Sienna Miller

Sienna Rose Miller

7,5
14 884 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sienna Miller

Ja na jej miejscu nie wybaczyłabym Jude'owi zdrady. Zdradzał też swoją byłą żonę i teraz Siennę... Skoro zrobił to raz ,zrobi i drugi. Sienna zastanów się nad tym błędem... Czy warto jest wybaczać taką zdradę? Ale miłość nie wybiera... :)

Crush

uważam że to jej prywatna sprawa, nie rozumiem tego wielkiego halo jakie robią media. myśle że nie powinnaś pisać że4 jest głupia tylko na podstawie tego co słyszysz lub czytasz. to ich prywatne życie, ikt nie powinnien im wchodzić w je z butami do środka. takie jest moje zdanie.

Crush

uważam że to jej prywatna sprawa, nie rozumiem tego wielkiego halo jakie robią media. myśle że nie powinnaś pisać że4 jest głupia tylko na podstawie tego co słyszysz lub czytasz. to ich prywatne życie, ikt nie powinnien im wchodzić w je z butami do środka. takie jest moje zdanie.

pani_pasztetowa

Zdadzam się. To jej życie - może zrobić z nim co zechce. Często jednak fani tak bardzo lubią swoich idoli, że nie chcą, aby zmarnowali oni sobie zycie. Potrafię to zrozumieć.

Elizabeth_Bennet_2

Ona mu w końcu nie wybaczyła. Przynajmiej tak przeczytałam w Glamour... a jeśli wybaczyła to (moim zdaniem) udowodniła wszystkim, że ma dobre serce, i że nie była z nim dla sławy.

Loolly

A nie uważasz, że skoro zdradził raz, zrobi to też drugi?

Crush

wydaje mi się, że niekoniecznie, to nie jest jakas reguła, każdą sprawę trzeba traktowac indywidualnie. może, ale nie musi, ona podjęła ryzyko. pzdr.

Crush

MIŁOŚĆ --- pojęcie główne... Mimo ze gazety sie rozpisyway o jej licznych romansach ona tak naprawde kocha JUDA ... dlatego mu wybaczyła!!! On tez ja kocha... ale zdazyło sie...

Crush

Po co wogóle ten temat?

Skylaria

Może to i miłość, a moze jednak co innego. uwielbiam Siennę, ale trzeba przyznać, że do dzięki Low stała się sławna. Gdyby nie on nie wiadomo czy byłaby tak rozpoznawana jak jest teraz. Ale szczerze mówiąc nie dziwie sie jej ani trochę, że mu wybaczyła w końcu jest niesamowitym facetem. Chociaż ona jest tak ładna, że równie dobrze mogłaby znależć sobie kogoś o wiele lepszego. Jest młoda, ma czas, zobaczymy co będzie dalej. Na razie czekam aż jej nowy film wejdzie do kin.

Crush

właśnie skupy się na filmach, a nie na plotach :D:D

Crush

właśnie skupmy się na filmach, a nie na plotach :D:D