Sienna Miller

Sienna Rose Miller

7,5
14 884 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sienna Miller

na pewno miała powody, ale cóź, mi szkoda ;D Chętnie zobaczyłbym ja w Robin Hoodzie.

MrAnderson

tam niestety wszystkie role są już obsadzone przez Russella Crowe ;-) ale też bym ją chętnie zobaczyła

fenix

ona nie odrzuciła tej roli, tylko ją "wywalili". okazało się, że Crowe jest za duży, gruby i stary, więc musieli wziąć nieco większą aktorkę, żeby nie robić z Russella takiego dziada ;) a przy Siennie tak wyglądał ;)

Sol

Przepraszam najmocniej jaśnie Pani, ale ta wspaniała Sienna guzik zrobiła dla kina, a o jej rolach nie wspomnę. Być może Russel jest awanturnikiem, ale jest jak De Niro schudnie do roli, przytyje dla niej i jego kreacje są mistrzowskie, skoro z niej taki talent to czemu niema na koncie prestiżowych nagród. Popatrzmy na tego grubego i starego Crowe'a "Piękny Umysł" "Gladiator" "American Gangster" "3:10 do Yumy" "Dobry Rok" mój ukochany "Cłowiek Ringu" i wiele wiele innych. Pobij to swoją Sienną to pogadamy, w przeciwnym razie uważaj co piszesz o dobrych aktorach.... A ta Sienna to co chodząca piękność?? Porażka z twojej strony..........................

Richard21

Ja chciałem się wypowiedzieć w kwestji nagród One wcale nie są wyróżnikiem aktora. Można zagrać w jednym filmie i zostać zapamiętanym na całe życie. Można grać mało ale bardzo wyraźnie. Do tego krytycy filmowi wcale nie muszą być wyznacznikiem filmu. Wielu aktorów i reżyserów jest niedocenianych mimo wielu występów w różnych pięknych filmach a inni zbierają wszystko naraz już w debiucie i potem o nich nie słychać.
Sienna Miller jest 10 lat młodsza od Crowe'a i to jest miejmy nadzieję różnica w dorobku, którą wymieniłeś. Miejmy nadzieję bo ciężko z ambitnym kinem z za oceanu w dzisiejszych czasach. Podoba mi się gra tej Pani i chciałbym ją oglądać :)

Sol

no to Ci chyba pointa ni wyszła, bo lady Marion gra Cate Blanchett, niewiasta niezwykle drobna i delikatna.