a co byście powiedzieli na jego wizytę w Polsce?
gdyby dało radę zorganizować coś takiego ?
no wiem, ze to raczej tylko marzenia... ;p
ost oglądałam Fanaa (wiem wiem, ze Khan tu nie gra) ale chodzi o to, ze tak się zastanawiałam, czy gdybym wtedy już interesowała się Bollywoodem tak jak dziś to czy bym pojechała w Tatry, raczej bym nie spotkała Kajol ale chodzi o sam fakt bycia tam i liczenia na szczęście :)
Ja bardzo chętnie z tymi odwiedzinami:)
Ale też wiem ze to raczej nie mozliwe ze to tylko zostanie marzeniem(moim
nie wiem jak wy) ale mam nadzieje ze przyjedzie w koncu do Polski!?:)
Ja już kiedyś wypowiadałam się w tym temacie.Bardzo bym chciała zobaczyć go na żywo.Patrząc jednak na polski rasizm (duży), na chamskie teksty które tu padały pod adresem jego koloru skóry i to jak wszystkie gwiazdy które do nas przyjeżdzają są obrażane.Pamiętam młodego Iglesiasa był u nas dwa razy i za każdym razem został obrażony albo to jak się u nas obrażą Colina Farrella , .To stwierdzam ze smutkiem że wolę żeby nie przyjeżdzał do Polski bo Go tylko tutaj obrażą i Tyle z tego będzie.Takie jest moje zdanie.
a przejrzałam kilka tematów wstecz zanim go założyłam, ale widocznie nie zauważyłam go.
jak o tym pomyślę co napisałaś to niestety tak jest, nawet moi znajomi mają głupie, ale przykre komentarze na temat filmów jakie ost oglądam a dokładnie chodzi im nie-europejczyków. ja sama uważam takie zachowanie za przykre, dziecinne i świadczące o złym wychowaniu.
nie wyobrażam sobie jak by miało być wielki przywitanie i gdzieś w tłumie plakat wyrażający nienawiść do mieszkańców Indii, Pakistanu czy innych miejsc.
więc chyba lepiej czekać na jego pojawienie się blisko nas, w kraju tolerancyjnym, który przyjmie go tak jak należy :)
ale mi samej brak np w moim mieście takich akcentów, miejsc nawet gdzie można by było iść i czułoby się klimat bolly ;)
Czytałam o tych planach, ale co do tego ze SRK bedzie obrażany to racja bo
3/4 Polski Go nie lubi więc ja juz bym wolała pojechac do nie Go:)
nie 3/4 to raczej go nie zna.
kto nie ogląda jego filmów specjalnie nie ma jak trafić na nie przypadkiem.
tak jak wszyscy kojarzą nazwisko Pitt tak jego nie będzie kojarzone u nas niestety.
Oj Emily nie masz racji bo dzięki naszym pisemkom dla kobiet które wydały filmy głównie z nim , zna Go więcej ludzi niż myślisz starczy popatrzyć na ilość głosów a nie wszyscy korzystają z filmwebu to jedno.Po drugie u nas generalnie mnóstwo ludzi uważa że bollywood jest be i jak się tylko dowiedzą że to aktor bollywood to wystarczy,no chyba że Jego wizyta nie była by nagłaśniana.Myślę że może 1/3 polski zaledwie nie wie kto to jest , reszta jednak wie ale nie wszyscy się nim interesują.
Preity27 masz rację większość ludzi wie kim on jest. A wie to, że jest on aktorem z Bollywood. Więc znając podejście większości Polaków do Bollywood, które jest podobne do tego tutaj http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Bollywood (;p wiem oczywiście to ironia, napisano to ze śmiechem i przesadą, ale to jest właśnie zironizowany pogląd większości Polaków na Bollywoodzkie produkcje).Kontynuując, więc wiedza większości Polaków na temat kim tak NAPRAWDĘ jest Shahrukh Khan i znajomości jego i innych filmów hindi, znajomości jego aktorstwa jest naprawdę, powiedzmy szczerze, znikoma. Do złego podejścia moim zdanie przyczyniły się właśnie te pisemka o których piszesz. Bo super, super ale fajnie, że dają jako dodatki do gazet (i to oczywiście do tych typowych, tandetnych, kobiecych pisemek) filmy Bollywood, ale najczęściej są to filmy, mówiąc delikatnie, niskiej jakości. Nie ważne, że są filmy. Ważne jest jakie są. Myślę, ze jego wizyta może i byłaby nagłaśniana, ale tak jak wszyscy pisali mógłby zostać bardzo źle potraktowany, więc ja już naprawdę wolę, żeby w ogóle tu nie przyjeżdżał. Bo to wspaniały człowiek oraz świetny aktor i zasługuje na dobre traktowanie. Chociaż fanki 12stego w Berlinie na pewno znowu będą go prosić żeby przyjechał ;)
Wiecie co, mam nadzieję, ze tą całą niechęć do filmów hindi zmieni trochę 'My name is Khan'. Pokazywany na festiwalu w Berlinie 12stego lutego i 16stego kwietnia u nas w kinach (jeśli naprawdę można w to wierzyć, bo to jest aż zbyt piękne). To będzie wspaniały film, wiem to i mam nadzieję, że Polacy, tak zapatrzeni w amerykańskie produkcje również to dostrzegą.
Lady to co jest napisane w nonsensopedi to jest to co myśli większość Polaków myśli o Bollywoodzie w zwierciadle ironii.Niestety większość tak właśnie postrzega bollywood ,czego wyraz mieliśmy przyjemność czytać tu na forum już nie raz.Jak SRK znalazł się w TOP 100 to już wogóle tutaj wrzało no bo jaka jaki "hinduski brudas" (brudasy tak właśnie sporo ludzi mówi o hindusach i nie tylko wyraz tego można zobaczyć na forum "Slomdoga") może być tak wysoko, skandal tyśiaclecia.Więc obawia się że gdyby tu przyjechał to pewnie nie którzy postrali by się żeby mu pokazać co o Nim myślą , tego się obawiam i wolę żeby się jednak nie pojawiał w naszym rasistowskim kraju.Emily jeśli chcesz zobaczyć jaki nie miłe rzeczy były pisane pod adresem naszym i SRK to gdzieś od 3 albo 4 strony napewno znajdziesz dużo ciekawych rzeczy (a najlepiej jak będziesz miała chwilkę to przejrzyj całe to forum to raptem 10 stron będziesz pelny obraz sytuacji :)).
Wiesz przez cały zeszły rok jego nazwisko było trąbione w telewizji przy okazji reklam pisemek dla kobiet :) , po za tym już kilka krotnie leciały w TV filmy z nim więc dużo ludzi kojarzy to nazwisko chyba jako jedyne z Bollywood , no może nie tak jak Pitta bo to nazwisko znają wszyscy.Ale jednak myślę że 2/3 Polaków kojarzy jego nazwisko a raczej podejrzewam że bardziej imie kojarzą bo akurat Khan to bardzo popularne nazwisko , niestety większość kojarzy negatywnie i w tym cały problem.Napewno znalazł by się jakiś świr-rasista który postanowiłby wyrazić swoją opinie a to mogło by obrazić SRK.Smutne ale prawdziwe.
Az szkoda zeby mialby byc tu obrazany!
I 1/3 polakow nie zna Go i nie chce a nastepna czesc Go nie lubi!!
To prawda "smutne ale prawdziwe"
Preity27 ciesze się, że się zgadzamy ;))
Emily z tą znajomością to jest tak: "Ej to jest ten gość co grał w tym bollywoodzie!.... czekaj, hmmm... O! Czasem słońce czasem deszcz czy jakoś tak? Kiedyś widziałam/em. Tyle kolorów i piosenek. Kiczowate trochę. I Boże, on trwa 3 godziny! Chyba nie dałabym/ałbym rady."
Niestety. Więc jakby biedny tu przyjechał to spotkał by się co najmniej z niechęcią. Sahhrukh cieszy się teraz, ze go tak lubią w Londynie i w Berlinie, i w Nowym Jorku też. Więc po co psuć mu humor, dosyć ma problemów ostatnio z pewną partią w Indiach.
W każdym razie, chciałoby się żeby przyjechał, bardzo by się chciało. Ale niestety żyjemy w taki kraju a nie innym :(
dobry opis filmu z perspektywy innych, tzn tych którzy nie lubią tych 3 godzinnych filmów ;p
moja koleżanka mówi ze nie lubi bo drażnią ją te tańce, ale przecież one tyle uroku dają!
musimy się chyba pogodzić ze na razie Jego przyjazd jest raczej nie możliwy, ale hmmm "Czasem słońce..." był chyba przełomowym filmem, otworzył wielu oczy na Bollywood, więc przez MNIK który będzie leciał w Polskich kinach Bollywood zyska kolejnych fanów.
bo trzeba obejrzeć tez 1 film, a potem się wciąga ;))
Co do MNIK to nie wiem czy zdobedzie kolejnych fanów?!
Bo pewnie nie wiedza ze bedzie lecial w kinach!;)
Jak nie znaja Go,nie wieza kto to jest i nie lubia?!
To nie wiem czy ktos pojdzie na MNIK oprócz nas fanek SRK:)
Pozdrawiam;)
Może i mało osób na razie o tym filmie wie prócz fanów. Słyszałam, że w kinie Helios pokazywany jest już zwiastun MNIK.
Zwiastun tego filmu jest obiecujący, może dzięki temu wiele osób zachęci się do oglądania Bollywoodów. "My name is Khan" nie wygląda zresztą na taki typowy Bollywood, więc jest szansa, że Ci, którzy z niewyjaśnionych przyczyn omijają indyjskie filmy pójdą przypadkiem na jeden film z Shahrukhiem, bo im się spodoba zwiastun. ;]
Miejmy nadzieję, że wkrótce media w Polsce rozgłośnią premierę tego filmu, a jest szansa, że Bollywood zyska kolejnych fanów, a w szczególności fanek SRK. ;D
moim zdaniem sa duże szanse, ile osób poszło na Slumdoga.
w okolicach marca dopiero zacznie się głośniej mówić u nas o tym filmie, mam nadzieje że tak będzie:))
a im więcej zainteresowanych tym większe szanse na to o czym mowa w artykule, który Karolinka zamieściła na forum MNIK
co do wypowiedzi przeciw Shahrukha to przeglądałam niektóre, nie pisałam nic bo to tylko tym osobom sprawia przyjemność. jak mogą się bardziej pokłócić, powyzywać co jest przykre dla mnie.
nawet jeden niedawny czy są brudasami bo się rano nie myją ;/
to jest dla mnie brak otwarcia na inna religię, kulturę, zapatrzenie się we własna rasę.
a może i nawet zazdrość, ze im, osobom które uważają się za lepsze bo nie są brudasami(;/) się w życiu tak nie powiodło jak jemu.a skoro pochodzi z Indii to powinien siedzieć w jakiejś lepiance.
a tak naprawdę na nas na Polaków jeszcze do nie dawna tak myślano na świecie(nie całym), ze żyjemy w jakiś puszczach, że należymy nadal do Rosji itd.
był u nas przez rok chłopak z ameryki, połowa jego znajomych nie wie gdzie leży nasz kraj.
a do znajomości to powiem Wam dziewczyny, ze naprawdę zależy. ja np nie mam żadnego filmu z gazetek bo nie zwracam na nie w ogóle uwagi, a wtedy nie interesowałam sie takim kinem. a napisałam swoje zdanie na temat znajomości go przez to ile osób zna go w moim otoczeniu, czyli otoczeniu licealistów i naprawdę w klasie jedna dziewczyna w szkole kilka osób.
W moim otoczeniu za to zna Go wiele osób większość nie ogląda bollywoodu , ale to może dlatego że mieszkam w dużym mieście.wiesz jeśli chodzi o środowisko licealistów to myślę że sporo Go kojarzy tylko tylko się nie przyznają bo przecież bollywood to obciach :)
Po za tym gazety do których były filmy dodawane , skierowane były do dorosłych kobiet a te stoją zawsze w zupełnie innym miejscu niż te skierowane do młodzieży.A co do reklam w Tv to licealiści spędzają więcej czasu na nauce i przy komputerze niż oglądając Tv więc może stąd mniejsza znajomość.Chociaż ja myślę że większość się nie przyznaje bo się wstydzi , bo to taki obciachowy kicz więc lepiej się nie przyznawać że się chociaż kojarzy bo się będzie cała szkoła nabijała taka prawda.Lady dokładnie tak jak napisałaś wygląda ta znajomość :P.Ja mam bardzo dużą kolekcję filmów ponad 100 między innymi z gazet właśnie (może jakoś nie ta ale przynajmniej mogę oglądać)
Hmmm pewnie masz rację Preity trochę przesadziłam z tymi gazetami. Właściwie chodziło mi o to, ze kiedyś w gazetach były dodawane dobre filmy, a teraz już niestety nie. Ostatnio co dodali to słabe filmy z Shahrukhem do Tiny bodajże. A teraz już nie dodają wcale z tego co słyszałam dlatego, że skończyła im się licencja. Kiedyś można sobie było kupić za tanie pieniądze dobry film Bollywood z tego co widziałam na bollywood.pl i z tego co piszesz. Oczywiście ja się nie załapałam na to 'kiedyś', bo oglądam w sumie od niedawna (jakiegoś roku), niestety. No właśnie ta znajomość jest, ale taka, że ludzie się do niej nie przyznają. Ja w moim otoczeniu staram się ludzi otworzyć na to kino chociaż trochę i żeby patrzyli mniej stereotypowo :) Taką mam mała misję ;)
gdybym tylko wiedziała, że przyjedzie do polski wiele bym zrobiła, żeby go zobaczyć. Gdyby ktoś coś wiedział proszę o powiadomienie. Dzięki
no tak bo ja jak zaczęłam oglądać i każdemu wysyłam moje ulubione piosenki to też się śmiali, nie że wyśmiewali tylko o jaaa czego słuchasz i co oglądasz :D
ale każdy akceptuje i nawet jak nie było mnie to dzwonili że otworzyli u nas sklep z biżuterią z New Delhi ;p
ale fakt jeśli ktoś wie że jego znajomi będą się wyśmiewać to się nie przyznaje. a szkoda bo zawsze lepiej mieć osobę, która lubi to co Ty, z którą porozmawiasz o nowym filmie, pojedziesz na niego bo w Toruniu grac go pewnie nie beda bo mamy tylko Cinema City ;/
Wiesz co ja tez nie mam nikogo kto by ze mną filmy oglądał i dzielił ze mną emocje. Niestety ;/ W zeszłym roku na Bollywood festiwal byłam właściwie na większości filmów sama. Radzę sobie, ale czasem mnie to już wkurza. Ja jesli mi się ktokolwiek spyta to pierwsze co od razu mówię. Pada pytanie 'Gdzie idziesz na studia?' Odpowiadam 'Na etnologoię, bo specjalizuje się w Indiach a ja Indie kocham i kocham filmy Bollywood' :)
U mnie poł rodziny sie smieje ze ogladam bollywoody:(
Ale ja sie tym nie przejmuje, bo mnie to nie obchodzi!!!
Ja mam przyjaciolke ktora tez lubi bollywoody i razem ogladamy:)
Ja nie rozumiem tego ze oni smieja sie z bollywoodów i Indii to co to za
przyjaciele którzy nie wspieraja!!! tego co kochasz?
Myślę, że nie byłoby aż tak źle z tą wizytą, jak piszecie, przecież odwiedzało nas już wielu sławnych ludzi, o różnym kolorze skóry czy narodowości i jakoś nie kojarzę żadnego skandalu. Ludzie często obrażają innych w necie a w rzeczywistości brakowałoby im odwagi.
Osobiście bardzo bym się cieszyła gdyby twórcy MNIK odwiedzili nasz kraj, wzięli udział w premierze i może udzielili kilku wywiadów. Ale boję się, że pozostanie to tylko w sferze marzeń. Polska jest chyba zbyt małym rynkiem zbytu, przynajmniej na razie.
Shahrukh ma w Polsce wielu fanów (fanki mam tu na myśli oczywiście). Dla nas byłoby piękne, żeby przyjechał do Polski. Kochamy Go :)
Macie rację, pomyślmy o tym, jakby został potraktowany, gdyby już przyjechał. Z pewnością rzuciłaby się na Niego wielka rzesza polskich fanek, ale spotkałby się również z dużą grupą przeciwników. Niestety wiele osób wyśmiewa Indie, Bollywood- co jest bardzo przykre. Myślę, że wynika to głównie z niewiedzy innych. Gdyby taki przeciwnik obejrzał przynajmniej jeden film z Szarukiem(do końca mam na myśli), to z pewnością zmieniłby zdanie. Jak przecież było z nami? Sądzę, że przynajmniej część z nas odnosiła się sceptycznie do Bollywoodu, póki nie obejrzała żadnego filmu z Shahrukhiem.
Wydaje mi się, że przyjazd Shahrukha do Polski nie jest dobrym pomysłem- przynajmniej na razie. Ja obecnie zajmuję się zachęcaniem innych do oglądania filmów indyjskich. Jestem gospodarzem mojej klasy i mam nadzieję, że uda mi się przekonać klasę, żebyśmy poszli na MNIK. Byłby to przynajmniej ten pierwszy krok. Ten film nie jest zresztą typowo bollywoodzki, a otworzyłby przed innymi okno na świat Indii i myślę, że część osób zmieniłaby zdanie na temat Bollywoodu. ;))
Wspierajmy na razie Shahrukha na Twitterze, piszmy do Niego, pokażmy, że w Polsce ma również wielu kochających fanów.
gosiaczek nie martw się u mnie też się śmieją,ale też się tym nie przejmuje bo mam kuzynke którą zaraziłam bollywood i razem oglądamy różne filmy ;))
Nie jestem sama z wyśmiewanych:)
To super mieć przyjaciółkę lub kuzynke z ktorą można porozmawiać o
wspólnych zainteresowaniach;))
Nie wiem ile ty masz lat i czy możesz w ogóle pamiętać te które ja pamiętam bo może byłaś za mała.Wiesz , nie często się jednak zdarzają znani mężczyźni darzeni przez kobiety takim uwielbieniem Co owocuje dużą niechęcią ich mężczyzn do Niego.W związku z tym ja bardzo dobrze pamiętam wręcz światowy skandal który my Polacy wywołaliśmy.Pamiętam jak jakieś około 12 lat temu przyjechał do nas na koncert Enrique Iglesias , (nie wiem czy go w ogóle kojarzysz ) przystojny wokalista hiszpańskiego pochodzenia, którego w tamtym czasie był obiektem westchnień dużej liczby płci pięknej.I co się okazało po koncercie poszło w świat nagranie niby tego jak śpiewa fatalnie , w świat poszła wieść że nie umie śpiewać itd.Słuchałam tego nagrania i to było sfabrykowanie nagranie prze jakiegoś zdesperowanego samca którego dziewczyna wzdychała do Enrique , ponieważ to nie była ani jego barwa głosu ani tembr nie było w tym głosie specyficznej maniery wokalnej którą ów artysta posiadał(słuchałam go w tym czasie nałogowo więc nie miałam problemu żeby rozpoznać jego głos).Po porostu zwykłe wydzieranie jakiegoś chłopaka który się nagrał i puścił to w necie że to niby Enrique.Wierz mi to był wielki skandal.Nie wiem może nie było by źle ale ja bym wolała nie ryzykować bo jednak niechęć do muzułmanów jest ogromna w naszym kraju i mogły by być nie przyjemności.
a niechęć przeciwko muzułmanom, hindusom rośnie wg mnie coraz bardziej.
ale rośnie za to też liczba kobiet, którym podoba się ten ty urody.
co jest śmieszne, ja od dziecka lubiłam osoby ciemnej karnacji :)
Disneyowski Alladyn od dziecka był moim ulubionym księciem :D
a jak jestem w Anglii to hmm gdzie nie spojrzę to ten typ urody ^^
ciemna skóra, włosy, oprawka oczu ohhh :))
http://www.youtube.com/watch?v=f-Or3X-EXj4
u nas też by tak mogło byc :))
a nawet byśmy się dziewczynki postarały o lepsze przywitanie ;)
Ale mi to przywitanie...Heh!!!
U nas to by (pewnie) mndleli chyba!?
Nie wiem czy tam krzyczeli bo ogladalam bez glosu ale oni tylko stali i
robili zdjecia
U nas to by napewno by wygladalo o wiele lepiej!!!!!!!!!!!;)))
Ogladaliscie Billu, a co ja pytam napewno ogladaliscie:)
I ta piosenka "Aa Ae O"
To co najmiej u nas tak by wygladalo i kazda fanka by tez tak wyskoczyla
jak ta dziewczyna co miala rozowa bluzke i napisane "I serduszko U"
Ja jeszcze wracam do tego co napisała Gosiaczek że sie u niej połowa rodziny śmieje że ogląda filmy Bollywood.Ja mam podobną sytuacje tylko że niektórzy już sie przyzwyczaili,nie to co mój brat.Jak tylko puszcze piosenki to ucieka i włącza swoje żeby mnie zagłuszyć.No ale to jest moje hobby i to kocham więc muszą to zrozumieć..hehe..:)
A u mnie jak tylko sięgam po jakis film(bollywood) to odrazu "wez ta znów
te gówno oglada"
Odrazu przepraszam za ten wyraz g...:)
U mnie się nie śmieją, bo przekonałam ich, ze najzupełniej nie ma z czego. :) Ale mimo to, że szanują już Bollywood to nadal nie mam kogoś kto szalał by za nim tak jak ja :)
A to powitanie... No ja bym raczej momentalnie zemdlała ;p
U mnie podobnie może nikt się nie śmieje, ale wielkich fanów też nie znam. Czasami udaje mi się namówić męża i mamę a reszta znajomych i rodziny trzyma się z daleka.
A swoją drogą to ciekawe dlaczego akurat ludzie aż tak wyśmiewają bollywood, czemu nie czepiają się innych kinematografii, nie wiem rosyjskiej, francuskiej, irańskiej... nie rozumiem tego zjawiska.
Heh.. to taki stereotyp. Ludzie wyśmiewają sie z Bollywood od dłuższego czasu, ale rośnie również fascynacja Bollywoodem, kulturą.
Wydaje mi się, że wiele osób wyśmiewa te wszystkie przeróżne indyjskie stroje, te ubrania, dziwnie brzmiący język, te słowa. Pewnie to wszystko wpływa na opinię przeciętnego "zjadacza chleba".
Moje rodzeństwo również wyśmiewa się z Bollywoodu. Brat- może go jeszcze zrozumiem. U siostry na studiach wiele osób ogląda filmy Bollywood, wielbi to kino. Moja siostra nie należy do tych osób, uważa, że piosenki bollywoodzkie są pewnie fajne, ale nie zacznie oglądać filmów, bo pewnie by się za bardzo w to wciągnęła. (?)
Któregoś dnia rozmawiałam przez gg z dwoma dziewczynami. Każdej z nich pokazałam zwiastun MNIK. Spodobał im się. Umówiłam się z nimi do kina na ten film. ;)) Bardzo się cieszę, że mam z kim pójść na film Bollywood.
Rozmawiam także z pewną dziewczyną z klasy na temat Bollywood- ona lubi te filmy. Czasem jej pożyczam. Również zamierzam z nią pójść na ten film.
Właśnie rozpoczęłam akcję zachęcania innych do oglądania Bollywoodów. ;D
Ja raczej u swojich znajomych nie ma na co liczyc ze po lubia Bollywoody:(
U mnie tylko dwie osoby ze mna lubia bollywoody tylko nie tak bardzo jak ja
ale tez czasem lubia obejrzec:)
A przy okazji nie wiecie czy w te wakacje tez beda leciały Bollywoody?:)
To gratuluje jeśli Tobie się udaje męża na mówić na te filmy bo ja jakoś swojego nie mogę na mówić , na początku się śmiał ze mnie teraz się już przyzwyczaił (ale żeby ze mną obejrzał to nie ma szans drażni go mużyka w tych filmach i tak dalej)i już się nie śmieje ale stał się zazdrosny o to że tak lubię Shah Rukha ;P Za to mamę udało mi się zarazić bollywoodem też je uwielbia te filmy ma nawet swoją kolekcje :)
Tobie też pogratulować, ze namówiłaś mamę do oglądania filmów Bollywood ;] To pewnie nie lada sztuka. ;D
Pytanko?:)
Czy jak On sie zestarzeje to bedzie wygladac tak?
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?
hl=pl&langpair=en%7Cpl&u=http://www.bollywoodhungama.com/celebrities/wallpa
pers/11185/wallpaper5856.html&rurl=translate.google.pl&usg=ALkJrhgNCsuM-
LZQsgjR19KmMDKyvxRD9A
A ty SUPER wyglada z piesiem:)
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?
hl=pl&langpair=en%7Cpl&u=http://www.bollywoodhungama.com/celebrities/wallpa
pers/11185/wallpaper3829.html&rurl=translate.google.pl&usg=ALkJrhjMexK7anVf
9NtHe19Phw94zjaVaw
Sprubuje jeszcze raz:)
http://i.indiafm.com/posters/shahrukh/thumb114.jpg
http://i.indiafm.com/posters/shahrukh/thumb121.jpg