Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Najlepszy jest saif a nie ten wasz mutant srkk

amelkaaa000

To chyba ty tak uwazasz;P
Zreszta nudzilo ci sie zakladajac ten temat czy chcesz nas sklucic???I zeby
sie rozpoczela nowa klotnia nie dawno przestalysmy sie klocic z fankami
Aamira;]
Ale musiala sie znalesc nastepna "owieczka" ktora nie mogla sie powstrzymać
i cos napisac i obrazic nas i naszego Idola!!!Chyba masz za malo klotni!!??

gosiaczek17193

Albo jestes nowa???
I nie wiesz co to jest klotnia na tym forum i na calym filmweb!!!
No sorry ale jak ja zalozylam dwa pierwsze tematy (wstyd za nie;]) to tez
nie obylo sie bez klotni ale tera wiem ze nie warto zakladac prowokujacych
tematow;]

gosiaczek17193

I moze pojdziesz za ta rada i nie piszac juz takich tematow, bo My fanki
SRK mozemy sie zbuntowac i tez zalozyc taki temat i ciekawe czy fanki Saifa
beda zadowolone, sadze ze nie!!!

amelkaaa000

gosiaczek uważam, ze nie warto nic odp się denerwować i odp bo tylko o to chodzi :)

emily91

Ale piszac to ja sie nie denerwowalam;) ja tylko napisalam w sposob
grzecznosciowy;] ale jak reszta fanek SRK usiadzie jutro albo jeszcze
dzis;] to nie wiem czy bedzie tak grzecznie!!!

gosiaczek17193

Na razie będzie grzecznie chyba ,że Amelka nas nie zrozumie i będzie dalej szukał zaczepki w tedy przestanie być grzecznie. Nie no to już przegięcie,ja jeszcze jestem zrozumieć wzburzenie u fanek Aamira bo tam faktycznie była dyskusja który lepszy i którąś z jego fanek mogło to urazić ale to co zrobiła fanka Saifa jest dla mnie nie pojęte.Żadna z fanek SRK nie napisała na forum złego słowa o Saifie , żadna go nie obrażała i nikt nie twierdził że SRK jest lepszy od SAifa.A Ty tu przychodzisz dziewczyno i piszesz chamskie teksty.Dziecko ile ty masz lat?Nie wiesz że jest coś takiego jak tolerancja dla poglądów i upodobań innych ludzi?Ja lubię Saifa przystojny z niego facet i całkiem dobry aktor, ale najbardziej lubię SRK.Mam prawo tak uważać tak samo jak Ty , nie wchodzę na forum twojego idola i nie pisze obraźliwych tekstów.Mogłaś po prostu że wolisz Saifa ale nie musiałaś wypisywać że SRK to mutant.Szukasz zaczepki , tak bardzo lubisz się wykłócać.Wiesz my też potrafimy wypisywać wredne teksty tyle że mamy więcej rozumu i szanujemy innych ludzi (w przeciwieństwie do Ciebie i tego nie robimy).Więc nie prowokuj bo my się umiemy bronić i w tedy może być naprawdę bardzo nie miło.Na przyszłość zastanów się kilka razy nad tym co napisałaś zanim naciśniesz przycisk WYŚLIJ bo się tylko dziewczyno kompromitujesz.Ty twoim idolem jest Saif , moim SRK obie jesteś fankami bollywood wiec na Boga trzymajmy się razem zamiast się kłócić bo przeciwnicy tej kinematografii , skrzętnie wykorzystają nasze sprzeczki.Pozdrawiam

Preity27

Mam nadzieje ze zrozumie co tu napisalas;]
Chyba ze nie chce i naprawde chce sie wykłócać!!!:

gosiaczek17193

Chyba nie ma sensu się denerwować, bo ktoś po prostu próbuje tu zwrócić na siebie uwagę. Skrajnie żałosne.