Sienna Miller

Sienna Rose Miller

7,5
14 884 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sienna Miller

a aktorka z niej srednia ale pewnie niedlugo bedzie lepiej . w "ALfie" mala rolka nazwalabym ja srednia nawet. ale dziewczyna dopiero co sie rozwija. pewnie jakies role dostanie w koncu przecie ja zauwazno dopiero wtedy gdy zaczela chodzic z Judem wtedy dopiero w Polsce dowiedzielismy sie kto to jest. smutne ale prawdziwe

grozna_2

Przykre to fakt;( Jednak ona rowniez nie jest grzeczna 'dziewczynka' jesli chodzi o te sprawy...

Pistacia

no nie jest. ale ja na przykład wcale nie nazwałabym ją kiepską aktorką. Jej gra jest całkiem zabawna, lekko zadziorna. A mój ulubiony obraz z nią to 'Factory Girl'.

darla_2

Jeśli chodzi o aktorstwo to wypowiadać się nie będę. Widziałam tylko Gwiezdny pył i niestety słabo go pamiętam…
W każdym razie czaję się na Interview oraz czekam na Nottingham ;) Widzę,że Factory Girl również 'wyglada' ciekawie!
Pozdrawiam

Pistacia

Mi zdecydowanie zaimponowała w "Interview"(nikt inny lepiej z pewnością nie zagrałby Katya) ,świetna gra również w "Factory Girl":)

_Tanya_

o tak factory girl zdecydowanie moj ulubiony z nia film,no i jeszcze edge of love