Boże, ludzie, mam ogromną prośbę na przyszłość... zanim wpiszecie jakąś informację... najpierw ją dokładnie... zweryfikujcie :P. A chodzi mi tu głównie o imiona postaci granych przez SRK (chociaż o opisy niektórych filmów w nim też... na przykład jeden z opisów KANK... :P), bo normalnie... jak jeszcze raz zobaczę byka w stylu, że w Chaahat Shahrukh gra Arjuna (gra Roopa jakby ktoś nie wiedział :P) albo w Donie gra Dona i Rahula (gra Dona i Vijaya jakby ktoś nie wiedział... :P) to chyba padnę :P. Rozumiem... chcecie łapać punkty za dodanie filmu z nim, ok (chociaż nie... nie rozumiem, mnie tam osobiście nie pociąga zdobywanie punktów :P, ale jeśli ktoś to lubi... to mu przecież nie zabronię :P), ale błagam! Nie piszcie takich bzdur! Na prawdę bardzo was proszę... :P Miejcie na uwadze moje nerwy i pomyślcie, zanim coś zrobicie, bo aż zawału można dostać xD.
Popieram. To samo jest np. z Aamirem w RDB. Film dodany jest dwa razy, raz z tytułem w hindi ,a raz z tytułem po angielsku.
zgadzam sie z Toba Deewani, mnie najbardziej razi Don teb blad w podwojnej roli :/ w sumie kto to weryfikuje!