Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

nie mogę się powstrzymać. znalazłam tę wypowiedź w jednym z wywiadów. jest on przepiękna. to jest balsam dla mojej duszy, słodsza niż miód. i mam pytanie może na naszym forum założymy jakiś temat, gdzie będziemy cytować jego najlepsze wypowiedzi. oto przedsmak. teraz zaczynam szukać po necie po więcej takich perełek.

Wierzę, że gdy jesteś w kimś zakochany, uważasz go za najpiękniejszą osobę na świecie. Wierzę, że potrafię kochać moją publiczność. Jestem pewien, że oni to czują i odwzajemniają to uczucie. I na pewno uważają, że jestem całkiem niezły, pomimo, że nie jestem Adonisem.

Wierzę, że gdy moja publiczność przychodzi na mój film, oczekuje ode mnie żebym był kimś więcej niż dobrze zbudowanym lalusiem. W przeciwnym razie wręczyłbym im lusterko i pokazał, że nie można być autentycznym aktorem, gdy wygląda się jak figura woskowa. Nie przybyłem tutaj żeby chwalić się moim talentem czy wyglądem i czekać na wyrazy podziwu. Jestem tutaj, ponieważ czekam na waszą miłość. Chcę zabiegać o widza, ale nie szukam łatwego poklasku. Pragnę żeby widzowie poczuli, że jestem jednym z nich, chociaż moja praca może mnie stawiać w uprzywilejowanej pozycji. Wierzę, że pomimo rozczochranej fryzury moja publiczność dostrzega przesłanie, jakie do niej kieruję i potrafi się rewanżować tym samym.

Karolina_24

Faktycznie piękne wypowiedzi.Ja mam na blogu dział z właśnie takimi perełkami nie wiem czy widziałaś jeśli nie to zapraszam do poczytania.Myślę że to dobry pomysł żeby zrobić dział z jego wypowiedziami.

Preity27

Zresztą okazuje się że te dwie wypowiedzi też mam na swoim blogu dawno wpadłam na to żeby pozbierać jego złote myśli czyli najlepsze wypowiedzi bo je uwielbiam.Naprawde zapraszam Karolinko do poczytania działo Złote myśli Shah Rukha na moim blogu.

Preity27

Już pędzę. Wogóle nie wiem czy wy także tak macie. Ale jak czytam różne wywiady przeprowadzone z nim mam wrażenie, że ciągle go lepiej poznaje. I mam wrażenie, że on mówi całkowitą prawdę, i że niczego nie zataja. Niewiem czy Wy także tak macie.

Karolina_24

Coś w tym jest Karolinko ja też mam dokładnie takie wrażenie właśnie dzięki wywiadom go poznaje i czuje że jest wnich szczery do bólu to takie moje odczucie.

użytkownik usunięty
Preity27

Prawda... Takich inteligentnych facetów nie a wielu...
chciałabym przeżyć całe życie u boku takiego faceta...
jednak jest zajęty, a , my kobiety musimy to uszanować...

A powiedzcie mi? Raz na jakimś portalu plotkarskim był artykuł o SRK i komentarz " Jakby ten czekoladowy gość przyjechał do Polski, wszystkie Polki rzuciły by swoich porządnych mężów".
Teraz pytanie do was... takie na szczerość...
Wyobraźmy sobie sytuacje, SRK jest wolny i jednej z was proponuje bycie razem, czy porzuciłybyście swoje życie i mężów dla niego...
Tylko proszę szczerze, tam pomiędzy nami...

To żeś teraz princesarweno z grubej rury przywaliła hehe ;P.Nie umiem odpowiedzieć bardzo trudne pytanie ;P.A ty co byś zrobiła?

użytkownik usunięty
Preity27

Proste- Nie mam męża... ale wiem, że ty masz... i wiem też, że twój wybór jest trudny...