieś tam dyrdymały.

pozdrawiam

Rainbow_2

No w sumie masz rację... Wiesz przeglądałam trochę Twoją stronę (a w zasadzie Twoje wpisy na forum) i wydajesz mi się ciekawą osobą. Naprawdę masz prawie wszystkie filmy Shahrukh Khan'a??? Jeśli jesteś zainteresowana ciekawą pogawędką zapraszam na moją stronę, znajdziesz tam do mnie kontakt poza Filmwebem.