Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Boże, ludzie, mam ogromną prośbę na przyszłość... zanim wpiszecie jakąś informację... najpierw ją dokładnie... zweryfikujcie :P. A chodzi mi tu głównie o imiona postaci granych przez SRK (chociaż o opisy niektórych filmów w nim też... na przykład jeden z opisów KANK... :P), bo normalnie... jak jeszcze raz zobaczę byka w stylu, że w Chaahat Shahrukh gra Arjuna (gra Roopa jakby ktoś nie wiedział :P) albo w Donie gra Dona i Rahula (gra Dona i Vijaya jakby ktoś nie wiedział... :P) to chyba padnę :P. Rozumiem... chcecie łapać punkty za dodanie filmu z nim, ok (chociaż nie... nie rozumiem, mnie tam osobiście nie pociąga zdobywanie punktów :P, ale jeśli ktoś to lubi... to mu przecież nie zabronię :P), ale błagam! Nie piszcie takich bzdur! Na prawdę bardzo was proszę... :P Miejcie na uwadze moje nerwy i pomyślcie, zanim coś zrobicie, bo aż zawału można dostać xD.

Deewani

Popieram. To samo jest np. z Aamirem w RDB. Film dodany jest dwa razy, raz z tytułem w hindi ,a raz z tytułem po angielsku.

Deewani

zgadzam sie z Toba Deewani, mnie najbardziej razi Don teb blad w podwojnej roli :/ w sumie kto to weryfikuje!

Deewani

Hejo! Ja też popieram i szanuję Twoje i swoje nerwy xD w jakimś filmie ta sama osoba miała chyba trzy matki ;p