Shannen Doherty

Shannen Maria Doherty

7,4
2 637 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shannen Doherty

ani w Charmed ani w Beverly Hills 90210 :)
Mimo ,że za nią nie przepadałam w tych serialach ,to szkoda ,że ją wywalili ;D

Blair

no
Ale w Czarodziejkach bardziej lubię Paige

Lina_senpai

Też wole Paige;) Ale i tak Phoebe jest najlepsza ;D

Blair

A ja właśnie lubię jej role w tych serialach i do tej pory te dwie godzinki rano to była Shannen, a teraz nie ma jej w ogóle:P

dagus90

Pojawił się jakiś nowy serial "Gorące Hawaje" i Shannen jest tam wymieniona...Ciekawe co za rola. A mojej poprzedniczce mogę powiedzieć, że Leighton grająca w Plotkarze Blair wystąpiła w pierwszym odc:)

dagus90

O to fajnie;) Dzięki za info;*

Blair

Proszę bardzo;) Chociaż wydaje mi się, że to był jedyny odc. W ogóle mam szczęście do Leighton. Kiedyś przypadkiem widziałam również odc. "Na powierzchni" czy coś takiego, z nią oczywiście:D Nie wiem czy też nie pierwszy:D

dagus90

To bedzie kila odcinków ale nie dużo . To jedyny film w którym naprawde zile zagrała .

Shannon_Rutherford

dziwne , bo jeszcze kilka miesięcy temu , za nią szalałaś :D...

Phoebe123

to było do tej ,,blair'' .

Blair

nie podoba mi się słowo wywalili ;/ sorki, ale wywala się śmiecie, zresztą Shannen nie została "wywalona" tylko sama odeszła

JustFurious

Kazy ma inną wersje wydarzeń;]
Nie chce mi się znowu wałkować tego tematu;)
Pozdrawiam;*

Blair

każdy*

Blair

to prawda, każdy ma inną, ale nie używajmy określeń obraźliwych dla aktorów, zresztą, myślę, że to było 8 lat temu więc po co to drążyć? pozdrawiam również :)

JustFurious

zgadzam sie poco obrazać sie i kłócić na forach !!! To zdarzyło sie tak dawno . Zajmijmy sie milszymi sprawami .

Blair

W tych serialach jej już nie ma, ale ci, ktorzy ją lubią, mogą sobie ją oglądać w serialu "Gorące Hawaje", który leci na Polsacie od poniedziałku do piątku o godzinie 12 : 00.

Martin_Eden

A gra tam jakąś główną rolę ?

Lina_senpai

Tak.

Gra jedną z głównych ról.

Jej postać jest dosć przebiegła ;)