Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Cały czas obniża ktoś Aamirowi ocenę ,a Srk podnosi!
I teraz się naprawde wkurzyłam bo to nie jest pierwszy raz i mówiłam grzecznie ,żęby trn KTOŚ TAK NIE ROBIŁ ,ale najwyrazniej jest tutaj zbyt dużo GŁĄBÓW!

i wiem ,że chodzi wam o to ,zę Aamir mam wyższą ocene a SRK niższa i nie możęcie tego znieść no ale bez przesady.
po oprostu dziecinada i tyle .

Nara.

Fanaa3

???
Taaak, wszyscy fani Shahrukha marzą o tym, by Aamir miał niższą ocenę. Kiedy widziałam ostatnio spadającą gwiazdę poprosiłam o to by Shahrukh przegonił Aamira w punktacji na filmwebie.
Ach, te teorie spiskowe. :)
Po co komu właściwie te oceny, przecież każdy i tak będzie bronił swojego idola.

Lootka

no dokłądnie ,ale sa takie buraki ,które tego nie rozumieją!

a dla wyszystkich niedomyślnuch:
używając słowa /burak/ nie chodziło mi o warzywa tylko o głupich ludzi..
mam nadzieję ,żę zrozumieliście o co mi chodzi.
<lol>

Fanaa3

głąb to może byc z Ciebie skoro myślisz że ludzie nie mają co robic tylko zaniżać ocenę Twojemu idolowi.

z tego co ja widzę to Srk ma strzałkę w dół, więc czyżbyś Ty teraz zaczęła robic to o co posądzasz innych?

emily91

Z jednego konta można oddać głos tylko raz , naprawdę sądzisz że my nie mamy co robić tylko zakładać nowe konta i obniżać Aamirowi ocenę?! Po MINK który leci w kina przybyło SRK fanów i być może stąd takie zawirowania.Tu naprawdę nikt nie siedział i obniżał Aamirowi oceny bo to dziecinada i strata czasu.Twoje zarzuty też są dziecinne.

Preity27

Poza tym weź pod uwagę, że w kinach teraz leci film "MNIK", gdzie SRK naprawdę dobrze zagrał. I jeżeli zarzucasz nam, że chcemy być SRK lepszy. To z jednej strony satysfakcją może być, że przy SRK wiemy kótre miejsce zajmuje w top aktorach, a przy Aamirze nie ma z tego co wiem.

Karolina_24

Ale jeśli kogoś przyłapałaś że tak robi to faktycznie nie ładnie się ktoś zachowuje.

Preity27

SRK przybywa dobrych ocen przez postać, którą zagrał w "My name is Khan", który leci teraz w polskich kinach, zresztą dziewczyny już to wyżej napisały.
Wiesz, wiele osób nie przepada za Aamirem. Ja na początku nie mogłam na niego patrzeć. Tydzień obejrzałam z nim fil "3 idiots", gdzie był rewelacyjny, przekonałam się do niego bardziej. A niedługo obejrzę sobie z nim "Taare zameen par" i "Rang de Basanti".
A jeśli myślisz, że to my zaniżamy mu ocenę, czyli tworzymy sobie kilka nowych kont (bo inaczej nie można), to się mylisz. Nikt nie jest taki głupi, by tworzyć konta i obniżać oceny komuś innemu. Zresztą, po co.

Madleen

* Tydzień temu obejrzałam z nim film "3 idiots" ...

Madleen

Mi by się nie chciało siedzieć i robić konta - to po pierwsze.

Mam dużo innych spraw do roboty.I wg mnie to jest żałosne.
I ja nikomu nie sugeruję ,że obniża ocene Aamirowi tylko mówię ,żę 1 osobę na tym przyłapałam i tyle.I sądzę ,że skoro jest taką wielką fanka Srk to pewnie często odwiedza jego forum i może raczy łąskawie przeczytać to, co napisałam.I chciałam także zaapelować do innych osób ,aby nie popełniali tekiego błędu. I to wszystko.

Pozdrawiam ;)

Fanaa3

Wyobraź sobie, ze mogli sie pojawic nowi ludzie z nowymi upodobaniami i dac
nowe oceny poszczegolnym aktorom..
Ale nie.. jednak nie. To my nie mamy co robic, zakladamy co i rusz nowe
konta i glosujemy na 1 u Aamira...pewnie!

Przepraszam, czy na FW można skasować konto? Usunęłabym się.. bo czuje, że
niedługo dam się porządnie sprowokować, jak tak będę tu wchodzić i mieć
możliwość odpisania - a tak tylko poczytam.

__KarLa__

może byś popatrzyła łaskawie co napisałam wsześniej.
za krótki ;/

Fanaa3

Popatrzałam.
A to, co napisałam odnosi się do pierwszego post w tym wątku. :/

__KarLa__

Mówicie że nie zakładacie nowych kont żeby obniżyć ocene Aamirowi ale to dziwne że w ciągu 2 dni potrafiła sie tak obniżyć... to nie jest normalne,bo rozumiem jeśli ktoś podziwia srk tu mu daje wysoką ocene ale jeżeli nie lubi Aamira to nie powinien wogule głosować moim zdaniem,bo robił by to specjalnie żeby ocena mu spadła.

sonia221

Dobrze - jeżeli tak sądzisz, myślę że powinnaś też spojrzeć na tych, co
głosują u Srk na 1 tylko właśnie po to, żeby miał tą ocenę niższą.

Jeżeli jak dla mnie Aamir jest aktorem na jeden, to dlaczego nie mogę go na
jeden ocenić?

__KarLa__

Ach przepraszam.. już wiem.
Sama tak zrobiłaś - Amirek na 10, Szaruk na 1. No to..."Po co?" :/

__KarLa__

Jak można specjalnie głosować - czyt. stawiać 1, żeby jakiemuś aktorowi ocenę obniżyć? Myślicie, że my zaniżamy ocenę? Ha! Ha!

"jeżeli nie lubi Aamira to nie powinien wogule głosować moim zdaniem,bo robił by to specjalnie żeby ocena mu spadła." - Po to jest możliwość oddania głosu na kogo się chce. Ludzie nie oceniają tylko tych, których lubią, oceniają tych bardzo dobrych aktorów, jak i tych gorszych. A to, że komuś zawyża/zaniża ocenę przez swój głos, to wątpię czy ma jakieś znaczenie dla niego. Po prostu głosuje na wszystkich, a nie tylko na swoich ulubionych aktorów, by akurat im ocenę zawyżać. Ja oddaje głos na wszystkich aktorów, którzy mi się podobają lub też nie (podobają w sensie gry aktorskiej).

W ogóle śmieszy mnie ten wasz podział na: fanki SRK i fanki Aamira. Ja oglądam Bollywood już od dawna i lubię wszystkich aktorów, jakich na razie w tych filmach widziałam. Tyle, że jedni są dla mnie bardzo dobrymi aktorami, drudzy mniej. Ale i tak nie zrażam się do nich i oglądam więcej filmów, by zobaczyć ich w innych rolach - może lepszych.

Madleen

Zgadzam się z każdym słowem Madleen.
Po po pierwsze jak byś się po fatygowała na mój blog to byś wiedziała że Aamir ma u mnie np.8.
Po drugie z zasady nie stawiam 1 (aktorzy i filmy które by na to zasługiwały raczej się nie zdarzają).
Po trzecie Soniu jesteś hipokrytką , prawisz nam tu morały jak to ktoś kto nie lubi Aamira nie powinien głosować bo jak daje 1 to robi to specjalnie.A sama stawiasz Aamirowi 10 a ShahRukh celowo jeden ( w zemście), i jak to się zgadza z tym co napisałaś.Rozdwojenie jaźni czy zwykła obłuda?!Dobry specjalista by Ci się przydał bo masz chaos w główce.

Preity27

ja nigdy nie stawiam aktorowi 1,ponieważ uważam ,że nie bd specjalnie oceny psuć.I żąden aktor nie gra tak zle ,że zasługuje na 1.
Moja ocena dla Srk to 8.

Tylko Karla skoro mówisz ,że dużo osobom spodobał się SRK w filmi MNIK,
to co to ma wspólnego z aamirem ,skoro on tam nie grał.?!

a co do oceny Aamira to troche dziwne,że jeszce pare dni temu miał ocenę 8.77 a teraz ma 8.64.

A SRK miał 7.65 a teraz ma 7.85!

Więc nie opowiadajcie głupot ,że ktoś nowy obniża jego śednią.
Nara.

Fanaa3

A przepraszam, gdzie ja napisałam, że dla Srk przybywa nowych głosów bo
spodobał się w filmie MNIK ? :p Czytaj dokładniej.

Dla Srk ocena podnosić się może dzięki MNIK, a Aamirowi obniżać... bo..
tutaj nie wiem, co napisać..
Ale to tak jest.. kiedyś Srk był w Top100, a teraz? Raz jest wyżej, a raz
niżej.. Często do niego wchodzą osoby nie znające Bollywood i oceniają go
na '1' (nie widząc z nim żadnego filmu, bądź widząc trailer, czy urywek
piosenki;/), przy Aamirze może dziać się to samo.

Fanaa3

"Moja ocena dla Srk to 8." - Taa..? A ja widze 1.. :p [dobra-po prostu
musiałam-taki charakter].

Czy tu zawsze taka atmosfera panuje? :p
Fani jednego aktora przytykają się z fanami innego? :p Czemu jest taki
podział, czy "Fani Bollywood" to nie jedność?
Chyba każdy ma prawo za kimś nie przepadać.. Nie lubię Brada Pitta, czy to
znaczy, ze jestem przeciwko wszystkim jego fanom, czy fanom Hollywoodu?
Dajcie spokój...

Pozdro. ;]

Rishika

Aamir ma tylko około około 440 głosów, a SRK około 4400... Gdy Aamirowi 10 osób wstawi 1, to od razu średnia pójdzie w dół, po prostu za mało głosów na niego oddano.
Zresztą SRK pewnie przynajmniej 1000 głosów zawdzięcza tym, co nie cierpią Bollywoodu. Wchodzą tu i dają mu 1, bo w Polsce on jest najbardziej z filmami bollywoodzkimi kojarzony. Cieszcie się, że Aamira tak wszyscy nie znają, bo jego średnia już dawno byłaby niższa od 8.
A widzieliście, co się stało z oceną Hrithika Roshana? Niedawno dostał się do TOP100 na 6 miejsce! Miał ponad 9 średnią, a teraz zaledwie 8,5 albo już niższą. 200 forumowiczów dało mu 1, bo zaśmieca im to śmieszne TOP100, chociaż nawet żadnego filmu z nim nie widzieli, no i spadł...
Jak wam tak ocena Aamira przeszkadza, to załóżcie sobie te 5 kont, czy ile tam ten ktoś niby założył sobie i wstawcie mu 10. Co za problem robicie!

Madleen

Dziewczyny wyluzujcie trochę! Ja osobiście przestałam już dawno zwracać uwagę na ocenę SRK i na to głupie TOP 100.Ten ranking stu i oceny tutaj są nie miaro dajnę dla tego właśnie że ludzie stawiają 1 tylko dlatego że nie lubią aktora który gra w danym filmie albo film jest np.produkcji Polskiej nawet go nie oglądając , to samo jest z aktorami stawiają 1 bo gra w Bollywood to nie może być dobrym aktorem i basta nie ważne że żadnego filmu z nim nie widzieli.W ogóle nie zwracam uwagi na ocenę i gdybyście nie powiedziały jaką SRK ma to nawet bym nie wiedziała bo po prostu nie patrzę.Na forum Aamira nie wchodziłam (do momentu jak tu napisałyście) i nie wiedziałam który ma wyższą ocenę bo mnie to zupełnie nie interesowało te oceny dla mnie nie istnieją i nie podniecam się nimi tak jak Wy.Madleen ma racje co do ilości głosów i tego że jeśli was to tak boli to faktycznie załóżcie sobie kilka kont jak ten ktoś dajcie Aamirowi 10.

Preity27

Hej;/
Trochę dawno tu nie wchodziłam, bo nie miałam ochoty się kłócić, ale jak to zobaczyłam to po prosu już nie wyrobiłam.

Ja mam jedną uwagę co do P.Soni, która napisała, że... cytuję "to nie jest normalne,bo rozumiem jeśli ktoś podziwia srk tu mu daje wysoką ocene ale jeżeli nie lubi Aamira to nie powinien wogule głosować moim zdaniem,bo robił by to specjalnie żeby ocena mu spadła."
Więc, Ty dziecko w ogóle nie rozumiesz chyba o co tu chodzi, bo mówisz żeby nie oceniać kogoś jeżeli go się mnie lubi, a sama masz ocenionego SRK na 1,a Amiraa na 10 wiec...? Dlaczego więc to nie działa w obie strony i Wy zaniżacie dla SRK ocenę, a Amira oceniacie wiecznie na 10-jeżli Amir zasługuje ode mnie na 1 to dam mu 1, dlaczego Ty możesz a ja nie?

Sory, bo mam jeszcze jedną uwagę co do tematów, bo udzieliłaś się tylko tu i w jednym temacie przy Amirze, a Wy mówicie, że to my mamy po kilka kont, które obniżają ocene Amirowi-żałosne. A przeglądając wasze profile można zauważyc, ze każde jedno konto wygląda tak samo, pod względem nadawanych ocen i blogów lub ich braku. Dziękuje;)

Za wszelkie błędy(ort,inter,jezyk), przepraszam;)

karolinaaa_21_05

czyli sugerujesz ,że my mamy więcej niż 1 konto tak?

To muszę cię zaskoczyć bo moje konto i Kajol777 wygląda podobnie bo jesteśmy kuzynkami, a nie robimy po 100 kont, żęby oceną podwyższać.
Więc nie posądzaj kogoś z łąski swojej jak nie wiesz czy to prawda.

Narazie.

Fanaa3

Karolina to moja przyjaciółka i wiem, że nie chodziło jej akurat o Ciebie..
Ale rozejrzyj się dobrze, jest kilka kont, które nie tylko wyglądają
podobnie, ale są właściwie takie same.. Brak bloga,opis o sobie identyczny
lub jego brak, oceny takie same..

__KarLa__

Ty sugerujesz że robimy po pare kont żeby podwyższyć ocene chociaż nie masz dowodów i nie czytasz tego co piszemy,więc my też możemy myśleć że robisz dodatkowe konta w tej samej sprawie.Mniejsza już o to czy to ty czy nie ale nam chodzi o to że chcemy sie dowiedzieć kto to robi bo to jest dziwne żeby w tak krótkim okresie czasu ocena tak poleciała w dół..!

Nara.

Kajol777

Po co przychodzicie z tym do Nas?? Myślicie że my nie mamy lepszych rzeczy
do roboty tylko zaniżać,zawyżać oceny i tworzyć nowe konta??? W ogóle
zastanówcie się czy ktoś na to zwraca uwagę, no sorry chyba tylko Wy.

gosiaczek17193

Dokładnie !!

Dziewczyny... mało kto na to uwagę zwraca. A Wy zachowujecie się, jakby
filmweb to taka ostatnia wyrocznia była. :/ Jakby ocena tu była
najważniejsza.

__KarLa__

No właśnie, dajcie spokój.

za krótki <br/>

gosiaczek17193

Ja też się zgadzam z Karolą i z gosiaczkiem. Ale tak na boku do Kajol777. Nigdzie nie wspomniałam o Tobie tylko o innej dziewczynie, a Ty tu się sadzisz, więc sama potwierdzasz to, że jednak coś w tym jest. Sama sobie zaprzeczasz, zastanów się...

Pozdro, tym którzy twierdzą, że to jeden wielki bez sens ten temat i ta "kłótnia"

karolinaaa_21_05

Ale ja napisałąm ,żę jesteśmy KUZYNKAMI I dlatego mamy podobne konta!

I co się dziwisz ,że Kajol777 mnie broni jak jesteśmy rodziną?

No ale mniejsza inni zrozumieli a jeszcze inni nie.

Fanaa3

Ty widzę też nie do końca Karolinę zrozumiałaś, więc myślę, że komentowanie
tego wszystkiego w taki sposób jest nie na miejscu.

__KarLa__

Ale wy jesteście.. ja pier****, bo już mi słów brak. Czytajcie te posty ze zrozumieniem, a nie piszecie w ogóle o czym innym. Po pierwsze, post który napisałam dnia (13 maja 2010 8:34) nie był ani do kajol, ani do fanaa tylko do SONI. Miałam nie pisać do kogo to, bo to przecież wiadomo kiedy sie to czyta ze zrozumieniem, ale tak myśle, że zaraz wymyślicie jakąś inna osobę, która "was broni" czy coś w tym stylu, pff..Haha;p Ile wy dzieci macie lat, 10? 9? 8? czy może 6?(nie obrażajmy dzieci w wieku 6 lat, bo już nie które są mądrzejsze od was).!

PS.Mogę się założyć, że teraz też odpisze inne konto na mój post, który jest teraz kierowany do KAJOL i FANAA. I odpisując odpisze coś głupiego jak np.:"ona mnie broni", "my to kuzynki", "nie mamy takich samych kąt"- o sory to by było z deka na temat;p

karolinaaa_21_05

Karolinaaa to ty jesteś pier**** bo to ,że napisałam ze jesteśmy kuzynkami to jest coś złęgo?! Wez nawet nie masz prawa nas obrażac bo ja cb nie obraziłam !!!!! Ja sie zastanawiem ile Ty masz lat.
A i co ci do tego ile Ja mam lat?! a ja ci odpowiem ,że gówno cię to obchodzi! i jak masz tak pisać to nie pisz wcale.!!!!!!!!!!

Fanaa3

A Ty znowu swoje... :P

Teraz wszystko kręci się koło twego, że nie czytasz dokładnie..
Jej nie chodzi o to, że napisałaś, że jesteście kuzynkami. Doczytaj się, zamiast mówić, że to Ona jest pierdolnięta. (czy jakoś tak).

Fanaa3

O przepraszam bardzo. To Ona nas pierwsze obraziła nie ja ją. Więc lepiej Ty dokłądnie czytaj.

Fanaa3

Kurwa mać.!
Co za dzieci ja pierdole.!
To Ty od 3 moich postów w cale mnie nie kumasz. Przeczytaj je dokładnie i się nad nimi dobrze zastanów. Ja teraz mniej więcej streszcze o co mi chodziło, abyś w końcu zrozumniała.
Więc tak zaczęło się od tego, ze ktoś zaniża ocenę waszemu Aamirkowi, a naszemu SRK podwyża, więc chciałm was uświadomić, ze tak nie jest. Potem, że to my mamy po kilka kont i to my tak robimy, a ja wam powiedziałam, że to wy macie po kilka kont, bo macie wszystkie takie same blogi, i te same oceny do wszystkiego. Później jak napisałaś, że ktoś tam to Twoja kuzynka to w cale nie pisałam do Ciebie tylko do innych. Potem napisałam,że najlepsze w tym wszystkim była Sonia, ponieważ napisała, że "Mówicie że nie zakładacie nowych kont żeby obniżyć ocene Aamirowi ale to dziwne że w ciągu 2 dni potrafiła sie tak obniżyć... to nie jest normalne,bo rozumiem jeśli ktoś podziwia srk tu mu daje wysoką ocene ale jeżeli nie lubi Aamira to nie powinien wogule głosować moim zdaniem,bo robił by to specjalnie żeby ocena mu spadła." A sama ma ocenionego Aamira na 10, a SRK na 1- po co? Przecież jaki jest tego sens?
Wszystko to co pisałam tyczyło się do niej,a Ty sie tu wpieprzasz cały czas. Mam nadzieje, ze teraz już wszystki zrozumiecie, bo w prostszy sposób się tego nie dało opisać.!;p

karolinaaa_21_05

No cóż. Niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem :D Najwyżej się dziewczyny pomęczą na testach z polskiego ;p
Poza tym skończcie już gadać w kółko o tym samym: Aamirek, Srk, 1000 kont, ta głupia, tamta jeszcze głupsza i jeszcze gorsze słownictwo, jedna nie rozumie, trzecia gada 3 po 3 itp. itd. Może w końcu dziewczyny, które twierdzą, że ktoś zakłada kilka kont, by obniżyć Aamirowi ocenę, w końcu zrozumieją, że Pan Aamir Khan ma po prostu za mało głosów, a jego ocena może ulec bardzo szybko zmianie... Namaste! ;)

Madleen

Karolina ja cały czas rozumiałąm te twoje wypociny. I po tym jak klniesz i piszesz można zrozumieć że nie masz za ciekawej przyszłośći przed soba ;/
Więc daj se siana dziewczyno i opraw sobie tego twojego szaruczka w ramkę i zastanów się porządnie nad sobą.
I jak już mówiłąm przyłapałąm jedną osobę na tym ,że ma 5 kont. I jeszcze śmieszniejsze jest to że to fanka srk. Więc INTELIGENCIE NIE WYSILAJ SIĘ JUŻ TAK!!!!!!!!!!!

Fanaa3

Ahaaa. I nie chcę sie już z wami kłócić a zwłąszcza z tobą karolino. Więc krótkoi zwięzle : Nie bęe już odpisywać na te twoje wypociny ponieważ nie bęe się zniżąć do twojego poziomu.
NAMASTE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanaa3

Ja sobie to wypraszam, Fanaa3, bo po tych Twoich postach już pokazujesz, że to Ty jesteś mało inteligentna i ta kupa wykrzykników. Na którymś z tematów też tak robiłam i wiesz przez dziewczyny które były mądrzejsze ode mnie nauczyłam się, że nie ma sensu ich nadużywać(nie twierdze, ze teraz są głupie)ale to tak na boku. Jeszcze te duże litery co Ty sobie myślisz, że możesz po mnie jechać jak po szmacie, a ja się Ciebie wystraszę? Tekst "daj se siana" nie jest na miejscu jeżeli chcesz pokazać, że nie jesteś "mała" za którą ja Cię uważam. I co do mojej przyszłości zostaw ją dla mnie, bo z tego co widzę to Twoja jest dość nieciekawa, bo tymczasem u Ciebie przeważa głupota i tak jak się zastanawiam to nie wiem jak to dalej będzie w Twoim przypadku, a u mnie uwierz mi będzie ciekawie, ponieważ jestem już na ostatnim roku studiów filologii angielskiej.

Więc, Shut your mouth.!

karolinaaa_21_05

Teraz to żeś Fanaa wyskoczyła. Udał Ci się ten post, jak nic. :P I przyszłości jej się zachciało pisać.. kurczę, to już jak ktoś używał słów, które można zastąpić cenzurą jest właściwie skończony? Myślę, że każdego może ponieść, naprawdę. Nawet moje nauczycielki za czasów gimnazjum i liceum potrafiły wykląć (tak, tak - nawet Polonistki), a ja jestem magistrem ekonomi, a czasem sama używam takich słów, więc? Coś jeszcze masz do powiedzenia w tym temacie?

""Więc daj se siana dziewczyno i opraw sobie tego twojego szaruczka w ramkę i zastanów się porządnie nad sobą.""
1) "daj se siana" - powiedziała jakże dorosła i inteligentna osoba.
2) "opraw sobie tego twojego szaruczka w ramkę" - co to wgl. ma być? Dziewczyno... jak się to czyta, to brzmi tak strasznie dziecinnie, jakbym tu pisała z pierwszoklasistami z SP.
3) "zastanów się porządnie nad sobą" - tutaj, to Ty powinnaś zastanowić się nad sobą i swoimi postami, którymi tylko denerwujesz ludzi. Może aby odreagować zamiast wysyłać takie głupoty pisz je a potem kasuj - powinno ulżyć.

__KarLa__

A ciekawe... jak przyłapałaś osobę, która ma 5 kont?

Madleen

Faana cwaniaro jak przyłapałaś którąś z fanek SRK na tym że ma 5 kont i zaniża ocena Aamira a Shahrukha podnosi to może podasz nicka tej osoby na dowód że nie zmyślasz co?! Bo gadać to każdy potrafi.

Fanaa3

Żeby rozładować coraz bardziej gęstniejącą atmosferę na tym temacie napiszę do Was wszystkich to:
Dziewczyny, popuśćcie sobie gumy w rajtuzach...
Naprawdę takie spory nie mają większego sensu. Po co chcecie udowadniać swoje racje na forum internetowym, skoro ktoś może dolewać tylko oliwy do ognia i specjalnie pisać coś na przekór, by zaognić sytuację - nie mam tu na myśli nikogo konkretnego, ale zastanówcie się... zamiast kłócić się o jakieś miejsca w rankingach (o których pewnie sam SRK nic nie wie i o to najzwyczajniej nie dba, bo co go polski FW obchodzi?) zapodajcie sobie temat, który Was łączy a nie dzieli, czyli np. jaki film bolly (może być nawet z SRK w roli głównej) lubicie najbardziej i za co?...
Po co kłótnie i coraz ostrzejsze określenia, skoro można tu naprawdę kulturalnie popisać z innymi użytkownikami?
Pozdrawiam Was wszystkich i życzę spokoju :)

haruka13

A co do sporu między tym, czy Amir, czy SRK jest lepszy to sorry, ale dla mnie to bardzo dziecinny spór i do tego nie do rozstrzygnięcia, bo to który z nich jest lepszy jest kwestią gustu i subiektywnej oceny każdego użytkownika. Założę się też, że obaj panowie uśmialiby się po pachy wiedząc jakie tutaj są "problemy" i o co rozchodzą się tu kłótnie...
Od siebie napiszę tak: skakałabym do nieba ze szczęścia gdybym tylko takie problemy miała w swoim życiu...

haruka13

Ja się tam osobiście zgadzam z tym co napisała haruka13, ale jak tu nie interweniować jak one dalej ciągną to co jest głupie i w ogóle bez sensu? Tak myślę, że najlepsza będzie ignorancja ;p A do postu Madleen i Preity27, przyłączam się, bo też mam takie zapytanie i czekam na nicki;p

karolinaaa_21_05

Ha! xD No to teraz myślę, że to wszystko się już skończy.. ;P Ale czekam jeszcze na nicki.. Choć myślę, że się nie doczekam.

""Założę się też, że obaj panowie uśmialiby się po pachy wiedząc jakie tutaj są "problemy" i o co rozchodzą się tu kłótnie... "" - tak, ja już gdzieś o tym pisałam, nie wiem czy w tym wątku, ale gdzieś pisałam. Zwłaszcza, że obaj Panowie jak widać dobrze się dogadują i nie ma między nimi konfliktu. A dużo ludzi myśli, że takowy konflikt istnieje i sporo kłótni powstaje właśnie na jego tle, bo myślę, że jakby w całym internecie było, że Srk i A.K są przyjaciółmi co najmniej połowy tych kłótni na FW by nie było.

__KarLa__

Owszm nie doczekacie się , bo Fanaa3 powiedziała ,że nie będzie się zniżąć do waszego poziomu. Nie umiecie czytać czy co??

juhi122

Do jakiego poziomu kochana? Jak już zaczęła to niech skończy. Każdy tak może wygadywać. Ja jestem ciekawa jak tu można kogoś przyłapać na tym, że ma kilka kont... Już nie chodzi o to kto, chociaż ona pewnie sama nie wie.