Uwielbiam tego aktora. Mogłabym nawet z nim dokument o wojnie oglądać. Przyciąga swoim wyglądem, swoim charakterem, perfekcyjnie wchodzi w każdą rolę. Nawet, gdy gra 'zły charakter', to po prostu jest dla mnie aktorskim mistrzem. Cóż mogę więcej powiedzieć? Lubię go w każdym wydaniu: złej i dobrej postaci. A nie każda grająca w filmie moja 'ulubiona' osoba, może mnie do tego skłonić. Zazwyczaj, oglądając film, opowiadam się po stronie tych 'dobrych'. Ale jeśli chodzi o Shah Rukh Khana to kupuję go w każdej wersji. Mistrz.
Ja też. Kocham go normalnie. Nie jest może najprzystojniejszy, ale jednak ja mówię ,że jest xD. Mogę go oglądać i oglądać. Nawet mam go na tapecie :P.
Haha no dokładnie! Nie jest najprzystojniejszy, ale przyciąga strasznie swoja grą :D i ta grą jest sexowny :P
Musze pościągać sobie kilka innych filmów z nim.
Polecasz jakieś? ;]
Hm według mnie jest bardzo przystojny i ma w sobie tą męskość połączoną z ciepłem,Jeśli chodzi o aktorstwo to jest fenomenalny , każda rola dopracowana w najdrobniejszym szczególe , gra tak naturalnie że kiedy się śmieje człowiek śmieje się razem z nim a gdy płacze to człowiek też płacze.Zdecydowanie mój ulubiony aktor :)
Wyjęłaś mi to z ust i praktycznie opisałaś to co się dzieje: 'kiedy się śmieje człowiek śmieje się razem z nim a gdy płacze to człowiek też płacze'. Dosłownie tak jest!
Też uważam, że to świetny aktor, na prawdę bardzo go lubię :) . I zgadzam się z Twoją wypowiedzą Preity27: "kiedy się śmieje człowiek śmieje się razem z nim a gdy płacze to człowiek też płacze" ;D .
dokładnie , podpisuje się pod waszymi słowami. Można go chwialić bez końca i również mam plakat z nim [Ra.One]
Podpisuję się pod każdym słowem ; ) Pamiętam jak oglądałam Gdyby jutra nie było już nie mówiąc o tym że ile razy tego nie obejrzę zawsze będę płakać, to nawet kiedy scena nie była bardzo smutna to i tak płakałam jak nigdy na żadnym filmie. Widzę że oglądałaś sporo filmów mogę ci polecić Miłość żyje wiecznie ( jeśli nie oglądałaś jeszcze; ) ) Om shanti Om, Chak De India, Swades i Aśoka to tylko kilka mogłabym wymieniać jeszcze sporo, ale niestety ciężko dostać te niektóre; / A przy okazji wie ktoś gdzie mogę obejrzeć Ryzykanta?
można poszukać online na necie bo jest za darmo chociażby na ekino, a jeśli Ci zależy na oryginalnym to mam jeden do sprzedania, gdyż posiadam w domu 2 Baazigary ;) aczkolwiek na ekino jest naprawdę sporo bolly i wiele z SRK i co ważne - są tam filmy naprawdę DOBRE, warte zobaczenia:)
Dzięki bardzo; ) Zobaczę sobie online, a jeśli mi się spodoba to napiszę do Ciebie w sprawie kupna ; ) Można prosić o maila?
Filmy z nim sa dobre tylko te je bane tance ciagnace sie przez 5/10 min z ktorych i tak nic nie wynika i psuja cala akcje a do tego np w filmie Don jak tancza w klubie to przewinalem prawie caly taniec a w momencie tanczenia ginal ten glowny boss wiec to jest troche rypniete w tych wszystkich filmach z nim .... Gdyby nie te tance to ocena aktora i jego filmow 9/10 ale z nimi marne 5/10
Ja natomiast uwielbiam te piosenki i taniec. Myślę, że to wyróżnia te filmy, dzięki temu są one inne niż wszystkie pozostałe. Jeżeli szukasz filmów indyjskich bez tańca i muzyki zobacz Nazywam się Khan tak tego nie ma, w Udaan też nie, ale Udaan nie jest filmem z SRK ale również bardzo go lubię. Mimo wszystko ja piosenki bollywoodu ubóstwiam ; )
Jeśli chcesz zobaczyc SRK w filmie, w którym nie "śpiewa" i nie tańczy, to polecam "Chak De! India" http://www.filmweb.pl/film/Naprz%C3%B3d+Indie-2007-386557
bez problemu znajdziesz nawet z lektorem, ponieważ był wydany w Polsce :)
Pewnie S_jak_Ser , mój mail: zanetagc15@interia.pl, jakby co to pisz;) hm, a użytkownikowi Darthalex polecam zobaczyć coś z Salmanem Khanem lub Bobbym Deolem, kiedy to udają, jak "tańczą"... ;) wtedy docenisz talent SRK, który tańczy świetnie i teledysków wcale nie psuje, a wręcz nadaje im charakteru i klimatu (choć nie w każdym filmie ma taką możliwość, tzn. zamiast tańczyć, adoruje się ukochaną itd;)), podobnie jak Aamir Khan (oh, jak był młodziutki to tańczył wręcz bosko!) ;D