...mało, wypowiadał się w jednej z gazet ze ci ktorzy nie dają mu nagród to frajerzy i że jeśli gra w jakimś filmie to tylko on się w nim liczy.. sodówa mu pier*olneła do głowy
Haha... Chłopcze, nawet nie wiesz co czytałeś... A po za tym nie znasz SRK i jego poczucia humoru... Stąd ta wzmianka o nagrodach. Nie rozumiem takich ludzi jak Ty. Nic o człowieku nie wiesz, a głupoty piszesz!
Aha! Dla niego nie są najważniejsze jakieś tam nagrody i filmy, tylko rodzina: żona i dzieci... Trochę o facecie poczytaj na dobrych stronkach, to nic nie zaszkodzi. Przynajmniej się dokształcisz.
Buhahahaha ale ty inteligentny jesteś , moje kondolencje z powodu głupoty i braku kultury.Wiesz co znaczy słowo ironia?On takie rzeczy mówi w formie ironii i żartu.Jak byś trochę dokładniej przeczytał wywiad ze zrozumieniem tekstu i w ogóle trochę się wysilił na zebranie jakich ktokolwiek informacji o człowieku na którego tak bluzgasz wiedział byś że jest ostatnią osobą o której można powiedzieć że jej sodówka do głowy uderzyła.Jest bardzo inteligentny i czasem mówi to co media chcą usłyszeć dla żartu.Najłatwiej wyrwać dwa zdania z kontekstu i się pluć eh głupota ludzka nie zna granic.
A ja w programie Oye! It's Friday słyszałam jak powiedział, ze Rahman ma więcej nagród niż on, ale nie ma 6-paka:D To było dobre:D
Albo, ze jak przychodzą do jego syna koledzy i mówią "Mam srebrny Medal" to mówi "A ja mam zloty Hahha...".
Nikt już nie rozumie, ze poczucie humoru SRK jest dziwne... ja tez mam takie i wiem jak sobie jak, co poniektórzy to interpretują... ale szczerze, mam to w nosie i SRK pewnie tez...
Do tego w jednym z wywiadów, który warto przeczytać pisze, ze ShahRukh mówi, iż zazwyczaj mówi wszystko z ironia i bez przerwy gra... to sobie przeczytaj może.
dobre stronki to te, co mówią o srk w superlatywach, a złe stronki to jakie...? te co piszą o nim "brzydko i be"? niezła koncepcja...
eh gwoli ścisłości dobre strony to te które podają rzetelne informacje i fakty na temat aktora , piszące o nim obiektywnie ( czyli za równo bez ochów i achów jak i bluzgania ,obrażania,wyzywania).Taką stroną jest na przykład polski oficjalny serwis Shah Rukha tam nie pisze się o Nim w superlatywach czy negatywach tylko podaje się fakty z jego życia , wywiady itd a każdy sam może sobie ocenić.Nikt tu nigdy nie napisał że dobre stronki to te które piszą o Nim w superlatywach.Madleen mówiąc o dobrych stronkach miała na myśli wyłącznie strony które podają rzetelne i pełne informacje.Widać nie zrozumiałeś/aś przekazu albo zrozumiałeś/aś tak jak chciałeś/aś.
nie zrozumiałam przekazu lub zrozumiałam jak chciałam... ciężki wybór, że tak powiem ;) ten zaszczyt odstępuję tobie.
w każdym razie zapytałam, o te "dobre/złe stronki", bo to dla mnie faktycznie zastanawiające, że tak bardzo kryształowy jest srk dla ciebie/was (?). tłumaczycie ironią wszystkie jego odbiegające od normy wypowiedzi, świetne zaplecze fanów ma srk. podziwiam :)
Tak, sevo94, a ja jestem Kaczor Donald, sam zbudowałem Warszawę i mam uszy Myszki Miki. A teraz drogie dziecko, dobranoc, słodkich snów.
To jest poczucie humoru, zresztą typowo hinduskie czyli tzw. 'nabijanie się'. Konkretnie tutaj, z tych gwiazdek, które pałają miłością do samych siebie i takie właśnie słowa wypowiadają całkiem poważnie.
(Zresztą zastanówmy się - jeśli wypowiedź ta była przeczytana w prasie - to czy prasa nie nagina zwykle prawdy? Mógł powiedzieć to w zupełnie innym kontekście. O Aamirze krąży też wiele różnych plotek i czy to znaczy, że należy w nie wierzyć?)
Poza tym dziwna ta kłótnia całkiem bez sensu i nie na poziomie. Nie można po prostu szanować tego, że ktoś ma inne zdanie? Albo jak już się kłócić to przynajmniej nie pisać z jakaś taką nienawiścią, bo wychodzi z tego wtedy jakiś bełkot a nie wypowiedź na miarę dyskusji na porządnym forum. Szczerze powiem, że bardziej lubię filmy Shahrukha, ale z drugiej strony dobrze wiem też, że Aamir jest wspaniałym aktorem. Tak samo jak wolę duet Rani-Sahrukh a nie wcale uwielbiany przez większość Kajol-Shahrukh. Tak samo jak wolę Bollywood niż Hollywood. Każdy lubi coś innego i co innego ceni. Więc dlaczego Shahrukh? To nie czas i miejsce na przedstawianie swoich argumentów, ale może zapytam tak... A dlaczego jedni lubią kolor zielony a inni żółty?
Aaa i Princessarwena ja mam dokładnie ja ty. Też mam takie poczucie humoru. Ironia i jeszcze raz ironia. To oznaka inteligencji jak myślę. Bo odnosi się wtedy człowiek do wszystkiego z dystansem. A w przypadku osób sławnych to przydatne, bo nie odbije mu wtedy woda sodowa do głowy.
To tego kogoś kto założył ten niepotrzebny post:
Serio nie widzisz w Jego wypowiedzi żartu? Tak się składa, że czytałam wiele podobnych wywiadów z Nim i ten koleś mówi tak, bo ludzie wiedzą, że żartuje, mówi tak dla swoich fanów żeby ich rozbawić, bo to w pewien sposób zabawne. Facet jest pewny siebie i wie, że jest dobry, ale to nie znaczy, że obraża na serio innych aktorów, bo woda sodowa uderzyła Mu do głowy xDD bez przesady xDD nie wiem z jak dojrzałą osobą w tym momencie rozmawiam, ale może Ty jeszcze nie rozumiesz takiego poczucia humoru ;p bo zrozumiałabym gdyby Cię te żarty nie bawiły, bo to kwestia gustu ;] ale ewidentnie bierzesz to za bardzo do siebie. SHK wydaje mi się, że nie jest z tych aktorów którzy się puszą, bo coś im się w życiu udało ;] zainteresuj się trochę Nim, a myślę, że przyznasz mi rację.
Pzdr.
Jak dla mnie... nie ma co się tutaj wypowiadać. Założyciel tematu życzył by sobie, żebyśmy pisały najgorsze rzeczy, nawet jeżeli nie jest to prawda...
To się nazywa rzetelne podejście...
xXxWiLdWoRlDxXx bez sensu jest ten post bo niektóre osoby nie pochwalają twoich upodobań?!rzenujące ;/
Ja lubie Srk za grę, ale nie ukrywam ,że moim nr 1 jest Aamir Khan,tylko czasami denerwuje mnie to , że na niektórych blogach nie można wyrazić swojego zdania. Każdy blog założony przez daną sobę powinniśmy skomentować wg swojego uznania a nie obrażać sie na wzajem.
Pzdr ;)
Ja Ciebie rozumiem tyle że ten post to niema nic wspólnego z wyrażaniem własnej opinii.Jest obraźliwy , chamski i powierzchowny.Własne zdanie też trzeba umieć wyrazić w kulturalny sposób a nie bo mam prawo do wyrażania własnego zdania to kogoś zwyzywam.Mnie drażni to że nie którzy uważający że mają prawo do wyrażenia własnej opinii , uważają również że mają prawo napisać wszystko i w jakie formie im się chce no bo przecież jest wolność słowa i to jest naprawdę ŻENUJĄCE !
P.S.
Temat ten jest żenujący ponieważ , powstał wyłącznie po to żeby kogoś zdenerwować i komuś dokuczyć (jest chamski i wulgarny) to widać a nie dlatego że ktoś jest odmiennego zdania.
A ja spytam tak...
Ile już było takich postów?
Każdy założyciel wpierał, że nie można wyrazić swojego zdania, specjalnie nas podpuszczał, a potem oskarżał...
Wiecie co? Szczerze, to idzie się przyzwyczaić:-D
Ludzie,którzy zakładają takie posty powinni sie poważnie zastanowić,co w nich napisać,żeby nie urazić innych. Np. ten post "Cyniczny frajer jakich mało"obraża fanów Srk, a nie powinno tak być. A o tym co napisał xXxWiLdWoRlDxXx to mówiłam bardziej ogólnie ,żeby wyjaśnić niektórym ludzią po co sie zakłada posty...;/
Nie można nazywać człowieka cynicznym frajerem bo przeczytało się wyrwane z wywiadu zdanie.
To , że Shahrukh ma ostry język to wiadomo i , że często palnie coś bez zastanowienia to też nie koniecznie jest zaletą, ale on zna swoją wartość i sam wie, że cały czas nagród zdobywać nie może.
To, co mówi nie zawsze można traktować serio - teżeba o nim dużo wiexieć by stwierdzać fakt ze to cyniczny frajer,
Jestem fanką i wiem naprawdę mnóstwo, dlatego prostuję ten temat mówiąc na ten zarzut tak - to nie cyniczny frajer tylko wyszczekany aktor, znający swoją wartość i lubiący szokować wypowiedziami.