jest niesamowita jeśli chodzi o stroje, prawda?! nie widziałam jej jeszcze w żadnym filmie ale i tak jest moją idolką!! :))
heh.. ja tez uwielbiam jej styl:) jest bardzo oryginalny, ale nie kontrowersyjny:D ja ja widzialam w Inspektorze eddiem:)
Ale jest Waszą idolką jeśli chodzi o modę, nie aktorstwo? Bo uważam za głupotę mianowanie kogoś swoim ulubionym aktorem nie obejrzawszy z nim żadnego filmu.
no jeśli chodzi o aktorstwo to wybitna może jakas nie jest, ale ubiera sie naprawdę świetnie. ona chyba czuje modę instynktownie... zresztą, nie bez powodu jej kreacje są w prawie każdym COSMO i GLAMOUR :) jak dla mnie nr 2 jeżeli chodzi o styl, zaraz po Kate Moss
styl zajefajny!!!!ale przypominam ze to strona na ktorej ocenia sie aktorstwo ale spoko, styl jest oki:)
tylko ze jej styl jets zerzniety chamsko od kate moss :/ ubiera sie niemal identycznie a nie zapominajmy ze to moss jest ikona mody.poza tym dzis sienna bylaby nikim gdyby nie jude law.
Tak to prawda,też uwielbiam ją za jej styl;)Oglądałam z nią z 2 wywiady i wydaje się być sympatyczna oraz dojrzała i nie taka pusta(!).Bardzo fajna ogólnie jest i ma swietny brytyjski akcent.
Na pewno chocby z ciekawosci obejrze z nią ten nowy film:''Factory Girl'';)
Jak dla mnie to ona jest przeciętna...ma swój styl, tak jak i każdy, ale nie wyróznia sie niczym specjalnym...ma też modowe wpadki no i ma okropny gust jeśli chodzi o suknie wieczorowe...widziałam, ją na jednym z przyjęć, w gazecie umieścili jej zdjęcie, bodajże pokaz mody Verscace? czy paryski tydzień mody, zapomniałam co to juz było...wyglądała no... w takie szarej sukni niedopasowanej do karnacji i sylwtki...wygladała okropnie.
ja tez uwielbiam jej styl. poza tym moim zdaniem rewelacyjnie pasuje na dziewczyne lat 60, 70. I tego jej zazdroszcze, bo uwielbiam tamten styl.