W wywiadzie dla Mumbaj Mirror z dnia 12 marca AK protestował przeciwko temu
, ze SRK ustawia się sam na pozycji nr 1 i stwierdził ze SRK wyraznie traci
poczucie humoru, ponieważ jego filmy słabo sobie radzą.
Moim zadaniem ten cały Aamir zazdrości SRK i tyle bo jego filmy odnoszą
sukcesy a on stoi w miejscu!!!
Jakoś tak chciałam zobaczyć gauri bez makijazu i napisałam:
Gauri Khan bez makijażu i gdzieś przy końcu pisze:
Kwiecień-Bollywood i kultura Indii-Onet.blog.pl
i gdzieś powinno być na środku albo przy końcu a jak nie znajdziesz to
szukaj zdjęcia z SRK i Aamirem
Ja mam takie jej zdjęcia tylko nie na tym komputerze jak znajdę to tu Ci wrzucę bo nie tak proso znaleźć takie zdjęcia ;).
Do Fanek Aamira:
Dziewczyny my nie chodzimy na wsze forum o Aamirze i was nie atakujemy za każde słowo jakie tam o nim napiszecie a wy tu ciągle przychodzicie i nas atakujecie.Darujcie sobie nie lubicie SRK to nie wchodźcie tu i nie czytajcie i nie atakujcie nas.I co zabronisz komuś być zabujanym w SRK wiesz ja myślę że to jest prywatna sprawa gosiacza a tobie nic do tego.Wy jesteście żenujące , bo przesiadujecie na forum aktora którego nie cierpicie i wszystkie jego fanki atakujecie i już niżej upaść nie można.
Gosiaczek masz tu kilka fotek
Tu jeszcze młoda Gauri (bez makijażu):
http://i47.tinypic.com/2dhcq4w.jpg
http://i46.tinypic.com/b3wv4o.jpg tu z Aryanem
Tu bardziej aktualne również bez makijażu:
http://i47.tinypic.com/2nvv241.jpg tu z Preity Zinta też beż makijażu.
Mnie się Gauri podoba i myślę że to piękna kobieta w makijażu czy bez niego
A na koniec z Shah rukhiem
http://i47.tinypic.com/mjwc9y.jpg
Dla mnie pasują dla siebie i bardzo ładnie razem wyglądają.
Dzieki:), ale 2 fotki widziałam tylko nie wiedziałam ze akurat tu niema
makijazu jak zauwazyłam to Gauri ma duzo tapety na twarzy az sie swieci?!
Tak stoi w miejscu bo w porównaniu do Aamira SRK produkuje trzy nowe filmy
a jak patrzałam na filmografie Aamira to jego ostatni film był w 2009 a my
juz mamy 2010!! kochana to ty jestes smarkula i tak piszesz bo co
zazdroscisz ze SRK ma więcej fanów od tego twojego kochasia i dla twojej
wiadomosci moze kochałam SRK ale sie w nim odbujałam bo to nie ma sensu
kochac zonatego faceta ale bardzo Go lubie i co ci do tego!!
sorrki za dwa razy za to samo!!!
I jak ci coś sie nie podoba to po co tu zagladasz jak patrzałam na forum
Aamira to nie było ani jednej krytyki o nim a tylko 14 tematów a SRK jest
tez lubiany i ma ponad 250 tematów mozemy dobic wam tematami "najgorszy i
najbrzytszy aktor stuleci"
idz lepiej i tu nie wracaj!! popatrz se na fotki swego Aamirka!!:p
jezu jakie wy jestescie niewychowane!! ja wiem juz o co wam chodzi.. jestem tu nowa ale juz zdazylam sie naczytac ...! ale wy poprostu niemozecie zniesc tego ,ze sa takie osoby,ktore nie lubia Srk i go krytykuja..
A ty gosiaczek sie czasem nie rozpedziłaś z tą niegrzecznością?
aa i jeszcze jedno.. wy nie krytykujecie Aamira na jego forum ponieważ jego niema za co krytykowac;)
Uwierz mi jest za co ale tego nie robimy bo szanujemy wasze upodobania ale wy nie wiecie co to znaczy szanować drugiego człowieka i ktoś tu mówi o braku wychowania.
No hej xDD
Wiecie co to nie ma sensu, ale powiem tyle, że są osoby, które lubią tego całego Aamira, a są takie, które go nie lubią, bo wolą Shahrukha(ja na przykład). Te osoby, które lubią SRK nie wchodzą na tematy o Aamirze i nie piszą o nim głupot lub się nie kłócą o to, którym to SRK jest numerem,ponieważ to miejsce na komentowanie Aamira a nie SRK. Widzę tu kilka osób, które nie umieją tego zrozumieć na przykład "fankabolly"(może lepiej zmienić nick na "fankaAamira?), Fanaa3(o ile się nie mylę) i rani(bodajże).
Popieram tu w zupełności Preity27 ma bardzo dużą rację xD
Pozdrawiam;*
A ja sie zgadzam z fanaa3 w 100%.Niewiem dlaczego wszyscy popieraja Preity,bo wydaje mi sie,ze wszystkie rozumy pozjadala.
Yyy wszystko z Tobą OK.Dziwisz się że na forum SRK fani popierają inną fankę SRK dziwne by było jakby na forum SRK jego fanki zaczęłyby popierać fanki Aamira.
Preity czy ty myślisz że my tu specjalnie przyszłyśmy na forum Srk żeby go krytykować bez celu? To sie mylisz.My poprostu chcemy udowodnić że Aamir jest lepszy od Srk pod każdym względem.I mam jeszcze jeden powód dla którego Aamir jest bardziej lubiany niż Srk.A zatem Aamir ma o wiele większą ocene niż Srk co wydaje mi sie sprawiedliwe:)
Preity jesteś bardzo wygadana(niechce tego słowa inaczej napisać)
i widać że masz cięzki charakter... no ale cóż..
Ma większą ocenę. A to tylko dlatego, że ma mniej głosów, bo głosują na niego tylko Ci, co oglądają filmy Bolly, czyli my. A SRK ma ich o wiele więcej, a średnią ma niższą, bo oceniali go swojego czasu Ci, którzy nienawidzą Bollywood i tych filmów. Tak samo dzieje się z Aishwaryą oraz Kajol, które są co jakiś czas w TOP 100. Gdy SRK rok temu znalazł się w tej śmiesznej 100, przyszli tu tacy, co o kinematografii indyjskiej nic nie wiedzieli, i wg nich żaden aktor z Indii nie może się tak wysoko znajdować. Co z tego, że nie wiedzą jaki jest... Zresztą tu na forum można wszystkiego się dowiedzieć.
"My poprostu chcemy udowodnić że Aamir jest lepszy od Srk pod każdym względem." - yyy, a po co to komu udowadniać? Aamir jest bardzo dobrym aktorem, SRK jest też bardzo dobry, Ajay, Saif, Arjun itp. itd... Ale my choć z tych wszystkich aktorów lubimy najbardziej SRK, to nie spadłyśmy do takiego poziomu, żeby na forum Saifa, czy Aamira wypisywać niestworzone głupoty! Wy sobie uwielbiacie Aamira i my się do tego nie wtrącamy, bo nas to nie obchodzi. A wy pchacie swoje 3 grosze na siłę, ale tylko po to by się ośmieszyć, bo racji i tak co do pewnych faktów nie macie.
Coś jeszcze moje drogie macie do powiedzenia? Proponuję wam zrobić kącik Aamira, czy kogo tam kochacie i ze spokojem sobie tam pogadać, bo to niestety nie jest forum tego aktora!
I tak nadal swoje. czy tobie sie czasem tasma nie zacięła?
Nie zabronisz nam tu wchodzić i pisac co chcemy... bo to jest nasza sprawa i ty sie do tego nie wtrącaj. Ale moim zdaniem macie okropny gust skoro tak bardzo sie zachwycacie Srk.. bo ja jeszcze z tych osób które oglądają filmy bollywood i z którymi gadałam na żywo nie powiedziały że im sie Srk podoba,tylko zachwycają sie Aamirem!
No sorry ale ja całkowicie popieram Madleen bo napisała prawde i skoro
mówisz ze "zacieła jej sie płyta" to może masz racje ale wam fankom Aamira
chyba nic nie dociera jak napisze sie wam raz dlatego trzeba kilkanaście
razy aż zrozumiecie że Aamir w świecie Bollywood tylko nie istnieje że
kazdy ma swojego idola z bolly... i my właśnie mamy SRK i wy powinnyście to
szanować skoro nie macie zadnych kłótni na forum Aamira to znaczy ze my
szanujemy to ze macie innego idola i nie mamy zamiaru prowadzić tam kłótni!
A co do SRK to zauważyłam ze nasz idol wzniusł sie w gore!!:)