Naliczyłam 62 !!!!!!! filmy ze średnią 7 gwiazdek i więcej.
Chyba nie w każdym zagrał główna rolę, ale i tak - wynik imponujący ! :)
Zastanawiałam się kiedyś na czym polega jego fenomen (najprzystojniejszy w końcu nie jest) i stwierdziłam, że żaden ze znanych mi bolly-aktorów nie potrafi tak odmalować rozpaczy na swojej twarzy i w tylu wariantach - jak on.
A że Bollywood dramatem (II-giej czakry) stoi, toż mamy odpowiedniego bohatera :)
Niech Ci się darzy - SRK !
Tak, masz rację. Nikt inny jak on nie potrafi odmalować takiej rozpaczy na twarzy. Zawsze razem z nim płaczę... Choćby "Gdyby Jutra Nie Było", "Veer-Zaara" czy klasyk "Czasem Słońce Czasem Deszcz" <3
A wg mnie jest bardzo przystojny i seksowny ( w końcu przecież ogłoszono go w 2010 roku najseksowniejszym użytkownikiem twittera). Uwielbiam go. SRK to według mnie najlepszy bollywoodzki aktor i żaden nie może się z nim równać. :)
Z ostatnim zdaniem zgadzam się w 100% - to najlepszy bollywoodzki aktor i innym daleko do niego.
Ale dla mnie najprzystojniejszym jest Hrithrik Roshan, który przy okazji jest najlepszym tancerzem co w bolly-biznesie też ma swoje znaczenie.
Pozdrawiam
Obaj panowie są przystojni. A co do tańca na pewno znajdzie się kilku lepszych tańcerzy. Ranbir Kapoor zdecydowanie mógłby konkurować z Hrithrikiem.
Co do samego wyglądu - gusta są różne. Wielu dziewczynom się on podoba, wielu nie. Moim zdaniem jego fenomen polega na tym, że posiada on charyzmę. Kiedy jest na ekranie - może tylko stać, ale przykuwa uwagę. To "coś" mają nieliczne gwiazdy i takie gwiazdy są później fenomenem.
Zdecydowanie pomaga mu też to, że on po prostu umie grać. Chociaż lubię bollywood, to jednak nie jestem wielką fanką stylu grania tamtejszych gwiazd. SRK z niewieloma innymi aktorami wyróżnia się tym, że grać umie. A im mniej bollywoodzki film, tym jego umiejętności bardziej widać (Chak de India,My name is Khan, poważne sceny w Donie czy w najnowszym Fanie - chociaż 2 ostatnie filmy są na wskroś bollywoodzkie;))