skąd bierzecie stare inowe filmy Bolly,których nie można znależć w gazetach?!
z góry dziękuje za odp.
NAMASTE!!!
Kochana, no jak to skąd? A po co są różne programy do ściągania? No i zza granicy. Ja od kumpeli dużo np. pożyczam.
Kochana Madleen a możesz mi podać nazwy tych programów(zależy mi by sciągało się,jak najszybciej)
###dziękuję
Eh no jest ich dużo... Jak wpiszesz w wyszukiwarce-programy do ściągania filmów, to na pewno coś znajdziesz. Wiem, że najszybszy jest Ares (ale nie działa u wszystkich), a ja korzystam z eMule Plus (tych e muli jest kilka rodzai, więc musisz patrzeć, który jest po polsku, aresy zresztą też)...
Hey...
Ja też działam na Aresie (wiem że on u mojej siostry nie działa) i na eMule, na eMule ściągnęłam kilka filmów i były z lektorem, ale one chyba były w gazetce już, wiem że ja chyba jeden przegapiłam i dlatego ściągałam.
Dzięki wszystkim!!!Już sobie poradzęze znalezieniem interysujących mnie filmów.
Namaste!!!
PS.z okazji zbliżającego się Sylwestra życzę udanej zabawy wszystkim Bollyfanom.
Ja dość dużo oglądam na youtubie. Szczególnie te bardziej unikatowe, starsze. Niewygodne, bo w częściach, ale da się oglądać umieszczając w dodanych po kolei wszystkie odcinki i wączając ciągłość. Niestety większość w oryginale lub z napisami angielskimi, ale mi to nie przeszkadza. W ten sposób wiedziałam co zamówić zza granicy. No i życzliwe koleżanki tez mi poprzysyłały.