Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Dziewczyny co z naszym dziełem? Czy pracujemy nad nim dalej. Czy raczej umarło śmiercią naturalną? Jakie plany na przyszłość?

Karolina_24

No ja bym chciała, ale nie mam tyle czasu. Mam dużo nauki, za rok matura... Za tydzień mam ferie, więc mogę coś tam zrobic. Ale wydaje mi się, że jest na tej stronce kilka niepotrzebnych rzeczy (całe Tolly, Kolly... aktorzy ich i filmy), tak mi się wydaje ;p

Madleen

Ja mam niestety problemy z internetem , po prostu nie mam gdzie siedzieć tylko z doskoku czasem sprawdzę pocztę.Nie zgadzam się z Tobą Madleen , chodziło o to żeby to była stronka nie tylko o Shah Rukhu ale również rzetelne źródło informacje o miejscu w którym On mieszka itd. Myślę że osobne działy to była przesada ale jak są w jednym dziale o Indiach to może tak być to moje zdanie.

Preity27

Nasza galeria liczy już ponad 2 tysiące zdjęć. Wiem pisze bzdety ale wiecie dlaczego :)

Karolina_24

Piszę tu, bo nie wiem, czy moje wiadomości do was dochodzą.
Ja myślę, że stronę można byłoby oddać już do użytku. Ludzie by się po-logowali. A z czasem i tak można jeszcze rozszerzać te fora oraz galerie. Strona wygląda świetnie, podstawowe wiadomości o Bolly, Idiach już dawno są...

Madleen

Maaldeem spokojna głowa wieści dochodzą. Z tego co wiem Priety dodała do wyszukiwarki juz stronkę. Tylko jest jakiś problem z newsami, i nie mogę dodawać zdjęć do galerii. (

Karolina_24

Czyli coś jest nie tak teraz z tą stroną? Bo właśnie od 30 min próbuję się tam zalogować i nie wczytuje mi się wcale :(

Madleen

stronka działa. ja wchodzę na nią bez problemu
tylko jak się dodaje newsy, jakaś ramka nieraz robi się długa nawet bardzo długa

Karolina_24

Ok, teraz się tam dostałam, i już wszystko wiem. :)

Karolina_24

a można się dowiedzie o jaką stronkę chodzi? ;>

emily91

Emily wszystko w swoim czasie :) Adresu i tak nie możemy podać na forum żeby za nami nie powołane osoby nie poszły a po za tym wszystko jest jeszcze w przygotowaniu :)

Preity27

aha rozumiem :)
więc zostaje tylko czekać, a domyślam się że na jedyną w swoim rodzaju stronkę o wiadomo kim ^^

emily91

A co z naszą galerią Priety? Działaś już coś czy jeszcze nie? Pytam bo mam kilka zdjęć do wklejenia :)

Karolina_24

Obojętnie co tam kombinujecie dziewczyny, nieważne co, powodzenia życzę xD ;p;p

Lady_Selene

Najwazniejsze ze bedzie super wygladac:)
Czekam z niecierpliwoscia na ta strone:))