ani w Charmed ani w Beverly Hills 90210 :)
Mimo ,że za nią nie przepadałam w tych serialach ,to szkoda ,że ją wywalili ;D
A ja właśnie lubię jej role w tych serialach i do tej pory te dwie godzinki rano to była Shannen, a teraz nie ma jej w ogóle:P
Pojawił się jakiś nowy serial "Gorące Hawaje" i Shannen jest tam wymieniona...Ciekawe co za rola. A mojej poprzedniczce mogę powiedzieć, że Leighton grająca w Plotkarze Blair wystąpiła w pierwszym odc:)
Proszę bardzo;) Chociaż wydaje mi się, że to był jedyny odc. W ogóle mam szczęście do Leighton. Kiedyś przypadkiem widziałam również odc. "Na powierzchni" czy coś takiego, z nią oczywiście:D Nie wiem czy też nie pierwszy:D
nie podoba mi się słowo wywalili ;/ sorki, ale wywala się śmiecie, zresztą Shannen nie została "wywalona" tylko sama odeszła
to prawda, każdy ma inną, ale nie używajmy określeń obraźliwych dla aktorów, zresztą, myślę, że to było 8 lat temu więc po co to drążyć? pozdrawiam również :)
zgadzam sie poco obrazać sie i kłócić na forach !!! To zdarzyło sie tak dawno . Zajmijmy sie milszymi sprawami .
W tych serialach jej już nie ma, ale ci, ktorzy ją lubią, mogą sobie ją oglądać w serialu "Gorące Hawaje", który leci na Polsacie od poniedziałku do piątku o godzinie 12 : 00.