CZłOWIEKU, JEśLI NIE CHCESZ BYć POSąDZONY O BRAK JAKICHKOLWIEK UCZUć PROBLEMY Z SAMOOCENą, ZABURZENIEM OSOBOWOśCI, KłOPOTY Z WłASNYM CIAłEM, HAMSTWO, NIEZROZUMIENIE, RóżNORAKIE CHOROBY PSYCHICZNE, FANATYZM ,NIEUCTWO, WYMąDRZANIE,,BRAK ZNAJOMOśCI ORTOGRAFII(najważniejsze z powyżej przedstawionych), BRAK SZACUNKU DLA STARSZYCH I MąDZRZEJSZYCH, O OBRZUCANIE MIęSEM, SPADANIEM Z KRZESłA, WYKRZYKNIKI I INNE NIEARTYKUłOWANE DźWIEKI, WYRAżANIE SWOICH UCZUć I OPINNI ZA POMOCą SłóW NIECENZURALNYCH(jesli masz z tym kłopoty skonsultuj się z odpowiednimi urzytkownikami forum),IMPERTYNECJE , ZAZDROść I WIELE INNYCH POWAżNYCH ZARZUTóW NIE WYRAżAJ SIę OBOJęTNIE LUB NEGATYWNIE NA TEMAT BOOLYWODU LUB PRACOWNIKóW TEGO PRZEMYSłU.
(Z godnie z paragrafem bolly$dollar wzbronione jest komentowanie lekceważenie powyższego komunikatu)
nie musisz byc taka ironiczna. a zarzuty o brak ortografii i 'nieuctwo' w twoim przypadku sa jak najbardziej uzasadnione.
to smutne.
eunice2 rozumiem, że możesz go nie lubić, ale może zamiast tak go krytykować warto spjrzeć by na siebie. Idealna na 100% nie jesteś. Ponieważ zbliżają się Święta nie mam zamiaru tutaj nikomu ubliża, ale zanim zaczniesz sama obrzucać go mięsem( co z resztą wpisałaś w ady Szaruka)zastanów się czy to czemuś służy? Pozdrawiam ;)
małgoniu wiem że to smutne, ale tak to właśnie miało wygladac to ostrzeżenie, wiedziałem że nadal bedziecie doszukiwac sie błedów, ale chciałem miec pewnosc. i jesli idą święta,to dlaczego nie spełnicie prosby bliźniego, który prosi o nie komentowanie ?? (to było pytanie retoryczne)
Nie wiem czy to było do mnie, w każdym razie weź wyluzuj!!! jak ci się nie podoba to możesz nie pisać wcale?!
ey..no ja chce wiedzieć do kogo to ? to od "CZłOWIEKU, JEśLI NIE CHCESZ BYć POSąDZONY.... do "TEGO PRZEMYSłU" xD
Założycielka tematu ma wiele racji. Żeby nie było niezgodności, dla mnie Bollywood jest ok. Ale nie raz zauważyłem krytyczną ocenę odnośnie bollywoodzkich filmów skomentowaną wyzwiskami i porównaniami do matołów, etc. Rozumiem, gdy miłośnicy Bollywoodu przyjmują takie stanowisko, gdy ktoś pisze głupoty, jak to na Filmwebie wiele razy się zdarza, ale w przypadku gdy komuś film się nie podoba, naskakiwanie na te osoby jest, po prostu głupie;P
Pozdrawiam.
jesli dalej nie wiesz to cie informuje ze "CZłOWIEKU" zwrócone jest do wszystkich ludzi na ziemi,do ciebie równiez, bo takze przewidziałem ze takie OKAZY jak ty moga to przeczytac i nie zrozumiec,wiec objasniam.
"NIE WYRAżAJ SIę OBOJęTNIE LUB NEGATYWNIE NA TEMAT BOOLYWODU LUB PRACOWNIKóW TEGO PRZEMYSłU. " a w tym urywku mowię o pracownikach bboolywodu, a jesli nie wiesz o kogo chodzi to o tych aktorzynów,rezyserów, producentów i wszystkich tam tyhh zbiajacych fortunę na glupocie ludzkiej.
mam WIELKą NADZIEJE ZE PO moim acz klarownyM objasnieniu zrozumiesz o co w tym chodzi, jesli nie, twój problem, tylko wiecej nie pojawiaj sie na tym forum. KONIEC
weź się lecz xD
w twoich tekstach nawet nie idzie pojąć czy jesteś przeciw bollywood czy coś innego xD xD LoLzz. a ten pierwszy tekst który napisałeś..hahah musze sobie go skopiować bo idiotyczniejszego tekstu niewidziałam xD
a jeżeli tobie się nie podoba to ty spadaj z tego forum xP albo jak chcesz se coś krytykować to idź na miasto i kup sobie chomika jeżeli w twojej okolicy jest miasto.
hola... ie musisz sie tak wyrazac cwioku, bo inaczej cie nei nazwe... dobra moze troche urazilem twoja dume własną, ale nie muisz tego tak przeżywac...jesli az tak bardzo ci zalezy na kopiowaniu to do twojej wiadomosci mowie coi ze jest to chronione prawami autorskimi;))))) ale tym samym dowiodłas,ze tacy kulturalni urzytkownicy jak ty nie powinny komenotwac na takiego rodzaju forum. Dziekuje ze tak martwisz sie o moje zdrowie,a el sam zdecydujekiedy pojde do lekarza.. mam 100% pewnosci ze po mojej wypowidzi posypie się kolejny łąncusze twoich obelg, albo sobie dasz spokoj, bo ja nie mam zamiaru pomiatac siebie jak szmatą
o hejka tak wpadłem ale za chwile ide sie schowac aby ie myslec os ahhrukh khanie i tym podobnych wytworów jak ty. nie wiedziałem ze keidykolwiek bede sie z zcegos cieszył na tym forum.. ale nastał taki dzien, keidy ty dałes sobie siana
auf Wiedersehen nicht,unanstandige Scchwein