Czytałam w pewnym czaspismie że Aamir ma psa który ma na imie Shahrukh!! Niezłe...;) i czy teraz nadal uważacie że jest on taki uwielbiany? haha Srk do nogi!!!!
Coo?!chyba masz cos w glowie zle poukladane! tez bym chciala zeby moj pies mial na imie Srk bo chociaz wiem z czym by mi sie kojarzyl..i co zatkalo?
Rani owszem dobrze czytałaś, tylko szkoda, że w internecie nie poszukałaś więcej informacji na ten temat. Jak dobrze pamiętam to Aamir nazwał tak swojego psa, ponieważ dzieci jego dzieci lubią SRK. I nawet w Bollywood wybuchł skandal, że Aamir ma psa który sie tak wabi. Sam Aamir przepraszał za to i zaznaczał, że nie chce nikogo obrazić, ani SRK, ani jego fanów.
Tak owszem.. no ale coś w tym jest że tak nazwali psa;)
ale co ja sie tu bede na ten emat wypowiadać,jak wy zawsze bedziecie go broniły jak lwice normalnie!!...haha...
Przyznaje Ci rację. Bo tak naprawdę nikt nie wie jakimi powódkami kierował się Aamir, czy ktoś z jego otoczenia nadając psu imię SRK. Szczerze. Gdybym była fakną bolly kilka lat wcześniej sama mojej labradorce bym nadała imię Kajol. A nawet czasem tak ją nazywam. Tak sami nie mam nic rzeciwko temu bym nazwała psa imieniem SRK, czy Aamira. Bo ja bym wtedy nie zrobiła tego wyłącznie z powodu by kogoś obrazić.
No dziękuje ze sie nareszcie ze mną zgodziłaś w jakiejś rzeczy;)
aa ja w przeciwieństwie do ciebie nigdy bym nie nazwała swojego imieniem swojego idola...bo to by było wręcz śmieszne
Dlaczego śmieszne? To zależy jak ktoś na to spojrzy. Ktoś może być wielkim fanem, ale "zdrowym fanem". A ktoś sobie pmyśli, że ten to już ma fioła na punkcie danego idola. Ja jak bym nazwała psa SRK to nie zrobiłabym tego by go obrazić, ale w jakiś sposób by ukazać swą "miłość". A co powiesz gdy ludzie dają psu ludzkie imiona. Nie mówię teraz o imionach idoli, ale zwykłych ludzi. Na mojej ulicy są psy które wabią się Aga, Bartek. I co Ty na to.
"Czytałam w pewnym czaspismie że Aamir ma psa który ma na imie Shahrukh!! Niezłe...;) i czy teraz nadal uważacie że jest on taki uwielbiany?" - dzieci kochają SRK, to pieska sobie tak nazwały, proste...
"haha Srk do nogi!!!!" - symptom...? Nie wiedziałam, że można być aż tak złośliwym...
No masz rację Karolina że psy mają imiona ludzi..
No ale wiesz ,ktoś to może odbierać za złośliwość np ta cała Rani,
ja nie jestem aż do tego stopnia złośliwa żeby tak pisać:) Bo ona uważa że jemu sie to należy,i myśli że ktoś mu dał tak na imię ponieważ nieznośił Srk
Rani ja na twoim miejscu nie szczyciłabym się tym tak bardzo , bo jeśli Aamir zrobił by to z taką intencją jaką tu sugerujesz to bardzo źle by to o nim świadczyło jako człowieku.Wiesz to jest strzelanie samobója własnemu idolowi.Więc proponuje żebyś się zastanawiała co piszesz i nie oczerniała sam swojego ulubionego aktora.
Aamir zmienł imie swojego psa z Shahrukh na Shaaki [chyba Shaaki, nie pamiętam dokładnie] jakiś czas temu...
Dowiedział się, że urazł tym dzieci Srk i też je przeprosił..
Chyba to wy zle przeczytałyście bo to nie Aamir wybierał psu imie,tylko poprzedni właściciel.Bo Aamir kupił psa razem z domem i imieniem,i nie było go jak zmienić,ponieważ pies był przyzwyczajony do imienia,które dał mu poprzedni właściciel.
Fanaa3 widzę, że nie jesteś na bierząco z info o Aamirze.. xD
To co ja napisałam w poprzednim poście jest prawdą, AK zmienił imię temu psu.. sam się o tym wypowiadał..
No oczywiście że nie. Według mnie jego niema za co obrażać, ja naprawde niemoge w nim nic takiego znalezc i nie dlatego że poprostu jestem jego fanką tylko tak już jest. A w Srk jak tylko gra moge znalezc wiele takich rzeczy,i co zatkało? ja bym chciała Madleen abyś mi podała JEDEN ale konkretny powód dla którego bardziej lubisz Srk.
Aa i jeszcze jedno to jest Aamir a nie Aamirek,ty tak do niego mówisz a go nie lubisz "bardzo dziwne"
żegnam cie medleen fanko Srk.
Po pierwsze nie powiedziała do niego bo go tu nie ma ale o nim a po drugi to było z ironią napisane (o ile wiesz co to w ogóle znaczy).Ja bardzo chętnie Ci podam więcej niż jeden powód dla którego bardziej lubimy SRK
*jest przystojny
*ma tytuł najprzystojniejszego Azjaty
*bardzo dobrze gra (co odzwierciedla się w nagrodach których ma zdecydowanie więcej niż Aamir)
*jest inteligentny
*dowcipny
*błyskotliwy
*ma niesamowitą osobowość
*ma charyzmę
*potrafi się wznieść ponad podziały religijne
*od tylu lat ma jedną żonę (nie tak jak Aamir dwie)
*jest bardzo szanowany w świecie muzułmańskim
chyba wystarczy , to jest moja odpowiedź z pewnością to nie będą dobre powody dla ciebie ale to już twój problem.My przynajmniej potrafimy powody dla którego lubimy swojego idola w przeciwieństwie do was.Może wy podacie jeden dobry powód dla którego Aamir jest tak wspaniały?!No tak nie potraficie o jak mi przykro :)
haha... To się nazywa czytanie ze zrozumieniem rani.
"Aa i jeszcze jedno to jest Aamir a nie Aamirek,ty tak do niego mówisz a go nie lubisz "bardzo dziwne"
żegnam cie medleen fanko Srk. " - Aaimrek to jest zdrobnienie jakbyś nie wiedziała... A w którym miejscu ja powiedziałam, że nie lubię Aamira, co? Coraz bardziej się gubicie. My nie twierdzimy, że nie lubimy Aamira, tylko, że wolimy SRK - a to jest wielka różnica. To, że wolę SRK, nie znaczy, że nie lubię Aamira, jesteś śmieszna.
Dlaczego wolę SRK? Między innymi za to, co powiedziała priyanka19. Ale mogłabym tak wymieniać w nieskończoność... A to już robiłam wiele razy w tematach "za co lubimy/kochamy SRK", "co wam się w nim podoba najbardziej" etc. Nie będę więc się znowu powtarzać, bo to nie ma sensu. A jeśli Tobie rani tak bardzo na tych argumentach zależy, to możesz sobie trochę poszperać na forum, jeśli ci się chce.
Nie no nastepna natrętne fanka Srk sie znalazła..A żebyś wiedzieła że podam argumenty dla których tak uwielbiam Aamira,aż sie zdziwisz:
-jest zabójczo przystojny
-ma duże poczucie chumoru i wogule jest wesołym człowiekiem
-w swoją role wkłada całe swoje serce
-jest profesjonalistą(według mnie)
-jego ustaa mają taki kształt że.. nienapisz bo mnie skrytykujecie
-ma sliczny uśmiech,na który uwielbiam patrzyć
-ma przepiękny głos
Dużo by tu jeszcze wymieniać,ale mam nadzieje że wam to wystarczy?!
Wybasz ale usta to on ma zupełnie bezkształtne zupełnie.Super przystojny buhahahahahah pęknę zaraz ze śmiechu ,to ciekawe czemu to nie On ma tytuł najseksowniejszego Azjaty.Ja tam wolę uśmiech SRK i jego urocze dołeczki.Obydwoje są profesjonalistami i obydwoje wkładają w rolę całe serce i są dobrymi aktorami.Jeśli chodzi o urodę to wolę jednak SRK w Aamirze właściwie nic mi się nie podoba.Cóż naszych argumentów było więcej i bardziej sensowne.
Ja do rzucę do tych powodów które podała Priyanka19 jeszcze:
*niesamowity szacunek i niespotykane sposób mówienia o kobietach (myślę że wielu mężczyzn mogłoby się od niego wiele nauczyć o tym jak traktować kobiety)
Z tym, że wasze argumenty i nasze argumenty, co do uwielbienia Aamira i SRK są do szczęścia nikomu nie potrzebne. Bo po co to komu?
Nam chodzi wyłącznie o to, dlaczego nie potraficie uszanować tego, że my wolimy SRK jako aktora oraz całokształt, a nie Aamira. Co w tym trudnego? My rozumiemy to, że wy wolicie Aamira, bo dla was jest on lepszy, ale dlaczego nie potraficie zrozumieć opinii innych? Coś z wami nie tak, czy tylko lubicie ludzi wkurzać, co wam się zresztą nie udaje, bo niektórzy mają tu silną psychikę (doświadczenia z przeszłości :D )...
To tak jak z oliwkami. Jedni je kochają, drudzy nienawidzą. Np. ja? To też jestem głupia, bo nie cierpię oliwek?
No proszę was FANKI AAMIRA, przemyślcie sobie wszystko, coście tu stworzyły. Może jakieś wnioski się wam wysuną.
Madleen, Mission Impossilbe!
Z jedną z tych dziewczyn pisałam jakiś czas wiadomości..
Z tego wynikło to, że jak tylko napisałam o przemyśleniu tego, co się tu dzieje, dostawałam wiadomość dotyczącą całkiem czego innego.. m.in, że jestem małpą, czy że Srk jest beznadziejny, czy brzydki...:||
Yhy.. no to rzeczywiście Mission Impossible ;/
No cóż, to niech sobie dalej wymyślają, chętnie się pośmieję.
jestescie smieszne...srk jest piekny no sikam normalnie.a ty Karola daj sobie juz spokój dziecino,bo jak cie czytam to czuje sie jak w domu bez klamek.
Przystojny jest. A każdy ma inny gust, o czym chyba jeszcze dziecinko w swym krótkim życiu się nie dowiedziałaś.
rani123, biedaczko.. w takim zakładzie bez klamek to Ciebie powinni zamknąć.. Założyli by Ci taki ładny, biały kaftanik.. Co Ty na to?
Dziewczynko,przepraszam ile ty masz lat?.że sie tak wymądrzasz?,bo jestem bardzo ciekawa.A i mam wrażenie,że coś bardzo jesteś w temacie związanym z wariatkowem obeznana.Czyżbyś z tamtąd uciekła biedaczko?
kto tu jest żałosny?!
Ty zaczełaś z tym kaftanikiem,więc sie odgryzłam.Widze że brakuje ci już słów tak ja zresztą napisałas,ty to zaczęłas na nowo więc teraz pożałujesz.
o tak! Karola już nawet gdzieś wspomniała, że jak nie mżecie spamiętać, która KArolina co pisze, to sobie zapisujcie..
I taka prawda, bo przez to, co pisze jedna, inna może oberwać.. a to raczej nie fair.