Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Priety wiem, że chciałaś to zrobić "po cichu". Ale wydaje mi się, że Maadlen miałs rację. Przepraszam jak jego :)

Oto link do naszego forum :)

http://www.shahrukholicy.yoyo.pl/news.php

Karolina_24

Macie racje dziewczyny ,dobrze że tu dałaś Karolina :)

Preity27

A czemu nie chce mi się otworzyć stronka? I mam małe kłopoty z logowaniem. Muszę próbować kilka razy.

Karolina_24

Bo jest zajęta prawie cała przydzielona powierzchnia serwisu i przez to strona jest nie stabilna.A to co do logowania nie wiem.

Preity27

Muszę przenieś część galerii i trochę miejsca zwolnić bo się korzystać nie da jak widać.

Preity27

Zapraszamy!Zapraszamy!Zapraszamy!Zapraszamy!!!!!!!!!!!!!

Preity27

Ta stronka nie działa :(

za krótki <br/>

gosiaczek17193

Też to zauważyłam ale nie mogę nic na to poradzić , nawet nie mam dostępu do bazy z plikami strony :(.

Preity27

To co to znaczy? Chyba nie, że stronka padła?

Karolina_24

Logowałam się do serwisu w którym założyłam stronę i strona istnieje , nie wiem co się dzieje.Po czekam jeszcze trochę i będę pisała do administratorów tego hostingu.W ogóle to chyba , przeniosę stronę pod ten drugi hosting gdzie jest galeria bo to wkurzające więcej tej strony nie ma niż jest.W ten sposób to My nigdy tej strony nie rozpowszechnimy :/

Preity27

Teraz działa ale ciekawe jak długo ?! :/ Co myślicie dziewczyny o Tym żeby przenieść tą stronę na ten drugi adres na którym jest galeria?

Preity27

Powiem szczerze, że to co napisałaś i tak nie rozumiem. jestem w 100 % zacofana w komputerach. Myślę, że to by było lepsze, bo to zaprzeproszeniem ale wydaje mi się, że wina administratorów tego hostingu czy jakoś tam. Ale nie jest to czasem czasochłonne?

Karolina_24

Mam pytanie. Co z naszą stroną? Który jak tego link jest dobry, czy można dodawać zdjęcia, czy raczej nie??

Karolina_24

Dobry jest ten link podany tutaj jak na razie , bo nie mam czasu tego zmienić.Galeria jest niedostępna na razie postaram się w miarę szybko ją udostępnić :)

Karolina_24

Ok. Wiem, że Preity odpisałaś mi na moje pytanie, ale filmweb jakoś ani nie wyświetla mojego wcześniejszego posta, ani Twojej odpowiedzi. Jeżeli możesz to odpowiedź jeszcze raz.

Karolina_24

Dobry jest ten link podany tutaj jak na razie , bo nie mam czasu tego zmienić.Galeria jest niedostępna na razie postaram się w miarę szybko ją udostępnić :)

Preity27

Działa nawet galeria... :)

gosiaczek17193

OK. Priety mam pytanie czy masz możliwość usunięcia całej galerii. Bo zrobiłam w nim trochę chaosu i mi to się nie podoba. Zdjęcia dodałabym od początku i poukładane chrologicznie.

Karolina_24

Co dalej ze stroną?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????/

Karolina_24

Nie wiem nie mam czasu ostatnio cholera : /.

Preity27

Ja niestety tak samo ;/

Karolina_24

I ja też. Niedługo prawko zdaję i czeka mnie matura w maju, więc mam strasznie dużo nauki teraz.

Madleen

Brawo Madleen. Ja nie długo także prawko zdaję ;)

Karolina_24

Cóż najwyżej przestój będzie chwilowy , znajdzie się czas to się będzie coś tam robić :) No Madleen pogratulować :)

Preity27

Jak zdam, to mi będziecie gratulować dopiero ;p

Madleen

Jak zdasz to będziemy oblewać ;P