moja siostra też chodzi do 6, a w tym wieku też byłam wielką fanką skandara :) , ale później to trochę przechodzi;p
Mam nadzieję że przejdzie bo po co ma mi się podobać chłopak którego nigdy nie spotkam i jeszcze mówi innym językiem.
Aleeeż mine tu dawno nie było. Kiedyś ja tu byłam najmłodsza ;p, ale to było w 2006 roku haha. Witamy Cie Iwonko.
Ja jestem tu od niedawna. ;)
Nie minął jeszcze nawet rok... :D
Ja też przez chwilę byłam tu najmłodsza, ale dosłownie przez kilka dni. Mam 16 lat. ;)
cześć dziewczyny! mogę się dołączyć? :))
też jestem w drugiej liceum.
Skandar ma cudowne oczy <3
a co do simsów to gram w jedynkę, bo nie mam od kogo 3 pożyczyć :( ale ja gram po to, żeby budować domy ;D
ja mam jedynkę, może dlatego życie nie jest zbyt fascynujące ;P uwielbiam urządzać domy! ale życie też jest spoko :PP
Ja tam wolę urządzać domy...;) Chyba zostanę projektantką wnętrz. xd Ale jeszcze nie wiem, mam tyle wspaniałych pomysłów na życie :D
A co do życia simów, to wprost uwielbiam im je rujnować. xD Wy nie? To jest w tym wszystkim najlepsze. ;P
no co Tyyy! ja kocham moje simusie <3 haha żal mi ich, jedyne co robie z rujnowania to zdrady i takie tam haha
Hihi, też je kocham, ale jeszcze bardziej kocham jak ich życie legnie w gruzach... :D
To jedyne "miejsce", gdzie mogę się na kimś powyzywać! <3
niee, wcale nie jest tak super, ja też chcę już wakacje ;d chociaż lubię chodzić do szkoły, bo można się spotkać z fajnymi ludźmi. ale wakacjeee <3 !
Nie wiem jak Wy, ale ja spotykam więcej fajnych ludzi na wakacjach, niż w szkole <3
(obozy, wyjazdy z przyjaciółmi... To jest to! :D)
Tytułem wstępu...:
Też idę do liceum, pochodzę z małego miasteczka i nie mam problemu z wyborem szkoły ;))
[mogę się dołączyć, prawda ;D]
Co do Sakndara, to nigdy mi się szczególnie nie podobał.... Chociaż nie powiem: ciacho z niego xd
W simsy gram, ale sporadycznie. :)
Carla_y, jesteś okrutna xD
a ja olewam, bo w liceum oceny nie są do niczego potrzebne, wystarczy sie uczyc z przedmiotów maturalnych :)
Patrzą, ale nie to jest najważniejsze. Moja kuzynka właśnie zdała maturę. ;)
Podobno strasznie trudne były w tym roku... Ciekawe, co mnie czaka z te 3 lata... O.o
no mam nadzieję, że zbytnio nie patrzą na świadectwo ;)) to dobrze, że w tym roku była trudna, to za rok będę mieć łatwą ;d
Nie patrzą prawie wcale na oceny. Jedynie słyszałam, że jeśli jest kilka osób na jedno miejsce w jakimś kierunku, a mają tyle samo punktów, to wtedy przy rekrutacji spojrzą kto miał lepszą ocenę na świadectwie z tego przedmiotu. Poza tym liczą się tylko wyniki matur.
Hm... Ja właśnie się rekrutuje na stronie do liceum :DD
Wreszcie będę to miała za sobą... :)
Idę do biol-chemu. <3
hej. Ja również jestem fanką Narni jak i Skandara. czytałam mniej więcje wasze rozmowy i doczytałam się że macie jakąś strone o nim . może możecie mi wysłać link czy coś. ;)
mamy strone? ;p nic o tym nie wiem. Jeeeju, biol-chem, szacun haha, nie ogarniam chemii. Ja jestem w matma-angol
Oo, mamy stronę? xdd
Ja też tak średnio, ale nic innego mi nie pasuje. :DD
Matma?? Tego dopiero nie ogarniam... + fizyka :P
ja tez nie ogarniam matmy, ale jestem na matmie, bo fajna klasa hahah ;p. Są rzeczy ważne i ważniejsze
aaa dziekuje bardzo! ;p no bo dziewczyny, życie jest tylko jedno, nie warto tyle zmartwień poświęcać takim rzeczom jak szkoła. Ludzie całe życie najpierw sie uczą, potem harują i sie w koncu w tym wszystkim sami gubią i zapominają o najważniejszych rzeczach
A ja nie chce do gimnazjum. Nie chce tej chemi, niemieckiego, fizyki itd. jedna mówi że łatwe i fajne i inna że trudne.
O_o
cooś Ty! gimnazjum jest fajne! nie ma tam nic trudnego! na początku będzie się pewnie ciężko przyzwyczaić do nowych przedmiotów, ale materiał nie jest trudny ;))