obejrzałeś: 54 tytuły
średnia ocena: 7,4
chcesz obejrzeć: 4 tytuły
A jak tam u Was? :)
Niech zgadnę...
Pehla Nasha
Sar Ankhon Par
Gudgudee
Achanak
Dushman Duniya Ka
Love Breakups Zindagi
Czy chodzi o te? ;-)
Dokładnie o te. ; d
i mnie i dwóm moim siostrom/kuzynką zostały jeszcze te Shahrukhowe filmy do obejrzenia. ^^^
W "Love Breakups Zindagi" występuje! Pojawia się na chwilę i ma podobną rolę, jak w "Luck By Chance". ;-) Fakt faktem niewiele mówi, ale mądrze. :D
Troszkę się zmieniło:
obejrzałeś: 65 tytułów
średnia ocena: 7,8
tak,raz ściągnełam to jakość była na maxa tragiczna, nie oczekuję oczywiście super jakości HD no ale te minimum wyrazistości chciałabym :D no a allegro nie jest złe jak i wyprzedaże w carrefur, gdzie Bollywood kosztuje mnie 1,99 XD
Trzeba patrzeć na wersje filmów. Pobieraj dvdrip i będzie jakość jak trzeba. Dvdscr jest okropna bardzo często.. może na taką trafiłaś.
Trzeba patrzeć na wersje filmów. Pobieraj dvdrip i będzie jakość jak trzeba. Dvdscr jest okropna bardzo często.. może na taką trafiłaś.
z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 70 tytułów
średnia ocena: 8,0
chcesz obejrzeć: 12 tytułów masz ulubionych: 20 tytułów
No i 2 mam do obejrzenia a jeden obejrzany w połowie ; )
Ale teraz zdobyć film z srk którego nie widziałam, to nie jest taka łatwa sprawa ;]
No u mnie też tak ponad 70 będzie.. zostały mi te, co dla Karli.. :D Siostra się kłania :p
Nie mam tu po ocenianych, bo nie chce mi się za bardzo klikać i klikać. xd
dobra.. oceniłam chyba wszystko, co widziałam z Szarukiem;
z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 72 tytuły
średnia ocena: 8,1
masz ulubionych: 17 tytułów
z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 0 tytułów
i niech tak zostanie, nienawidzę tego aktora, sama twarz odstrasza ;)
dzięki, jesteś zajebisty/a ^^ - mistrzu!! nie ma to tamto.. nienawidzić nie widząc wcześniej w akcji. to jest to!
Fakt idealny to nie jest, bo ma jakieś mankamenty - krzywy nos. Ale każdy ma jakieś wady. Nikt nie jest idealny. Jest najpopularniejszy, ale nie ze względu na swój wygląd (a to na pewno miało jakiś wpływ), ale przez to jakim jest aktorem. Poczytaj sobie, jakie ma podejście, jak się wczuwa w rolę.
Jeśli chcesz minimum muzyki to polecam Ci na dobry początek obie części "Dona" oraz "My Name Is Khan". No i "Chak De! India".
Żeby zrozumieć fenomen SRK, nie mieszkając w Indiach, trzeba obejrzeć te kilkadziesiąt filmów z jego udziałem i przeczytać jak najwięcej książek o nim samym - o jego dzieciństwie, dorastaniu, o miłości, o drodze do kariery, o sposobie odgrywania ról filmowych (niesamowita, niepowtarzalna ekspresja). Polecam książkę "Bollywood w marketingu międzynarodowym. Fenomen SRK". Autorką książki jest doktor nauk humanistycznych, która naprawdę wie o czym pisze. Wykorzystała w swojej pracy solidną bibliografię. Tak więc polecam zapoznanie się z filmografią aktora i przeczytanie o nim odpowiednich książek lub - proponuje nie oceniać kogoś, o kim się nic nie wie. Jak można oceniać za samą twarz? SRK ma do siebie ogromny dystans. Sam o sobie mówi, że jest "facetem z dużym nosem". Zresztą to nie ma znaczenia. Dla Indusów jest on uosobieniem wielkich marzeń o tym, jak człowiek z klasy średniej może zrobić oszałamiającą karierę. Oczywiście, można go nie lubić. Ale nie można też krytykować, jeśli nie wie się nic na jego temat.
Bardzo dobrze napisane. I oczywiście trzeba się zapoznać również trochę z kulturą Indii i ich strukturą społeczną, żeby docenić SRK.
Jakby był z Hollywood, może nawet i z Polski, to by sobie ten nos zoperował :) ale na szczęście urodził się w Indiach i możemy cieszyć się z jego nosa ;) bo mi to on się osobiście podoba (oczywiście mówię o nosie) :)
z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 44 tytuły
średnia ocena: 8
chcesz obejrzeć: 34 tytuły
masz ulubionych: 11 tytułów
Ja jestem w trakcie oglądania ale jestem daleko w polu w stosunku do niektórych tu maniaków :) Chylę czoła:)) A co do jego ":tragicznego" wyglądu to mi się jego twarz bardzo podoba. Prawdziwie męski wdzięk.
życia wam nie szkoda? żartuję, obejrzałeś chyba ze trzy lub cztery filmy, średnia ocen pewnie ze 8,5. nie wie czy chce obejrzeć jakieś tytuły, pomimo nachalnej rekomendacji filmwebowskiej. no chyba, że w południe by mogła pójść do sklepu, odkurzyć cały dom i ugotować obiad a nadal nie stracić wątku. i to jest dobre
z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 0
średnia ocena: 0
chcesz obejrzeć: 0
masz ulubionych: 0
w ogóle to nie wiem kto to jest
z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 63 tytuły
średnia ocena: 8,2
chcesz obejrzeć: 5 tytułów
masz ulubionych: 6 tytułów
z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 44 tytuły
średnia ocena: 9,0
chcesz obejrzeć: 20 tytułów
masz ulubionych: 43 tytuły
obejrzałeś: 0 tytuły
średnia ocena: -
chcesz obejrzeć: 0 tytuły
Jestem tu przez przypadek. Nie musicie od razu hejtować, w sumie odpowiedziałam na pytanie i już.
na swiezo;
z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 74 tytuły
średnia ocena: 8,2
masz ulubionych: 18 tytułów
Z udziałem tej osoby :
obejrzałeś: 15 tytułów
średnia: 9.0
ulubione: 12 tytułów
PS bardzo bym chciała nadrobić ale niestety mam dużo przeszkód na drodze- nie wiem gdzie je pobierać albo chociaż za darmo obejrzeć online :(
filmy indyjskie w Polsce!!
http://www.petycjeonline.com/kino_bollywood_w_polsce czas start! podpisujcie!