Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 089 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Dzisiaj o 10:30 na TVP 2 rozpoczął się program odcinkowy o Indiach pod tytułem "Opowieści o Indiach".Jeśli którąś z was to interesuje to polecam bardzo ciekawy właśnie oglądam :).

Preity27

Ja oglądałam tylko kawałek tego programu ;/
A tym którzy nie widzieli jeszcze "Fanaa", to oznajmiam, że film będzie w 2 częściach w TVP1 3lipca (czyli piątek teraz) o godz. 9.30 rano :p A druga cześć 10 lipca też o 9.30. Film będzie wyświetlany w polskim tytule jako "Unicestwienie". Wolę oryginalny tytuł!

Madleen

O wreszcie jakaś przyzwoita pora he he.Ja też wolę oryginalny tytuł.Nie przejmuj się Madleen to był 1 z 6 więc nic straconego możesz obejrzeć jeszcze kolejne 5 :) zachęcam naprawdę ciekawy.

Preity27

A to nie wiedziałam, że 6 części tego będzie. Następnym razem zobaczę ;p

Madleen

Mam Boską wiadomość, dla tych, którzy jeszcze o tym nie wiedzą. ;)
Będą kolejne filmy Bolly w TV. ;)
Wszystkie będą puszczane na Tvp1 o godzinie 9.30 rano. [Tak jak i Fanaa.]

17 lipca - "Jestem przy tobie", część 1
24 lipca - "Jestem przy tobie", część 2

31 lipca - "Gdyby jutra nie było", część 1
7 sierpnia - "Gdyby jutra nie było", część 2

14 sierpnia - "Znalazłem Cię", część 1
21 sierpnia - "Znalazłem Cię" , część 2

Wiem, że praktycznie każdy widział już te filmy, ale pomimo to, piszę. ;)
Może to nieodpowiedni wątek, ale jak już piszecie tu o TV to od razu napisałam, dla tych, którzy nie wiedzą. ;)

Namaste. :*

__KarLa__

ooo... O tych nie wiedziałam :P Ale i tak chyba wszyscy już je widzieli, są w Polsce wydane, no i nawet w gazetach już były... Eh, ale dobrze, że chociaż puszczają coś ;0

Madleen

Nom, większość ludzi już oglądało te filmy. ;)
Ale cieszmy się chociaż, że coś puszczają. ;)
Ja pewnie obejrzę te filmy.., jak nigdzie nie wyjadę czy coś.. ;)

__KarLa__

Mnie akurat nie będzie w domu przez tydzień, jak będzie puszczane "Main Hoon Na", ale obejrzę na pewno "Gdyby jutra nie było", bo moją płytę już tak wymęczyłam, że się co chwilę zacina :P Za dużo razy ten film oglądałam :p

Madleen

Ja tak Madleen mam z K3G:) I na wszelki wypadek zakupiłam sobie płytę z dodatkami. Ale szkoda. Nie obejrzę jednego ani drugiego. To znaczy to co leci w niedzielę i w piątki. Teraz w weekend wyjeżdżam na wakacje więc przez dwa tygodnie nici z tv. Całe szczęście, że mam laptopa. A potem praca i to piątki i niedzielę. No może uda mi się obejrzeć tego dokumentu chociaż z jeden odcinek.

Karolina_24

No wreszcie cos sie dzieje! :DDDD chociaz powiem wam ze smieszy mnie ta godzina... dobra w niedziele, ale w piatek? eee kto to obejrzy? no ja bo mam wakacje (;)) ale raczej nie wielu... W kazdym razie wazne ze chociaz cos puszczaja... I to takie faaajne flmy <3 :D

Lady_Selene

Mi też ta godzina coś nie pasuje :P Mogliby chociaż po południu je puszczać. A obejrzą je tylko Ci, którzy są fanami Bolly, i któregoś filmu jeszcze nie widzieli... albo ciekawscy żeby trochę pokrytykowac ;p
PS: zapraszam do mnie na bloga, na nową notkę ;p

użytkownik usunięty
Madleen

Marigold 20:20 NA tvp1 5 LIPCA :) Produkcja, co prawda nie całkowicie Indyjska, ale zamieszczam:]

Właśnie chciałam o tym pisać :P
Tylko szkoda, że to z Salmanem Khanem, bo go za bardzo nie lubię :P

Madleen

Nie obejrzę tego filmu, bo widoku na Salman'a me oczy nie zniosą..:P

__KarLa__

no jaa obejrze 'Marigold' bo mam jakies dziwne wrazenie ze nie wypada nie widziec ;p chociaz jakas czastka bolly o o normalnej godzinie :) jakos salmana scierpie mam nadzieje :/
a z tymi filmami o tej 9.30 i to jeszcze w dwoch czesciach to mam wrazenie ze to jest taka ironia... "Ha! Chcieliscie filmow bollywood to je macie!" ... Co tam ze o takiej godzinie i w taki dzien ze malo kto ma mozliwosc obejrzenia.

użytkownik usunięty
Lady_Selene

Właśnie... ci którzy mają wakacje obejrzą... ale ci którzy mają na rano do pracy to wątpię... Ale może jak "Marigold" będzie miało większą oglądalność niż "Fanaa" to im coś zaświeci i godzinę zmienią :)