Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

ktory z filmow skr uwazacie za najgorszy (najslabszy, najnudniejszy, jakkolwiek pojmujecie ta kategorie) a ktory za najlepszy???

moge w sumie zaczac. najbardziej nie podobal mi sie w paheli (nudne bez polotu i kiepsko zagrane. zgodze sie z samym SRK ze the worst astrological advise he got was " 'go and do paheli' :P)

a ulubione filmy z nim to KKHH, Swades, DDLJ, KANK (mimo ze sie ludziom nie podobal ja uwazam ze zagrane jest swietnie i temat dosc powazny jak na bollywood)

czekam na opinie!! ;))))

i pozdrawiam fanow Shah Rukha :P

kate_b3

Najgorszym filmem według mnie był Duplicate a najlepszym Don.

metztli

Najlepszy to oczywiście DDLJ, a zaraz potem Czesem Słońce, Czsem Deszcz, Veer Zaara, Pardes, KANK, KKHH itd... a najgorszy to Yeh Lamhe Judai Ke okropny i drug mój typ to Guddu Koszmar bez sensu

kate_b3

Jeśli oceniamy cały film a nie jego role to Maya Memsaab chodz on tam łądnie zagrał ale film beznadziejny, a super zagrał tak inaczej w Do, Swades, Duplicate, Koyla... Ale lubie wszystkie jego role. A który film najlepszy z jego udziałem to nie umiem wybrać =/

kate_b3

KANK był świetny...żadnego złego na razie nie widziałam. A oprócz KANK: KKHH, KHNH, Paheli, K3G, Chalte chalte, Swades, Devdas, Mohabbatein...i dużo innych

kate_b3

hmm moze mi ktos w takim razie powie za co ma mi sie podobac paheli... tak sie zawiodlam na tym filmie... myslalam ze bedzie duuzo lepiej :(((( a ja bardzo lubie wszytskie filmy z nim (nawet te ktore sie okazaly klapa box officowa :P)ale jakos nie przekonal mnie do swojej postaci w paheli... :(

dzieki za opinie :P widze ze srk ma duzo fanow nawet w polsce ;)))