Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal
użytkownik usunięty
anonim7

Polsat upada ile razy jeszcze dadzą to samo dno.

Dawaja bo to tanie a i zawsze ktoś obejrzy !

użytkownik usunięty
bradock

Pewnie tak.

Ja mam duży żal do Polskich Stacji Telewizyjnych czemu nie dawają starych pereł kina akcji jak choćby ,, Władcy Wszechświata ,, Czerwony Skorpion ,, Mroczny Anioł ,, Kod Milczenia ,, Zło które czyni człowiek ,,Czarny Orzeł , Niezawodna Obrona itp Tylko ciągle te powtórki średnich filmów akcji ...

bradock

Krwawy Sport z Van Dammem tylko 2 do 3 razy w roku puszczany na TVNie ;) Kickboxer też był jakiś czas temu na TVP2. Seagal i jego gnioty niestety pojawiają się w TV najczęściej, i głównie na Polsacie właśnie. Choć, wczoraj był tam Strażnik Czasu z JCVD, więc nie jest aż tak źle z tym kanałem ;)

AdamBayern01

Ale jednak lecą 2,3 razy do roku .Niedługo poleci też na Polsacie chyba ,,Uciec ale dokąd ,,

bradock

On już był też niedawno, jakiś mieisąc temu, ale to zajebisty wyjątkowo film Van Damma.

AdamBayern01

Dawno Kickbokera nie było .

bradock

No właśnie, a to jeden z najlepszych filmów z Van Dammem - mogli by go puścić na TVP2, bo tam głównie był puszczany w poprzednich latach.

A ja bym chciała, żeby puścili mi ''Ostatniego skauta''.

Mówisz, że słabe, szkoda, mimo to obejrze, a teraz leci na TV4 Steven Seagal: na straży prawa jakby ktoś pytał :P

użytkownik usunięty
anonim7

Obejrz.

Wolałbym by stare filmy Seagala dawali częściej niż te nowe. Szkoda wszystkiego mieć nie można.

No Ja też bym wolał starsze, nie wiem czemu tak rzadko puszczają...(-,-) dopiero puścili na Tvn "szukając sprawiedliwości" i "Liberatora" na polsacie jak do nich napisałem, Jestem zdegustowany (-,-)

użytkownik usunięty
anonim7

To czekajmy na Nico czy Wygrać że śmiercią. :)

Chętnie poczekam, byle nie za długo ;>

lub wybraniec smierci,nico akurat całkiem niedawno leciało.

użytkownik usunięty
damianho15

Ale i tak te 2 filmy są rzadko puszczane a te gnioty bez przerwy.

no te 3 najlepsze najrzadziej niestety...

anonim7

Jeden z najsłabszych filmów po 2002 roku. Gorsze już tylko "Naprzeciw Ciemności" i "Cudzoziemiec".

patkot28

Miał dużo wiele tych gorszych, przyjacielu ;) Zatopieni, Terrorysta, Prowokacja to między innymi te filmy.

AdamBayern01

Mi się Prowokacja podobała .Ale to ze wzgledu na fajne zabawne dialogi Stevena i tego Mużyna .Trochę ten film zalatywał mi ,,Nieuchwytnym ,,

bradock

Ale film był generalnie słaby, jak ażdy Seagala od 2002r. A i Murzyna pisze się przez "rz".

AdamBayern01

Mi się podobał .Fajne zabawne teksty i kilka fajnych ciosów Stevena .Z filmów Stevena po 2000 roku widziałem tak :
Cudzoziemiec -Badziewie
Bestia -Badziewie
Szalony Lot -Badziewie
Czarny świt - przyzwoity
Sprawiedliwoś Ulicy -Dobry
Gra o życie -Dobry
Niebezpieczny człowiek -Dobry
I chyba jeszcze widziałem Zatopieni ale nie jestem pewnien ,chodziło o to że ktoś chyba porwał amerykańskich zołnierzy
I film w którym zagrała Agnieszka Wagner -Nawet fajny .
Maczeta ,hm ... Też w sumie fajne ale to jest bardziej film Danego Trejo .

bradock

Jak kręcił z Agnieszką Wagner "Out of Reach" to wtedy go widziałem właśnie.

anonim7

Tam o ile się nie mylę, grało trochę Polskich aktorów.

AdamBayern01

Tak, m.in. Agnieszka Wagner, Krzysztof Pieczyński, oni mieli większe rolę z Polaków, a Ci co grali epizody po prawie wszyscy Polacy.

anonim7

A Katarzyna Walter?

AdamBayern01

Też, ale to mała rólka była, był też pedofil z Symetrii, który w tym filmie złapał chłopca za ramię i powiedział, "Zajmę się nim" :D to taka zabawna ciekawostka ;d

AdamBayern01

jak kazdy? raczej nie,bo miał kilka naprawde dobrych.

damianho15

Miał takich 2, max 3. Reszta to gnioty, o czym już wcześniej mówiłem wieloktornie. :)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Z nim nie pogadasz. :)

Niestety, taka jest prawda. :)

AdamBayern01

własnie ze gniotów było kilka potem to dobre lub troszke słabsze ale spokojnie do ogladania,wiec nie pier.dol znowu tu głupot.

damianho15

Nie pier.dolę, tylko mówię prawdę. Żadne film poza Niebiezpiecznym Człowiekiem, Zabójczym Celem i Sprawiedliwością Ulicy nie zasługuję na więcej niż 6/10.

AdamBayern01

haah no według twojego inaczej skonstruowanego mózgu.

damianho15

Na szczęście, nie tylko moim zdaniem filmy Seagala są tragiczne, które tylko ośmieszają jego osobistą postać. Cóż.. Jego wybór, dobrze, że reszta starej gwardii kina akcji nie gra w filmach podobnych do Seagala. Oni idą w górę, mają co raz więcej propozycji filmowych na koncie, lecz Seagal od 2002r. idzie na dno, i tego już nie zmienisz w żaden sposób.

AdamBayern01

no bo reszta gra w słabszych procz kilku,a ss rzadził i rzadzi!

damianho15

SS to organizacja powołana 1923 jako osobista straż A. Hitlera w II Wojnie Światowej, to raz.
Dwa, że tak jak mówię, że Seagal po 2002r. miał maks 3 produkcje, które dało się obejrzeć - nic więcej. Reszta to gnioty, nie różniące się niczym fabułą, ubiorem, orz przebiegiem akcji głównego bohatera. I pod jakim względem rządzi, możesz mi powiedzieć? Kiedyś może jeszcze, ale teraz to nie ma o czym rozmawiać.

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Dobrze żeś mu wytłumaczył co to znaczy SS. :)

No musi to w końcu zrozumieć, z resztą powiem Ci granat szczerze, że interesuje się bardzo historią właśnie za tych czasów. :)

AdamBayern01

Ja też lubię historie ! Zdawałem z tego nawet maturę ! Ale to mało ważne chyba ...

bradock

Ja będę za 3 lata - ale bardzo mnie interesują te czasy :)

AdamBayern01

Ta wypowiedz miażdzy !

bradock

Dzięki, swoją drogą fajna dupa na avatarze ;)

AdamBayern01

Przecież to Demi Moore. ;-)

karoman4

Oglądałaś z nią film z 96r. Striptiz? :>

AdamBayern01

Tego nie widziałam, ale widziałam ją w filmie z 1991 roku, w którym zabiła Bruce'a Willisa (swojego ówczesnego męża), który próbował ją zgwałcić.

karoman4

No to polecam Ci Striptiz, tam Demi nieźle wywija dupą ^^

AdamBayern01

Wiesz, nie mnie to oceniać. ;-)

karoman4

Tak tylko mówię w kwestii umocnienia polecenia :D