Cały czas obniża ktoś Aamirowi ocenę ,a Srk podnosi!
I teraz się naprawde wkurzyłam bo to nie jest pierwszy raz i mówiłam grzecznie ,żęby trn KTOŚ TAK NIE ROBIŁ ,ale najwyrazniej jest tutaj zbyt dużo GŁĄBÓW!
i wiem ,że chodzi wam o to ,zę Aamir mam wyższą ocene a SRK niższa i nie możęcie tego znieść no ale bez przesady.
po oprostu dziecinada i tyle .
Nara.
Haruka 13 i denerwuje mnie zwyczajnie że ktoś za rzuca nam coś co sam robi (czytaj Sonia).Cóż najwyraźniej nie którzy sądzą innych po sobie.
Mogłybyście zostawić wkońcu Fanee w spokoju?! Wy nic nie rozumiecie. Potraficie tak dobić leżącego że jak ja to zobaczyłam to aż mi szczęka opadła... Nie wiedziałam że potraficie być takie wulgarne.
Kto tu kopie leżącego dziewczyno zastanów się co piszesz..Dlaczego do diaska używasz liczby mnogiej bo ja tu widzę że Tylko jedna z nas użyła wulgarnego języka więc pisanie "że potraficie być takie wulgarne" jest co najmniej nie na miejscu , więc uważaj dziecino na słowa.Nie jestem wulgarna i nie życzę sobie by jakaś gimnazjalistka o wrzucała wszytkich do jednego worka włącznie ze mną.
Ja myślę, Preity, że Ty teraz obraziłaś 60% gimnazjalistek. :P Ale dobra.. :P
A jeżeli chodzi o Was, dziewczyny 'fanki aamira', to Wy wszystko rozumiecie na opak - Ja to nie wiem, jak tutaj te 'fanki srk' jeszcze dają z Wami rade pisac.
hej. Ja mam tylko jedno pytanko czy wam tez sie tak robi jak mi.
np.chce właczyc swojego bloga i pisze mi ze nie odnaleziono strony o podanym adresie...i co mam zrobić?
Faktycznie Faana reprezentuje niesamowicie wysoki poziom eh.Nie zauważyłaś Juhi że to właśnie Faana zaczęła całą tą aferę.Haruka 13 masz racje , tyle że w Tym temacie nie ma sporu o to który aktor jest lepszy jeśli nie zauważyłaś.Chodzi o to że ktoś zarzuca nam że zakładamy setki kont ( bo mniej więcej tyle trzeba by założyć żeby osiągnąć zamierzony efekt , ponieważ z każdego konta można głosować raz) i zaniżamy jej idolowi ocenę.Ja osobiście mam więcej niż jedno konto ale nigdy nie bawiłam się w zaniżanie ocen.
Zauważyłam ten wątek sporu, ale jak dla mnie on jest nierozstrzygalny, bo to czy ktoś ma jedno, kilka czy nawet kilkanaście kont to już jego własna decyzja i sprawa. My, jako użytkownicy "postronni" nie mamy na to wpływu (no chyba, że ktoś ma znaczek moderatora FW) tak więc nie podnosiłam tej kwestii w swoich wypowiedziach.
A same zarzuty, o których wspominasz uważam za śmieszne i dziecinne. Patrząc zdroworozsądkowo, taka osoba musiałaby poświęcić cały swój czas na 1) tworzenie swoich coraz to nowych kont, 2) głosowanie samymi 10 na jednego z aktorów i 3) głosowanie samymi 1 na drugiego z nich... nawet 10-letnie dzieci się w coś takiego nie bawią, bo wolą siedzieć na jakichś grach internetowych czy nawet na "nk" czy fotoblogach...
Powtarzam zatem: poluźnijcie sobie gumy w rajtuzach i skończcie ten dziwny spór.
Tak będzie lepiej dla każdej ze stron :)
Gwoli ścisłości i zarzucania komukolwiek braku umiejętności czytania (ze zrozumieniem tym bardziej!) wypowiedź Fanaa3 dotyczyła jednej osoby, mianowicie Karoliny. Do innych osób "groźba" milczenia i "zniżania do ich poziomu" się nie tyczyła... jeśli masz jakieś wątpliwości, spójrz proszę jeszcze raz na tę wypowiedź i skonfrontuj ze swoimi umiejętnościami czytania...
Tak post od Fanaa3 dotyczył mnie. Więc juhi122 cofnij się troszkę dalej i poooczytaj posty wcześniejsze dokładniej.
Ja jeszcze tylko jedno musze nadmienić. Preity napisała: ""denerwuje mnie zwyczajnie że ktoś za rzuca nam coś co sam robi (czytaj Sonia)."" --> o właśnie! O to mniej więcej cały czas chodziło Karolinie, a Fanaa rzucała się do niej, jakby Ta pisała o niej samej. A na dodatek nie dała sobie nawet przetłumaczyć, że to nie o nią chodzi - więc o jakim poziomie ta dziewczyna mówi?
Tak, właśnie. Kajol777 chciałam nadmienić, że to ja byłam jedyną osobą, która użyła nie ocenzurowanego wulgarnego słowa więc nie wiem czemu wszystkie piszecie, że to "my" jeżeli to "ja".
"Ja to nie wiem, jak tutaj te 'fanki srk' jeszcze dają z Wami rade pisac."- Tak chyba nie długo przestanę, bo to się robi już nudne te ciągłe tłumaczenie 'fankom aamira' jak powinny dany post zrozumieć nie ma to już dłużej sensu jak widać, bo i tak nie zrozumieją, albo nie będą chciały tego zrozumieć.
PS. Nie będę odpowiadać w środku innych postów, bo tak nie lubię, dlatego odpowiedziałam po poście Karoliny(KarLa) ;) ;)
Ja ostatnio jak tu wchodzę, to mam kupę śmiechu z co poniektórych osóbek, więc myślę, że będę odwiedzać ten temat co jakiś czas... Ale już bez 'użerania się' z nimi.
""Tak chyba nie długo przestanę"" - ja myślę, że na pewno.. :P A bynajmniej na tydzień.. xDD
NIE DO TEMATU O KTÓRY TOCZY SIĘ DYSKUSJA xDD
Chciałabym się dowiedzieć co się tu dzieje, bo widzę, że są dodane posty, ale nie mogę ich zobaczyć kiedy na nie wejdę, bo mi się nie wyświetlają. Czy u was jest tak samo?;p Mam ten problem już od 11 dni, ponieważ widzę tylko post, który dodała (gosiaczek17193)
Aha, no bo właśnie nie mogłam odczytywać postów dopóki Ty Preity nie napisałaś;)
Ale teraz już mogę i powiem, że zgadzam się z Karlą, bo jakby tu było zbyt dużo głąbów to raczej mało kto by tu się udzielał, bo nie wiedzieliby jak!
Nowa szata graficzna filmwebu nie bardzo mi odpowiada... :p zmienili niby na lepsze, ale cały czas są jakieś błędy..
A wiecie, że gdzieś w czeluściach nowego FW jest petycja o przywrócenie jego starego looku? Można głosować czy jest się za utrzymaniem nowej szaty FW, czy chce się powrotu do starej, no i jest też opcja "nie mam zdania" :)