Na uroczystości zaślubin Amrity Arory pierwszy od SRK pojawił się Salman Khan, wyglądał na szczęśliwego i miłego. Wszystko było w porządku dopóki na przyjęciu nie zjawił się Shah Rukh Khan. W tym momencie zgromadzone na miejscu media natychmiast zaczęły szukać okazji do akcji.
Jeden z reporterów odwarzył się zapytać Salmana czy spotkał się z Shah Rukh'iem. Wtedy aktor wpadł w gniew, natychmiast opuścił miejsce ceremonii i zaczął szukać swojego samochodu...
Ale, moim zdaniem to nawet lepiej, że zwiał, bo bynajmniej do żadnej kłótni nie doszło.
Widać, że muszą być w ostrej kłótni, która zaczęła się od tego, że W 2008 r. pijany Salman poprosił SRK o udział w jego show „Dus Ka Dum”. SRK jednak odmówił. Decyzja ta rozłościła Salmana. Od tej pory sytuacja jest tylko gorsza...:P
Lepiej niech się mijają, niż jak mają się kłócić, i dawać reporterom powody do różnych pisanin.
Co Wy o tym myślicie?
Za Salmanem nie przepadam :P Jak widziałam Kyon Ki, to stwierdziłam, że on i z natury też taki głupkowaty trochę jest. Czasami się dziwnie zachowuje. I chyba nic dziwnego, że w więzieniu przebywał. Całe szczęście, że Ash z nim nie jest :P Dobrze, że zwiał przed Shahrukhiem, hihi :D
Tak, wiedział że z SRK nie ma szans i zwiał. :) HeHe.!
Ja też go nie lubię. :P Wydawał mi się Ok tylko w KKHH, ale to chyba dlatego, że był tam dość krótko. Heh. :P A co do Ash, to też się cieszę, taki ktoś jak nie zasługuję na kogoś takiego jak Ash. :)
Normalnie dziwne. Znalazłam cytat jednego z naocznych świadków.
"Wiele osób uważało, że Shah Rukh nie będzie uczestniczyć Amu's. Każdy był zaskoczony, gdy Gauri i on kroczyli około północy."
Już kilka razy pisałam, że uważałam i uważam Salmana za „fałszywca”. Wygląda jak (przepraszam jego fanki) krętacz i cwaniak. Bardzo mnie dziwiło, że nasz SHAHRUKH jest jego przyjacielem. ON, taki szlachetny i współczujący o dobrym i czułym sercu, zadaje się z ... kimś takiego pokroju jak Salman. Napisałaś: „pijany Salman poprosił SRK o udział w jego show „Dus Ka Dum”. SRK jednak odmówił. Decyzja ta rozłościła Salmana.” No to teraz przynajmniej wiem w czym rzecz. O jego pijaństwach już czytałam. O jakimś wypadku samochodowym też. Tak swoją drogą pewnie jest ziarnko prawdy w opowieściach o kryminalnej przeszłości Salmana. Może nie mordował, ale coś musiało być. Nie ma dymu bez ognia. Czy cieszę się, że Aish już z nim nie jest? Trudno powiedzieć. To zależy, czy uwierzyła w te bzdury o tym, że SHAHRUKH ją obraził. Cieszy mnie natomiast, że nerwus jeden opuścił w pośpiechu przyjęcie. Psułby tylko nastrój. Jego niechęć, delikatnie pisząc, musiała być większa niż chęć świętowania z przyjaciółmi tak doniosłego wydarzenia. To już o czymś świadczy, skoro nawet w takim dniu nie potrafił się powstrzymać od histerii.
Js nic nie kapuje. Właśnie znalazłam info, że niby Salman nie miał wyjść., Wręcz przeciwnie siedział niby bardzo długo. Natomiast SRK wysxedł po 30 minutach, zostawiając żonę. Ale mniejsza z tym.. Ich nieporozumienie, a nie moje. A Salman jest głupi, że się kłóci z SRK.
Karolinko! Umieram z ciekawości. Co to za stronka? Tylko błagam niech będzie w ludzkim języku (może po francusku?). Ciekawią mnie takie rewelacje. Już ostrzę sobie pazurki na tego Salmana. Co za głąb nieużyty! SHAHRUKH ma do niego anielską cierpliwość (nic dziwnego bo wygląda jak anioł :D ).
Marguerite, od której Karoliny chcesz stronkę.?
Ja myślę, że to jest pewne że to Salman wyszedł z przyjęcia, a nie SRK, bo świadkowie się przecież wypowiadali, Salmana w ogóle wkurzył fakt, jak tylko go zapytano o SRK [czy się z nim widział].
Wiem też, że każdy myślał, że SRK wcale nie przyjedzie, właśnie dlatego że Salman miał tam być, i każdy się zdziwił jak Shahrukh się tam pojawił.
A Salman się wkurzył z tego faktu, [swoją drogą pewnie był pewny że SRK nie będzie.] i wyszedł w pośpiechu. :)
PS: Karolina... gdzie to czytałaś?
Ja też gdzieś czytałam, że to Salman opuścił te przyjęcie.
Że pojawił się na nim pierwszy i każdy był pewny że prze to SRK nie będzie, a on jednak przyszedł, a jak Salman się o tym dowiedział, to wpadł w szał.
Swoją drogą... nie lubię Salmana, a na miejscu SRK też bym odmówiła pijanemu. Shahrukh dobrze zrobił, że odmówił mu wzięcia udziału w jego programie. Salman takie sprawy po trzezwemu powinien załatwiać.
Trudno mi teraz powiedzieć. Ale to było na jakieś polskiej poświęconej bolly. Wczoraj się nudziłam więc siedziałam praktycznie cały dzień w necie i przeglądałam kilkadziesiąt stron. Ale to może być jakaś plotka,a lub ktoś albo ja przekręciłam fakt. Jeśli tak to przepraszam.
Nie ma za co przepraszać. Fajnie, że coś szukasz. Każda informacja się przyda. Jak jest mylna, to można ją skorygować. Źródła też mogą przekręcać fakty. Podejrzewam jednak, że to ten ... (piiiiii) Salman coś przeskrobał. No wiecie. Znając jego takt i wyczucie. :P Ciekawi mnie też jego kryminalna przeszłość. Chyba na jego stronie czytałam, że był wmieszany w jakieś morderstwo czy coś takiego. No i „wypadek” samochodowy po pijaku. Nie uznaję takich wypadków. Dla mnie to morderstwo z premedytacją. Jakby nie było mój obiektywizm względem SHAHRUKHA mówi mi, że nasz idol jest niewinny. :)
Nie no w niewiność Shah Rukha to ja nawet nie wątpie to porządny człowiek i napewno się tak nie zachowuje.
Ciekawe są te historyjki. Osobiście uważam, że Salman nawet do pięt nie dorasta SHAHRUKHOWI. Prawda też jest taka, że jest o niebo gorszym od NIEGO aktorem. I (by dobić jeszcze nie przekonanych) ma nieszczery uśmiech. Za to uśmiech naszego SHAHRUKHA...
http://www.youtube.com/watch?v=35Btxi6HhlM
http://www.youtube.com/watch?v=RXiBcABd-ok&feature=related
JEGO postać: http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=RZ8pUcMBWzk&feature=PlayList&p=56611A 6AE9490F7B&index=36
JEGO romantyzm (faceci mogą brać od NIEGO lekcje, jak okazywać czułość ukochanej kobiecie):
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=bwCtayClopE
JEGO energiczny sposób tańczenia (każdy mężczyzna chciałby tak „nie umieć” tańczyć jak ON):
http://www.youtube.com/watch?v=FK65ovg2JGo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=F4JRtS77o_Y&feature=related
JEGO sportowe zacięcie:
http://www.youtube.com/watch?v=1XIhk1i8_dY&feature=related
I to niepomierne wzruszenie, jakie się odczuwa, gdy tylko się GO zobaczy:
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=_5JMN0eg9Qc&eurl=http://ww..
Po prostu King:
http://www.youtube.com/watch?v=tm8bP7msi6g&feature=related
Zobaczcie to wszystko i pomyślcie Sobie, że to nie ON a Salman. Bleee! Zrozumiecie co mam na myśli.
Marguerite, rozumiemy, rozumiemy. ;)
Karolina, nie ma za co przepraszać. ;)
A w niewinność Shahrukh, to nawet nie wątpię. ;)
Marquereite filmiki genialne poprostu King eh ja mogłabym na niego patrzeć godzinami:)Salman mu nawet do pięt nie dorasta zarówno wyglądem jaki grą aktorską , osobiście ciążko znoszę jego styl gry.
Karolo! Dzięki za zrozumienie. :) Mój postulat na dziś: więcej filmów z SHAHRUKHIEM - mniej z Salmanem i Aamirem! Chcemy prawdziwej gwiazdy kina, a nie symulantów. Howk! Tak myślę, że to co wiemy na temat charakteru SRK, pozwala nam stwierdzić, że wina nie leży po JEGO stronie. Preity! Ja też gapię się na NIEGO jak oczadziała. Zaraz opiszę na swoim blogu kilka z NIM filmów. Trzeba robić reklamę naszemu Guru. :)
""Mój postulat na dziś: więcej filmów z SHAHRUKHIEM - mniej z Salmanem i Aamirem! Chcemy prawdziwej gwiazdy kina, a nie symulantów"" --- To mi się podobuje. ;) Hehe. :P
Dobra zlinczujecie mnie. Już nie szukam żadnych informacji o jakiś konfliktach SRK z kimkolwiek. Bo tyle już czytam, że zaczynam zmieniać zdanie o SRK. A tak nie może być.!!!!! On jest kochany dobry, miły.
Powiedz nam co takiego przeczytałaś że zaczynasz zmieniać zdanie o Shah Rukhu bo jestem ciekawa bo ja tez dużo czytałam i nie natknełam się nigdy na nic co mogło by zmienić moje zdanie na jego temat.Znowu jaks głupia prowokacja się nam urodziła dziewczyny nie dajcie się Z PROWOKOWAĆ.
Ja nigdy nie zmienię zdania o Shahrukhowi. Zresztą nie mam po co. Nie ma takich powodów. SRK, mogę powiedzieć, że jest mężczyzną idealnym i to się już raczej nie zmieni. Nawet jeśli się zestarzeje i będzie pomarszczony... Zawsze będzie tą samą ciepłą osobą, która wzrusza a zarazem rozśmiesza do łez :)
Takie głupoty.Przede wszystkim, jak szukałam info o tym niby konflikcie między Ajay i SRK. Chodzi o to, że Ajay niby powiedział, że SRK jest taki. A SRK, odpowiada, że Ajay jest taki. Ale i tak nie dowiedziałam się czy konflikt istnieje czy nie? Przypominam na blogu więcej info na ten temat. Ale już pracuje nad tym żeby to zmienić. Możecie powiedzieć, że jestem głupia. Ale zrobiłam sobie dzisiaj "prywatne leczenie". Nie poszłam do pracy- wzięłam urlop na żądanie. I cały dzień spędziłam z SRK. Wpierw filmy z nim, potem czytałam wywiady i teraz sama pisze o nim. Co za wspaniały dzień z SRK. :)
Tak trzymać Karolinko. A w te historyjki o wielkim konflikcie SRK – Ajay, to nie wierzcie za nad to. Już nieraz się wypowiadał, że lwią część tej kreciej roboty robi prasa. Szukając pożywki dla swoich miernych spekulacji, starają się na łamach swoich szmatławców poróżnić gwiazdy filmu, by zwiększyć nakład. Czy naprawdę wierzycie, że mąż przyjaciółki SHAHRUKHA, mógłby mieć o NIM tak złe zdanie, a SHAHRUKH powiedziałby coś publicznie złego na męża Kajol? Pamiętajcie, że mimo SWOJEJ wysokiej pozycji, potrafi pójść do czyjegoś domu i przeprosić za SWOJE błędy.
Wolny dzień? Ja też już to kiedyś zrobiłam i po nim czułam się jak młody bóg. To wspaniale tak zregenerować siły. Muszę sobie też powtórzyć taki dzień.
Nigdy nie uwierze w to że Shah Rukh mówił źle o kimś publicznie to by było poniżej jego poziomu.Zania o Nim nie zmienie bez względu na to co wymyśli prasa.
Dzień wolny z Shah Rukiem to rewelacyjna spraw lepsze niż jakieś tam SPA wspaniele odpręża i regeneruje siły też sobie jakieś czas temu taki dzionek zrobiłam czas chyba na powtórkę.
napisze chyba list do srk z przeprosinami, że Polacy są tacy chamscy dla niego. a właśnie macie może do niego adres?
Dziękować Bogu że On u nas nigdy niebył i nawet nie ma świadomości jakie tu chamy nie wychowane żyją.Gdzieś widziałam jego adres muszę poszukać.
na www.bollywood.pl czytałam, że jakaś laska wpisała w wyszukiwarkę imię i nazwisko SRK, i wyświetlił jej się nr, tel do niego. więc zadzwoniła i niby to był on. tylko ja zrobiłam tak samo i wyświetliło mi się parę srk i to na różnych kontynentach
Bardzo interesujace ciekawe czy to prada ,tez bym chciala uslyszec jego glos na zywo.A o jaka wyszukiwarke chodzi jesli mozna wiedziec?
proszę bardzo. masz nawet 2, ale w jednym chyba trzeba zapłacić.
http://www.contactvip.com/
no tutaj trzeba płacić. około 4$
http://www.fanmail.biz/81216.html
tu jest podany jakiś adres mielowy i adres fanklubu w mumbaju.
W życiu nie uwierzę, że to prawda. Jeśli by tak było, to wszyscy znali by jego numer i dokładny adres. A nie spekulowali, jaki jest trafny. Muszę wejść na www.bollywwod.pl i poczytać. bo niby jakieś laski wysyłali listy do niego i czy odpisał. ja napisałam zeszłym roku na niby 100% meil i odpowiedzi do dzisiaj żadnej.
"ja usłyszałam tylko "halo", ale poznałam po głosiexD Ale to halo, to kilka razy było:D I zaniemówiłam, łapy mi się trzęsą, prawie zemdlałam i nie mogę dojść do siebie:DXD Ale zabrakło kasy na koncie w telefonie;/ "
"Próbuje dodzwonić się do Szaruka, ale jakaś pani mówi na przemian: "wybrany numer jest za krótki" i "nie ma takiego numeru" ;/:P To jak się tam do nich dzwoni?:P:D
edit: DODZWONIŁAM SIĘ!!!XDXDXD DO SZARUKA! ALE NIE WIEDZIAŁAM CO POWIEDZIEĆ I SIĘ ROZŁĄCZYŁAM;/
Te numery na początku wątku są źle podane:P Koszt połączenia wyniósł mnie 8,20zł:P
cytat tej laski, ktora zadzwoniła do dziewczyny a tu link poczytajcie sobie i się pośmiejecie raczej.
http://bollywood.pl/temat.php?id=713&str=8
a tu niby kiedyś SRK miał czatować z fanami, ale przez chwilę.
http://chat.indiainfo.com/transcripts/shahrukh1.html
Tak napewno te adresy , telefony i emaile są prawdziwymi prywatnymi adresami , jak już to co najwyżej do Fanklubów w Indiach.Sławni ludzie zastrzegają swoje prywatne dane i znają je nie liczni bo innaczej życia by nie mieli.Przeczytałam prawie cały wątek i najbardziej podobał mi się tekst w stylu że Shah Rukh chce żeby wszyscy znali jego przwdziwy telefon bo uwielbis rozmawiać z fanami 24h na dobe naiwność ludzka nie zna granic w sumie żenujący trochę wątek na poziomie 1o latków.Nawet na tym drugim linku który podałaś widać że te adres domowy który przewija się miliony razy w tym wątku w różnych kombinacja to adres do fanklubu pisze wyraźnie na tej stronce i emial też.A to że ta dziewczyan do dzwoniła niby do Shah Ruka to bujda może gdzieś się do dzwoniła ale napewno nie do Niego , jestem więcej niż pewna że On ma zastrzeżony telefon i znają go nie liczni bo tak to by życ niemógł jeszcze półbiedy że fani by wydzwaniali (chociaż i to uciązliwe) ale też dzwonili by ludzie którzy mogli by mu grozić albo obrażać nie sądze żeby był tak lekko myślny i narażał tak swoją rodzinę ,zbyt ważna jest dla Niego.
"ja usłyszałam tylko "halo", ale poznałam po głosiexD Ale to halo, to kilka razy było:D I zaniemówiłam, łapy mi się trzęsą, prawie zemdlałam i nie mogę dojść do siebie:DXD Ale zabrakło kasy na koncie w telefonie;/ "
"Próbuje dodzwonić się do Szaruka, ale jakaś pani mówi na przemian: "wybrany numer jest za krótki" i "nie ma takiego numeru" ;/:P To jak się tam do nich dzwoni?:P:D
edit: DODZWONIŁAM SIĘ!!!XDXDXD DO SZARUKA! ALE NIE WIEDZIAŁAM CO POWIEDZIEĆ I SIĘ ROZŁĄCZYŁAM;/
Te numery na początku wątku są źle podane:P Koszt połączenia wyniósł mnie 8,20zł:P
cytat tej laski, ktora zadzwoniła do dziewczyny a tu link poczytajcie sobie i się pośmiejecie raczej.
http://bollywood.pl/temat.php?id=713&str=8
a tu niby kiedyś SRK miał czatować z fanami, ale przez chwilę.
http://chat.indiainfo.com/transcripts/shahrukh1.html
Tak napewno te adresy , telefony i emaile są prawdziwymi prywatnymi adresami , jak już to co najwyżej do Fanklubów w Indiach.Sławni ludzie zastrzegają swoje prywatne dane i znają je nie liczni bo innaczej życia by nie mieli.Przeczytałam prawie cały wątek i najbardziej podobał mi się tekst w stylu że Shah Rukh chce żeby wszyscy znali jego przwdziwy telefon bo uwielbis rozmawiać z fanami 24h na dobe naiwność ludzka nie zna granic w sumie żenujący trochę wątek na poziomie 1o latków.Nawet na tym drugim linku który podałaś widać że te adres domowy który przewija się miliony razy w tym wątku w różnych kombinacja to adres do fanklubu pisze wyraźnie na tej stronce i emial też.A to że ta dziewczyan do dzwoniła niby do Shah Ruka to bujda może gdzieś się do dzwoniła ale napewno nie do Niego , jestem więcej niż pewna że On ma zastrzeżony telefon i znają go nie liczni bo tak to by życ niemógł jeszcze półbiedy że fani by wydzwaniali (chociaż i to uciązliwe) ale też dzwonili by ludzie którzy mogli by mu grozić albo obrażać nie sądze żeby był tak lekko myślny i narażał tak swoją rodzinę ,zbyt ważna jest dla Niego.
Gdzieś czytałam, niewiem czy tutaj czy na innym forum, czy też wywiad, że SRK ma dwa numery telefonów. Jeden mają znać tylko najbliżsi przyjaciele. A drugi zna więcej osób, ale stwierdzam, że pewnie pracownicy. I niby na list też odpowiada ale tylko nie licznie. Ktoś się zajmuje niby tymi listami. Czyta, i jeżeli myśli jak sprawa jest poważna kontaktuje się z srk. On ma niby podjąć decyzję czy dopisze czy nie, ale te przypadki są sporadyczne.
Przykro mi, ale ja nie podzielam Waszego zdania. To nie mogą być prawdziwe JEGO telefony. ON nie może Wam odpowiedzieć z prostej przyczyny. Ma mało czasu dla Gauri, Aryana i Suhany. Czy miałby więc czas na prywatną rozmowę z fankami? Nie ma nadziei. Przykro mi, że Was rozczaruję. Takie są realia.
Ale Marquerite. Nigdy tego nicku się nie nauczę pisać. Ty nas wcale nie rozczarowujesz. My o tym wiemy. Tylko mnie to śmieszy jacy ludzie są naiwni.
Mnie nie rozczarowałaś ja odrazu napisałam że to bujda na resorach i listów też niemam zamiaru pisać.Ja bym najchętniej się spodkała z nim oko w oko.Mnie się wydaje czy nie przeczytałaś mojego posta dokładnie.
Macie rację. Bezgraniczny jest kosmos i głupota ludzka. O naiwności! Potem się dziwić, że jest tylu oszukanych. Dajemy się oszukiwać na własne życzenie. Podałam stronkę odnośnie Salmana i SHAHRUKHA w poprzednim temacie. Jak chcecie, to zerknijcie. Szukam jeszcze ciekawych stron. Oczywiście w "ludzkim" języku.