Dzisiaj o 10:30 na TVP 2 rozpoczął się program odcinkowy o Indiach pod tytułem "Opowieści o Indiach".Jeśli którąś z was to interesuje to polecam bardzo ciekawy właśnie oglądam :).
Ja oglądałam tylko kawałek tego programu ;/
A tym którzy nie widzieli jeszcze "Fanaa", to oznajmiam, że film będzie w 2 częściach w TVP1 3lipca (czyli piątek teraz) o godz. 9.30 rano :p A druga cześć 10 lipca też o 9.30. Film będzie wyświetlany w polskim tytule jako "Unicestwienie". Wolę oryginalny tytuł!
O wreszcie jakaś przyzwoita pora he he.Ja też wolę oryginalny tytuł.Nie przejmuj się Madleen to był 1 z 6 więc nic straconego możesz obejrzeć jeszcze kolejne 5 :) zachęcam naprawdę ciekawy.
Mam Boską wiadomość, dla tych, którzy jeszcze o tym nie wiedzą. ;)
Będą kolejne filmy Bolly w TV. ;)
Wszystkie będą puszczane na Tvp1 o godzinie 9.30 rano. [Tak jak i Fanaa.]
17 lipca - "Jestem przy tobie", część 1
24 lipca - "Jestem przy tobie", część 2
31 lipca - "Gdyby jutra nie było", część 1
7 sierpnia - "Gdyby jutra nie było", część 2
14 sierpnia - "Znalazłem Cię", część 1
21 sierpnia - "Znalazłem Cię" , część 2
Wiem, że praktycznie każdy widział już te filmy, ale pomimo to, piszę. ;)
Może to nieodpowiedni wątek, ale jak już piszecie tu o TV to od razu napisałam, dla tych, którzy nie wiedzą. ;)
Namaste. :*
ooo... O tych nie wiedziałam :P Ale i tak chyba wszyscy już je widzieli, są w Polsce wydane, no i nawet w gazetach już były... Eh, ale dobrze, że chociaż puszczają coś ;0
Nom, większość ludzi już oglądało te filmy. ;)
Ale cieszmy się chociaż, że coś puszczają. ;)
Ja pewnie obejrzę te filmy.., jak nigdzie nie wyjadę czy coś.. ;)
Mnie akurat nie będzie w domu przez tydzień, jak będzie puszczane "Main Hoon Na", ale obejrzę na pewno "Gdyby jutra nie było", bo moją płytę już tak wymęczyłam, że się co chwilę zacina :P Za dużo razy ten film oglądałam :p
Ja tak Madleen mam z K3G:) I na wszelki wypadek zakupiłam sobie płytę z dodatkami. Ale szkoda. Nie obejrzę jednego ani drugiego. To znaczy to co leci w niedzielę i w piątki. Teraz w weekend wyjeżdżam na wakacje więc przez dwa tygodnie nici z tv. Całe szczęście, że mam laptopa. A potem praca i to piątki i niedzielę. No może uda mi się obejrzeć tego dokumentu chociaż z jeden odcinek.
No wreszcie cos sie dzieje! :DDDD chociaz powiem wam ze smieszy mnie ta godzina... dobra w niedziele, ale w piatek? eee kto to obejrzy? no ja bo mam wakacje (;)) ale raczej nie wielu... W kazdym razie wazne ze chociaz cos puszczaja... I to takie faaajne flmy <3 :D
Mi też ta godzina coś nie pasuje :P Mogliby chociaż po południu je puszczać. A obejrzą je tylko Ci, którzy są fanami Bolly, i któregoś filmu jeszcze nie widzieli... albo ciekawscy żeby trochę pokrytykowac ;p
PS: zapraszam do mnie na bloga, na nową notkę ;p
Marigold 20:20 NA tvp1 5 LIPCA :) Produkcja, co prawda nie całkowicie Indyjska, ale zamieszczam:]
no jaa obejrze 'Marigold' bo mam jakies dziwne wrazenie ze nie wypada nie widziec ;p chociaz jakas czastka bolly o o normalnej godzinie :) jakos salmana scierpie mam nadzieje :/
a z tymi filmami o tej 9.30 i to jeszcze w dwoch czesciach to mam wrazenie ze to jest taka ironia... "Ha! Chcieliscie filmow bollywood to je macie!" ... Co tam ze o takiej godzinie i w taki dzien ze malo kto ma mozliwosc obejrzenia.