Ok, jak wam sie Skandar podoba w nowym filmie? ^^ Ja sie jutro wypowiem xD ponieważ dopiero jutro sie wybieram do kina...
dobry pomysł ^^ zapytam jak pójde w czwartek do kina XDD
haha ;DD
ejj...a co masz Loono z Narnii oprócz książek?
coś miałam spytać...
xD no podoba mi się Skandara za wygląd i to co o nim wiem z internetu...
cóż trudno przecież nie wiemy jak jest tak naprawdę bo żadna z nas(jak przypuszczam) nie wiedziała Skandara na żywo jak i nie spędziła z nim tygodnia żeby sie dowiedzieć jaki naprawdę jest xD
uwielbiam go , jest taki cudowny w tym filmie taki męski i przystojny , chciałabym zeby mieszkał w polsce , ;) on jest boski , uwielbiam go od 1 części narni.on jest boski !!
hmm z chęcią bym napisała jakiiis komentarz co do tego postu pt "ON JEST BOSKI" alee powstrzymam sie boo postanowiłam sie poprawic na lepsze z pewnego powodu...
A ja jednak spróbuję.
On nie jest męski.
To nie ten wiek.
Nie ta postura.
Nie on.
A tak w ogóle to powoli się będę żegnać, czas pożegnać się z FW
A wiecie co przykuło moją uwagę w Skandarze? ;>
Huhu...
Traaampki! ;D
Z tego co widziałam to chyba na każdej premierze w nich był. Oł... Chyba ujawnił się mój pociąg do facetów w trampkach, ech. _^_ Trochę nie na temat: glany też mogą być! xD
taa...trampki wymiatająą ;))
a Skandar w nich bosko wyglada xD
ale to mnie rozśmiesza-kiedyś na premiry chodziło się w sukniach,garnikach i super drogich ciuchach a teraz zwykła marynarka,koszulka polo tampy a w przypadku kobiet spódnica bluzka i tyle i jest gitt ;D
Nie, większość kobietek tak niestety jeszcze nie potrafi. Ale co mnie tam one, nie na nie patrzę ;))
Wychodzi, że jestem najstarsza? No to by pomyślał ...
Z Narnii nie mam zbyt wiele... ale to sie zmieni ^^ A co do trampek kieedys sie założyłam o 10 zł z bratem ;D powiedziałam mu zeby znalazł fote Skandara (z jakiejs premiery itd byle nie z filmu)na której nie ma trampek ^^ i wygrałaaam ;p
sory że nie na temat ale normalnie jak se oglądałam po raz którys ten film to uznałam że pokaże bo tak cudnie wygląda w nim xD
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=GiY13UvdSWs[/url]
od 0:10 czasu filmu do 0:21 xD i dalej..
to on takie fajne oczka robi xD
a wogóle on strasznie duzo gestykuluje i ciągle jakies minki robi xD słodko ;* to jest w nim najlepsze jesli chodzi o wygląd xD
xD ale dopiero tam w tym fragmencie po raz pierwszy(dzis) sie przyjrzałam i no na serio jak mówi to mu dolna warga skręca w prawo w dół xD ale tak cudnie ze to mu tylko uroku dodaje xD
Tiaa temat wargi juz przerabialismy ^^'. Aaa ludzie ludzi przypominą, bywa : ). Jakiej muzyki słuchacie?
Ojej, dużooo będzie tej muzyki, ale uogólniając: polskie rege, punk i ska, alternatywa na czele z Happysadem, Strachami i Farben Lehre, muzyka zagraniczna (Green Day, Blink182, My Chemical Romance), a czasami żydowski regał w wykonaniu Matisyahu. x]
Aaa too nawet ładnie ^^. Jaa słucham głównie rocka i
j-rocka aleee to juz zalezyy ^^ czasem to i jakis dobry pop
` no gestykuluje..to tak jak ja xDD coś mam z nim wspólnego-z tymże mnie tego siostra zakonna nauczyła oO' xD
rzeczywiście wygląda urokliwie w tym fragmencie :)))
ale już to widziałam xD
ej apropo wargi Alan Rickman[Snape w HP] miał w dzieciństwie wade wymowy i prosze jak sex-bomba z niego wyrosła i nie słychac tej wady może i ze Skandarem tak będzie że to mu sie jeszcze zmieni ;))
[z tego co słyszałam ma lekką wade wymowy]
u mnie to głównie rock,czasem metal i alternatywa ;)) ale także soundtracki i muzyka romantyczna ;DD np.sum 41,greenday,nirvana,gorillaz,dżem < 33,30 seconds to mars,fall out boy,linkin park,avril[ale raczej tą za czasów nastolatki bo wg mnie ostatni album to niewypał],panic at the disco,
a poza tym gatunkiem to lubie posłuchac aerosmith,timbalanda i afromentalu ;)) ale to tez zależy ^^
Jesli mówimy o rzeczach wspólnych ze Skandarem to zapewne to ze mam tą samą przypadłosc z cukrem xDD taa to troche krępujące xDD
no ja tez jestem nadpobudliwa nawet bez cukru.mam niewykryte ADHD ;D serio ^^ jak Boga kocham z każdej lekcji mnie wyrzucają xD a na WF'ie to już totalnie^^ ;d
dlateggo mam zakaz spożywania słodyczy xD ale i tak sie go łamie w
końcu to ten wiek ^^ ;D
słowo 'pyszne' nie jest w stanie tego ogarnąć xD
no i sama widzisz jak ja mam się powstrzymywac od tego skoro one sa takie idealne ? ;DD
hymm ja jak zawsze siedze w domu to co chile przeszukuje szafki czy nie ma przypadkiem czegoś słodkiego ale nie ma przeważnie;( dobra tylko czekoladowe muszelki o mleka xD
a wracając do tematu ^^ ;D
dzisiaj będąc w kinie zwróciłam szczęgólną uwagę na kilka scen ze Skandarem < 33.
pierwsza to ta przed skarbcem-miał taki śliczny usmiech ;))
kiedy pokazywał latarke ;)) niestety z filmu mi sie nie da wyciąć kadru i głupio wyszło.
1:32 [godzina] - to jak ma takie hm..odważne spojrzenie i chwile po tym.
a to ten pierwszy smile : 19:52 to już w minutach i sekundach ;PP
: ) Pamiętaaaam jak tylko jaa i Veri ^^ broniłysmy tu Skandara reszta szalała za Willem :) to były czasyyy xD
dodam że ja tylko lubiłam Willa od pierwszej części a Skandara uwielbiałam^^
zawsze miałam inny gust niż większość dziewczyn^^
Momencik, chwila, na tym etapie się wtrącę ... Chociaż ... /skanowanie plików/ tak, w sumie na samym początku jak się tylko, Loono, pojawiłaś, pokłóciłam się z Tobą o Skandara "śmiertelnie" :))
Ale potem mi chyba przeszło ... <myśli>
łooohoohoo a wiesz ze nie pamiętam tegoo? xD pamiętam ze jak sie poznałysmyy to na kazdym kroku sie kłóciłysmy ;p ale jakos przeszłoo i sie ciesze ;* ^^
Cieszę się również :)
Kłóciłyśmy się, jak jeszcze miałaś prawdziwą (co ja mówię) Loonę, w sensie że filmową, na avatarze .. A ja byłam skłonna do walki z wszystkimi, które zdawały mi się być - jak to ładnie napisano na innym forum - "śliniącymi się fankami" ;))
hymm no np. moje kuzynki... byłam z nimi w kinie i wychodzimy a ja mówię że Skandar jest najładniejszy a one: Bleee!! CO?! Kaspian jest najpiękniejszy, a te jego oczy!
Fuu jak za kazdym razem pokazywali Kaspiana i jego oczy to aż mi sie niedobrze robiło ;/ on jest brzydki...
dobra William jest nawet ładny ;) Gdyby w Narni nie było Skandara ;* to Will by mógł być tym "najładniejszym w filmie xD.
...Co jak co, ale powiedziec że Ben jest brzydki raczej nie mozna... Taa o gustach sie nie dyskutuje... ale z niego jest naprawde przystojny chłopak ii moze Ci sie co najwyzej nie podobac, ale mówic ze jest okropny ze az sie nie dobrze robi to przesada...
Dla mnie osobiście najgorszy z tej trójki (o ile możemy o takim mówić) jest William. Ale to może kwestia a) jest blondynem (nie mam nic do nich, jedynie sama jestem blondynką i dziwnym trafiem ciągnie mnie bardziej do ... hm, ciemniejszo-włosych ;));
b) dość dziwnie gra ... tzn. może to zwyczajnie kwestia roli. Może ma być taki ... Pewnie tak.
heh.mnie tam Ben nie przypadł do gustu i w kinie w niego pocornem rzucałam xDDD hahah ; )
ale ja tez sie sptokałam z opinią że w tym filmie z tej trójki to Skandar jest najbrzydszy ale są gusta i guściki i ja to potrafie zaakcptować.
sork iza błedy ale jestem zmeczona i mi sie nawet normalnie pisa nie chce ;d
Huh... omG, strzelacie postami niczym z karabinu maszynowego. o_O Trochę nie zaglądałam na forum i lawinaaa czytania. x]
;D no wiem ze sa gusta i guściki jak to sie mówi xD no ale wyraziłam swoją opinie xD
Czy wy też uważacie że muzyka z Narni dodaje całemu filmowi magiczny nastrój? Przecież w pierwszej i drugiej części przez prawie cały film leci muzyka.
http://narniaaudi.xx.pl tu jedna bardzo ładna muzyczka xD ogólnie na wrzucie jest tego pełno ;) :D:D:
A ja go bardzo lubię :D Może nie jest jakiś super przystojny, ale (moim zdaniem) ma strasznie przyjemną twarz :)
I w Kaspianie zagrał po prostu świetnie :D
Tak czy inaczej, kocham gościa :)