Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 610 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

Ok, jak wam sie Skandar podoba w nowym filmie? ^^ Ja sie jutro wypowiem xD ponieważ dopiero jutro sie wybieram do kina...

Loona_

Widać ze jest starszy ale tym samym piękniejszy xD
Bosz poprostu cuda ;*<333 < czemu on nie chodzi za mną do sql!!??? ;(;(;(;(;(;( >

Alfirin

albo ze mna? czemu w Polsce nie ma tak przystojnych i utalentowanych chlopakow w tym wieku? :(

Loona_

Ale Geogija ma szczescie 1!!!! ;(( ja tez chcem z nim grac w filmie ;( ale jest śliczny ;***

inia134

Em ... zaraz chwila. Loona, poprosze o pomoc - czy temat "W Polsce nie ma takich chłopaków" nie wypłynął już kiedyś? <myśli> Albo tu, albo przy Williamie, nie jestem pewna ...
W każdym razie w skrócie powtórzę się z tamtych wypowiedzi - takie stiwerdzenie wydaje mi się zwyczajnie nieprawdziwe i głupie :)

Kotylion

wg mnie wypadł genialnie.
uwielbiam patrzeć na jego grę w Narnii bo jest świetny i jako zarozumiały Edek i jako wspaniałomyślny Król Edmund Sprawiedliwy ;d

Loona_

ulalala ile nowych fanek sie namnozyło ^^'... noo a Kotku prawde mówisz :P. Dzisiaj byłam w kinie... Bardzo dobrze Skandar wypadł ^^ troche mało miał kwestii no ale jak juz jakąs miał to była fajna ;P co do urody to zawsze był jest i mam nadzieje będzie przystojny ^O^. Gra aktorska jak zwykle superr i ta jego mina ze skrzywionymi ustami rządzi ;p

Loona_

Najlepszy fragment Skandara to według mnie jak odczytywał warunki Piotra i kiedy przebił tą lodową ścianę w której czarownica była.
"- Księciu Edmundzie
-Królu Edmundzie
-0.0 "

Alfirin

Aaaa mi sie spodobało to jak wielką odwagą obdarzyli Edmunda w tej częsci filmu ;p

Loona_

no.. xD
bo np. on wiedział jak kusi czarownica i jedynie on sie oparł jej kuszeniu i prośbom <333. bosz... masakra moje koleżanki maja mnie powoli dośc po tym jak co chwile cos o nim opowiadam ;P...

Alfirin

no tak..bo ona go raz kusiła i za to ją nienawidził.
ale potem jak dogadał Piotrowi że on 'zawsze sobie radzi' xD

-Książe Edmundzie.
-Królu.
-??
-Królu Edmundzie.To Piotr jest Wielkim Królem a ja jestem Zwyklym Królem.
-??
-Wiem,strasznie to skąplikowane. xDD

paczek93

no ;P dziś na 18:15 ide jeszcze raz z koleżankami ze sql xD...!!!!!!!!!!
już sie nie moge doczekać jak zobaczę Skana w akcji xD!!

Alfirin

weeź jakbym miała kino blisko to bym chodziła ciągle, az by mi kasy zabrakło xDD. Pierwszą część Narnii oglądałam tyle razy że umiem prawie wszystkie dialogi po angielsku na pamięć xDD

Loona_

wow :DD
hehe podziwiam ^^
aczkolwiek Skandar jest obłędny xD i te jego boskie wyrazy twarzy xd

paczek93

Narnia to dla mnie jedyny taki film który moge oglądac zawsze, nawet pare razy pod rząd bym mogła. Coś w tym jest ^^ ten klimat... poprostu nie wiem : ).

paczek93

Ej Pączek napis do mnie prędko na gg

Loona_

Ja tam myślę, że jest świetny w roli Edmunda :) Teraz jest taki odważny, mniej dziecinny niż w pierwszym filmie :)

Inis_2

wczoraj oglądałam Lwa Czarownice i Starą Szafe i on tam wygląda...strasznie młodo xd tak dziecinnie a tutaj xD
posze bardzo jaki men xD

paczek93

Aaaa z wyglądu to mi sie w pierwszej i tak spodobaał xD bo miał tam ze 12-14 lat ja miałam 13 więc dla mnie to był wiecie w sam raaz xDD

Loona_

heh xD najlepiej w pierwszej wyglądał jak miał tą wargę przeciętą xD!
O bosz... jak byłam wczoraj w kinie 2 raz to jeszcze bardziej mi sie podobał!
Na początku jak oni wchodzą do Narni to...
Ta prześliczna plaża.. MUZYKA.... Skandar!
Buchnęłam płaczem dosłownie po prostu nagle się poryczałam...
Bosz.. nie wiedziałam co sie dzieje a moje koleżanki w brecht ;/
Jej aż tak to jeszcze nigdy nie zrobiłam w żadnym filmie żeby tak od razu ale tamten fragment był po prostu cudny, piękny i nie do opisania!
To samo było z końcówką ja mam tak zawsze ze jak sobie uświadamiam że już ktoś nie wróci do jakiegoś miejsca albo nie będzie dalszych części to nagle płacz xD.. Tak więc na koniec znów sie poryczałam(tak samo było jak Władce Pierścieni oglądałam).
Nie pomyślcie sobie że ja rycze co chwile! Ogólnie to tylko jak jestem związana z jakąś powieścią lub filmem tak jak z Narnią i Skandarem ;*;).
A i jak już na koniec było to jak sie Zuza z Kaspianem całowała i Skandar powiedział
-Ja jestem starszy i nie chce zrozumieć-
to ja do koleżanki na ucho "zrozumie jak to się pocałuje ze mną" xD

Oj sie rozpisałam ;D

Alfirin

haah ja to za często nie płacze na filmach xD a jeśli juz to własnie na samym końcu... nie wiem... z żalu że sie już skonczyło a było tak pięknie? xD

Loona_

ja tak samo^^
Agatko mi tez sie spodobał w pierwszej części bo wiesz-byłam młodsza i taki chłopaczek dla mnie to ciacho a teraz i on dorasta i ja więc guścik sie nie zmienia^^
ale on..no cóż..dojrzewa i nie da się tego ukryć bo widać że przystojnieje^^

paczek93

^^ ahh szkoda ze jade na tą powaloną wycieczke xDD bo tu na forum tak fajnie : )

Loona_

hymm ;) jeśli masz telefon z aparatem to porób foty Skandiemu xD
Ja mam na telefonie i na tapetce ;D

ja mojej kol. w sql pokazuje jego fota xd
-Wiesz to jest mój boy xD
a ona na to:
- wiec\sz co CHYBA z kądś go znam
-taak?!
-Czy to nie jest polski Edmund xD?-ona xD

Alfirin

a co ona rozumie przez pojęcia 'polski' xD
Agatko nie martw sie poczytasz potem ;))
a my bedziemy o Tobie wspominac xD :***

paczek93

polski...
w sensie że ja mówie że to mój boy i sie nazywa Skandar to ona ze to polski Edmund tak xD?

Alfirin

ahh...rozumiem xD
po prostu za pierwszym razem nie zrozumiałam ^^ ;C

paczek93

moja wina xD nie napisałam że powiedziałam wtedy jeszcze ze to Skandar xD

Alfirin

Tez mam Go na tapecie ;p ostatnioo moja kolezanka otworzyła telefon i: OOO, KTO TO? ŁADNYYY. ;p

Loona_

hahs xDDXD

....
....
....
....
Jaaa tekst za krótki xD

Alfirin

Tak sobie z ciekawości przeglądam forum Skandara i mam deja vu: po wyjściu drugiej Narnii znowu nastąpił wysyp fanek i masa podniety, bez obrazy. ;D

Ase

Spoko to sie nie tyczy mnie... bo pisałam tu prawie ciągle... nawet kiedy o filmie było słychac wcale.

Loona_

"Prawie" robi wielką różnicę ;)))

Kotylion

przyznam że Skandara polubiłam w LCSS aczkolwiek konto na FW mam..od jakiś kilku miesięcy a że akurat była premiera filmu to połaziłam tu i tam
przy czym wcale nie uważam że to przestępstwo po filmie dogadywac się z ludźmi na dany temat.
jest sie na bieżąco ;D

paczek93

Jaa poprostu nie chce zeby mnie ktos nazywał "nową fanką" bo obejrzałam Kaspiana i tam Skandar wydoroslał... ja Go lubie od dawna i nie tylko za urode... jak niektórzy...

Loona_

;)...
Ja jak oglądałam pierwszą część to nic w ogóle mi sie Skandar nie podobał..
Ale ostatnio jakiś miesiąc przed premierą Kaspiana ziomka od religii puściła nam pierwszą część i oczywiście nagle mnie coś tknęło xD później oglądałam Pierwszą część w piątek przed sobotą bo w sobote poszłam na Kaspiana, i kiedy ogladałam pierwczą część to nagle o boże! Jaki on jest cudny xD! I na Kaspianie to juz zupełny odpływ xD

Alfirin

mhm, czyli lubisz Go głownie za wygląd?

Loona_

tak to przynajmniej wygląda...mnie urzekły Jego oczy..ohh to było cudowne..takie niechciane dziecko w momencie kiedy Czarownica mu z liścia przywaliła...ohh..to takie słodkie ;]]
i sie zaczeło... ; ))
Agata ja Cię wcale za taką nie uważam bo widze że na forum jesteś już dłuuuuugo aktywna.

paczek93

^^ciesze siee. Ja Skandara polubiłam dzięki roli Edmunda, ja od zawsze mam pociąg do takich pozytywnych postaci ze złymi skłonnosciami xD bądź poprostu takich troche mniej pozytywnych opostaci ale nie do konca złych.

Loona_

Jej, 'pozytywne postacie ze złymi skłonnościami'. ;D

*zgon*

Czy złe skłonności to pociąg Edmunda do ptasiego mleczka? ;> Btw, niech mnie ktoś zmusi do pójścia do kina na Narnię, bo wybieram się od dłuższego czasu i zawsze nie docieram. Chyba mnie tam wołami nie zaciągną.

Ase

Proste. Nie idź...

Loona_

Zapewne będzie tak, że nie pójdę, ale mimo wszystko z chęcią bym obejrzała, żeby się dowiedzieć, czy rzeczywiście Skandar jest taką seks bomb, jak twierdzą niektóre fanki. _^_

Ase

To sama już nie wiem o co ci chodzi, skoro najpierw mówisz że cie tam wołami nie zaciągną a teraz że z chęcią bys obejrzała...

Loona_

Zbaczając z utartej ścieżki tego tematu - nie idzie mnie zaciągnąć do kina, co jednak nie zmienia faktu, iż zobaczyłabym nad czym się tak zachwycają fanki Skandara. Prościej wytłumaczyć się nie da. ^^ Z resztą, nvm. ;)

Powracając do utartej ścieżki tego tematu - aj, kiedy to było, że się podkochiwałam w menach z filmów. ^^' Daaawno temu, bardzo bardzo. Stara jestem, szesnaście lat na karku. ;]

Ase

o kurde to stara baba z Ciebie na seriooo ja to mam dopiero 15!

Loona_

heh ;) Edmund mnie urzekł już dużoo wcześniej-czytając książke xdd
ja już chyba nic nie rozumiem z powyższej dyskusji.
chcesz-idź.
nie chcesz- nie idź.
pozostal tylko wybór.

paczek93

noo ja tak samo... Aaale widze że kolezanka Ouran High School Host Club lubi ;p ^^to na plus

Loona_

Łaa, a więc zostałam przyjęta do waszego grona, tak? _^_

Hmm, niewiele z Narnii książkowej pamiętam, ale najbardziej lubiłam Łucję, zaraz po niej Edmunda, bo stworzyli... ee, parkę? xD Poza tym dodatkowo się z tym dwojgiem zżyłam w Wędrowcu. Wiadomo - najdłużej z rodzeństwa przebywali w Narnii. :)

Ase

Hmm ^^ no więc musze Ci powiedzieeec żebys wybrałaa sie do kina na Kaspiana bo naprawde warto. Ja to po obejrzeniu manie złapałaam i teraz kupuje z Narnii wszystko co zobacze xD (nie wiele tego jest niestety...)

Loona_

Poproś w kinie o jakiś plakat, może im zbywa i ci dadzą. :)

Ase

Tiaaa jakbym jeszcze miała kino pod domem... do kina mam 50 km ^^' niestety. Ale jak byłam to głupia mogłam zapytac... z Piratów mi kiedys dali.