Priety wiem, że chciałaś to zrobić "po cichu". Ale wydaje mi się, że Maadlen miałs rację. Przepraszam jak jego :)
Oto link do naszego forum :)
http://www.shahrukholicy.yoyo.pl/news.php
A czemu nie chce mi się otworzyć stronka? I mam małe kłopoty z logowaniem. Muszę próbować kilka razy.
Bo jest zajęta prawie cała przydzielona powierzchnia serwisu i przez to strona jest nie stabilna.A to co do logowania nie wiem.
Też to zauważyłam ale nie mogę nic na to poradzić , nawet nie mam dostępu do bazy z plikami strony :(.
Logowałam się do serwisu w którym założyłam stronę i strona istnieje , nie wiem co się dzieje.Po czekam jeszcze trochę i będę pisała do administratorów tego hostingu.W ogóle to chyba , przeniosę stronę pod ten drugi hosting gdzie jest galeria bo to wkurzające więcej tej strony nie ma niż jest.W ten sposób to My nigdy tej strony nie rozpowszechnimy :/
Teraz działa ale ciekawe jak długo ?! :/ Co myślicie dziewczyny o Tym żeby przenieść tą stronę na ten drugi adres na którym jest galeria?
Powiem szczerze, że to co napisałaś i tak nie rozumiem. jestem w 100 % zacofana w komputerach. Myślę, że to by było lepsze, bo to zaprzeproszeniem ale wydaje mi się, że wina administratorów tego hostingu czy jakoś tam. Ale nie jest to czasem czasochłonne?
Mam pytanie. Co z naszą stroną? Który jak tego link jest dobry, czy można dodawać zdjęcia, czy raczej nie??
Dobry jest ten link podany tutaj jak na razie , bo nie mam czasu tego zmienić.Galeria jest niedostępna na razie postaram się w miarę szybko ją udostępnić :)
Ok. Wiem, że Preity odpisałaś mi na moje pytanie, ale filmweb jakoś ani nie wyświetla mojego wcześniejszego posta, ani Twojej odpowiedzi. Jeżeli możesz to odpowiedź jeszcze raz.
Dobry jest ten link podany tutaj jak na razie , bo nie mam czasu tego zmienić.Galeria jest niedostępna na razie postaram się w miarę szybko ją udostępnić :)
OK. Priety mam pytanie czy masz możliwość usunięcia całej galerii. Bo zrobiłam w nim trochę chaosu i mi to się nie podoba. Zdjęcia dodałabym od początku i poukładane chrologicznie.
Co dalej ze stroną?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????/
Cóż najwyżej przestój będzie chwilowy , znajdzie się czas to się będzie coś tam robić :) No Madleen pogratulować :)