Sienna Guillory

Sienna Tiggy Guillory

6,8
4 850 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sienna Guillory

Oglądając RE 1 Alice (czyli Milla) odegrała wyśmienita , porywającą i czułą role. Gdy wchodziło do Kin RE 2 spodziewałem sie jeszcze czegoś wiecej od Milli i pewny byłem iż tak własnie będzie a tu............
W kinie oszołomienie game-mowa Jill Valentine sie pojawia, po filmie(który dla wielu okazał sie klapą nie dla mnie a to w duzej mierze dzięki pani Guillory) nie miałem wątpliwości Sienna jest niesamowita, cudowna, seksowna , urokliwa i jeszcze mnóstwo pochlebnych przymiotników by się znalazło na jej temat. Wiadomo każdy oczekiwał wiele od roli Valentine która w grze była oczkiem w głowie kazdego gracza odegrała ją w 200%. A Milla hmm.... klapa na całego dawno nie widziałem tak wymuszonej roli Ble Ble . Niedługo leci " To własnie miłość" obejże napewno. Mile widziane odpowiedzi nrx

Cahir_Mawr_Dyffryn

Sienna jest genialna, jednak patrzac na przestrzeni wszystkich filmow to jednak mysle ze Milla jest lepsza, chociaz uwielbiam obie aktorki ;) .

Death_Dealer

^^ Gdyby tu chodziło o gre, ksiązke fantasy to bylbym wstanie sie bronic swego zdania, ale jesli chodzi o filmy to moj repertuar jest badzio ubogi wiec nie bede probowal Cie przekonac , ze jestes w bledzie bo niepotrafie =)hmmmmm a niesadzisz jednak iż obdazona niecodzienna słowianska uroda na zachodzie, w dodatku byla zona rezysera nie dostawala rol tylko dlatego , ze miala wplywowego mezusia co ty na to ???
pozdro =)

Cahir_Mawr_Dyffryn

Lubie Mille ale... Sienna wymiata. Teraz czekam na Eragona, zobaczymy co pokaże:]

Yasiu

racja Yasiu , dziwi mnie jednak , ze gdy Sienna wskoczyła do 1-wszej 50
nagle dostaje mnóstwo jedynek od pseudofanów żałosne...

Cahir_Mawr_Dyffryn

Sienna dobrze wcieliła się w role Jill (bardzo dobra kreacja)... Ale moim zdaniem Milla jest lepszą aktorką... Ja widziałem Sienne tylko w RE2 , a Mille we wielu innych filmach i wypadła tam równie dobrze jak w RE ... Dlatego uważam że Milla jest lepsza... Może jak zobacze Sienne w innych filmach to zmienie zdanie, ale na dzień dzisiejszy to Milla jest dla mnie lepsza...
Pozdrawiam!

InowroclawskiWilk

Oglądnij sobie "Helena Trojańska" Sienna świetnie tam zagrała :)

Nikki

Taak Sienna w kazdym filmie gra swietnie widac , ze duzo daje z siebie =) a co do Helenki z Troii to naprawde fantastyczna rola=)
Pozdro