Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
16 911 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Szaruk to jak dla mnie najlepszy aktor na całej kuli ziemskiej ;]] Zabójczo przystojny, swietna gra aktorska, taniec i ten jego uśmiech... :)) Hym.. czego chcieć więcej :D ?

agus949

Niczego bo Shah Rukh to ideał ;).Oj wierz mi nie tylko dla ciebie jest najlepszym aktorem ( i przy okazji najprzystojniejszym mężczyzną ;P) na całej kuli ziemskiej.My tu w większości tak uważamy On jest prawie jak nasz Guru ;) nie dziewczyny ?! Zapraszam na mojego bloga tu link do tego co o Nim myślimy : http://www.filmweb.pl/blog/entry/496099/SHAH+RUKH+KHAN.html

Preity27

A według mnie Szaruk to najgorszy aktor na całej kuli ziemskiej, a do ideału to mu na pewno daleko, choć muszę przyznać że jest przystojny... chociaż nie właśnie wyobraziłam sobie jak wygląda gdy wstaje rano z łóżka, bez makijażu... zupełnie odmienny widok od tego w filmach. A najbardziej mnie denerwuje kiedy zaczyna płakać, robi wtedy strasznie głupią minę i śmiesznie się krzywi. Poza tym nienawidzę kiedy się uśmiecha, te jego dołeczki sprawiają że wygląda jak pulpet... Krótko mówiąc najlepiej by było gdyby w ogóle nie pokazywał się publicznie bo przez to niektórym ludziom robi się niedobrze...

fanka_salmana

Ja rozumiem że lubisz Salmana twoje prawo , ja go nie lubię moje prawo i nie wiedzę powodu żeby chodzić i obrażać idoli innych ludzi tylko dlatego że wolisz Salmana.Ty lubisz Salmana , my lubimy Shah Rukha i niech tak zostanie.Myślę,że nie ma co wzajemnie obrażać swoich idoli ( ja nie wchodzę na forum Salmana i nie wypisuje głupot na jego temat ) proponuję żebyś wróciła na forum swojego Idola , tam już została i nie obrażała naszego ulubieńca my nie będziemy obrażały twojego.Uważam że wszystkie jesteśmy bollyfankami nie powinnyśmy się kłócić między sobą.

Raniii

gwoli ścisłości... forum po to powstało, aby każdy mógł podzielić się swoim zdaniem, nie chodzi przecież o to, żeby każdy przyklaskiwał drugim, bo wtedy powstanie samouwielbiająca się hermetyczna społeczność klonów, co to każdy lubi to samo, nienawidzi tego samego itp... a gdzie się podziało prawo do neszej samodzielności w myśleniu?

to że się fance_salmana nie podoba srk nie znaczy, że wypisuje głupoty, no luuuudzie!

ja doceniam srk, jego dorobek, popularność, ale dla mnie to twarda 7, ni mniej ni więcej. i też zauważyłam, że jak płacze to brzydnie, i faktyczny z niego klops, a do tego trzęsie się jak galareta. naprawdę! te drgawki wymuszające smutek, płacz i co ino są nie potrzebne. wystarczy trochę cebuli, wielu szanujących się aktorów, którzy nie potrafią puścić łzy, wąchają cebulkę. i płaczą jak dzieci ;)

to, że napisałam swoją opinię, nie znaczy, że to głupota :D

crazyIchicken

Wiesz co bardzo dziwny człowiek z Ciebie , wszystko interpretujesz inaczej niż jest napisane, masz jakieś problemy z czytanie ze zrozumieniem czy jak.Ja nie napisałam że Fanka Salamna ma mówić jaki Shah Rukh jest cudowny itd. wyraźnie napisałam że mam prawo lubić kogo chce i szanuje to poprosiłam jedynie o nie obrażanie.Bo to co ona napisała to nie było wyrażanie zdania tylko obrażanie.Ja nie zauważyłam żeby Srk brzydł jak płacze ( według mnie wygląda wtedy uroczo i niewinnie) wierz mi jego łzy to nie cebula anie gliceryna , to są jego prawdziwe łzy nie wymuszone żadnymi wspomagaczami a nie zauważyłaś że człowiek jak płacze w rzeczywistości to właśnie lekko drży to jest akurat bardzo naturalne i dlatego tak chwyta za serce.Litości ja nigdzie nie napisałam że Ona napisała głupoty tylko że ja nie pisze głupot.A dla mnie twarde 10 i co mi zrobisz ? zabronisz mi? Jaki klops przecież On jest szczuplutki a dołeczki dodają jego uśmiechowi uroku.

Preity27

noszszsz! nie panikuj... pozwolisz, że wypunktuję moją wypowiedź, dla przejrzystości ;)

1)nie odpowiadałam zasadniczo na twojego posta, tylko Raniii, twój właściwie mówi o niczym, oprócz tego, że promujesz swój blog
2)jeśli Raniii to twoje alterego na filmwebie, to sama rozumiesz, trochę się pogubiłam, ha! R. napisała, że jej przedmówczyni obrażała srk, niezauważyłam (!), powiedziała tylko to, co i ja zauważyłam
3)przy pierwszych słowach "Wiesz co bardzo dziwny człowiek z Ciebie , wszystko interpretujesz inaczej niż jest napisane" zdobyłaś moją sympatię, nieźle ukulałaś ten komplement ;D
4)dla ciebie srk może i nie brzydnie jak wyje, dla mnie tak, a te trzęsawisko, które urządza podaczas płaczu jest mało efektowne, mnie nie chwyta za serce, tylko za przeponę, bo nie umiem powstrzymać śmiechu, twoje zdanie, moje zdanie, i tak niech zostanie ;D
5)i kolejne zdanie twoje zacytuję, bo nie mogę się powstrzymać: "A dla mnie twarde 10 i co mi zrobisz ? zabronisz mi?" kojarzysz może komedię pt. "co mi zrobisz jak mnie złapiesz?" motyw ten był wykorzystany w filmie "asterix i obelix: misja kleopatra", co zawsze budzi moje cieplejsze uczucia, więc dzięki, jakoś tak z dobrego humoru, wskoczyłam na poziom wyżej ;)

pozdrawiam :)

crazyIchicken

Klops? Brzydkie dołeczki? O co biega? Jak płacze, to drży... a co w tym dziwnego? Ale macie problemy ludzie ;/
Za to Salman przy swoim wzroście z takim "ciałem" wygląda... hmmm, no tak jak wygląda. Nic ciekawego. A jego taniec, głos, gra? Szkoda gadać. Więcej nie powiem, bo nie jestem taka wredna, i nie wypisuję głupot, po to by wkurzyć innych.

użytkownik usunięty
Madleen

A tak szczerze, to ja lubię Shahrukha z tych dawnych "tęgich" czasów :P
Mi się wydaję, że właśnie wszystko to, co wymieniła koleżanka czyli dołeczki, uśmiech, płacz... to wszystko sprawiło, że na prawdę go polubiłam. Jest wtedy co najmniej uroczy :)
Co do Salmana... lubiłam go... to był pierwszy aktor Bollywoodzki, którego polubiłam. POtem zaczęło mi się nie podobać jego podejście do życia, czyli picie, rozwalanie pieszych. Zawsze szukam w ludziach dobrych stron, ale w jego przypadku? Robić tyle złego i czuć się bezkarnym? MOże kiedyś koleżanka jak i ja przejrzy na oczy.
Apropo wad Sallu co mnie denerwuje są wyłupiaste oczy... na ekranie wygląda jak żaba!

Zupełnie nie rozumiem, dlaczego niektórym z Was nie podoba ją się gesty Shah Rukha. Osobiście uważam, że to co on potrafi zrobić z twarzą, ta jego mimika, właśnie świadczy o jego geniuszu. Jednym spojrzeniem potrafi wyrazić więcej niż tysiąc słów, pod tym względem jest niesamowity. Z osób które znam to chyba tylko Michał Wójcik z Ani Mru Mru ma bogatszą mimikę. Taka umiejętność u aktora to zaleta a nie wada.

Do fanki Salman Shah Rukh wygląda źle bez makijażu? Jak wstaje z łózka? A skąd możesz to wiedzieć, widziałaś go kiedyś? Każdy wygląda raz lepiej raz gorzej, SRK mówi, ze to zależy od tego czy się wyspał, ale jak dla mnie wygląda zawsze oki.