Pytanko. Nie wiecie przypadkiem jakiej marki jest skórzany płaszcz Seagala w którym występuje w większości swoich filmów?
Adam Słyszałeś Wczorajszy Gorący News ? Stallone podjoł się ostatniej szansy zwerbowania Stevena Seagala na plan Niezniszczalnych 3 !!! Czy to nie wspaniale ? Oby Stefcio zmiękł na stare lata i zagrał w tej superprodukcji !!! My jako fani tego aktora typu Ciach ,Rach i po sprawie trzymamy kciuki !!!!
Ja tam nie trzymam kciuków - może i jest "gwiazdą" kina akcji jak Stallone, Schawarzenegger, Van Damme czy Lundgren, ale on swoje najlepsze lata ma już za sobą.
No nie wydaję mi się. Pod względem wieku może tak, ale pod względem formy i sylwetki - tutaj Seagal najniżej. Zobacz na Sylvestera Stallone: https://www.google.pl/search?q=Stallone+now&hl=pl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa= X&ei=9_2YUfLGK9DNswaPwIDgAQ&ved=0CDAQsAQ&biw=1366&bih=651#imgrc=z-OcFmDD5mTUUM%3 A%3Byo9GM4HiUb5d4M%3Bhttp%253A%252F%252Frusshowepti.com%252Fwp-content%252Fuploa ds%252F2012%252F12%252FSylvesterStallone_HallOfFame-600x525.jpg%3Bhttp%253A%252F %252Frusshowepti.com%252Fthe-sylvester-stallone-abs-workout%252F%3B600%3B525
https://www.google.pl/search?q=Stallone+now&hl=pl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa= X&ei=9_2YUfLGK9DNswaPwIDgAQ&ved=0CDAQsAQ&biw=1366&bih=651#imgrc=z-OcFmDD5mTUUM%3 A%3Byo9GM4HiUb5d4M%3Bhttp%253A%252F%252Frusshowepti.com%252Fwp-content%252Fuploa ds%252F2012%252F12%252FSylvesterStallone_HallOfFame-600x525.jpg%3Bhttp%253A%252F %252Frusshowepti.com%252Fthe-sylvester-stallone-abs-workout%252F%3B600%3B525
No dobra ale my mówimy o kinie akcji i filmach .Dawno filmy Van Damma i Lundgrena nie trafiają do kinowego obiegu a najnowsze filmy Sylwka ,Arniego poniosły kleskę finasową .
A filmy Seagala to lepsze? Filmy Dolpha, Sylvestera, Jean-Clauda i Arnolda przynajmniej można oglądać i dotrwać do końca, czego na penwo nie można powiedzieć o filmach Seagala.
I oczywiście nie zawdzięcza takiej sylwetki sterydom :) huehue, wiadomo, że gdyby nie sterydy nie wyglądałby tak, przecież to jest nie zdrowe dla organizmu, ja już wolałbym być gruby, a jeśli chodzi o Stevena, to co z tego, że nie jest wysportowany?
Przecież i tak może zagrać w filmie czarny charatker, może nawet w Ex3 być czarnym charakterem, który się nie bije tylko jakimś ważniakiem w garniaku jak Eric Roberts w Ex1.
Oni bez sterydów 120kg by nie ważyli - to raz. Dwa, że jeżeli wierzysz w to, że Seagal wystąpi w Expendables3 to powodzenia ;p Dla mnie on ma bardzo małe szanse na występ - sam przecież nie był zainteresowany. WIęc po co brać go na siłę?
Sylwek brał do Niezniszczalnych na bank, w wieku 70 bez tego by tak nie wyglądał, trzymam kciuki za występ Stevena, a jak nie wystąpi to trudno, trzeba żyć dalej ;]
No brał i co z tego? Może wygląda sztucznie, ale przynajmniej to jest już lepsze od otyłości, której Seagal prędko się nie pozbędzie.
Sylvester wali koks od niepamiętnych czasów. Jego serducho może wysiąść od takich akcji, tak jak wysiadło Arnolda. Seagal nigdy nie szedł w kulturystykę, nigdy nie brał koksów, spasł się po latach i tyle. Ale porównywanie go do gościa, który bierze sterydy od ponad 30 lat i trenuje ściśle kulturystkę jest trochę nie fair, inna liga. To tak samo jakby porównywać umiejętności Seagala i Sylvestra w aikido. Lundgren i Van Damme wyglądają jak cienie siebie samych, Steven też rzecz jasna - oni wszyscy. To, że Jean Claude i Van Damme zachowali szczupłe sylwetki to nic takiego szczególnego, tym bardziej, że sporty sylwetkowe nie są im obce.. Z twarzy obaj wyglądają już naprawdę staro. Powiem szczerze, że Jean z tymi zmarszczkami i wychudzony wygląda na 55 - 58 lat , nie na 51 - 52. I proszę nie piszcie mi że nie schudł znacznie , bo schudł bardzo - jest suchy jak pieprz i zle to wygląda. O ile Steve popadł w jedną skrajność to Van Damme w drugą.
Lundgren i Van Damme wyglądają dużo lepiej od Seagala i nie jest to tylko zasługa sterydów, ale też i intensywnych, regularnych treningów. Jak kiedyś był wywiad z Dolphem Lundgrenem po filmie Killing Machine, to powiedział, że każdy swój wolny czas spędza na siłowni, z Van Dammem jest to samo. Arnold również trenuję, co widać na filmikach youtube pod jego profilem na tym portalu. Ale, nasuwa się pytanie: Który z gwiazd kina akcji zachowuje wciąż solidną postawę i formę? Na pewno Steven Seagal ze swoją szeroką mordą, którą ledwo może uchwycić kamera, zajął by miejsce oznaczające zdeklasowanie.
Nie przesadzaj z tym chudnięciem. Za chwilę się okażę że JCVD jest anorektykiem... Prawda jest że nadal ma dobrą sylwetkę (Już lepiej żeby wyglądał 55 - 58 lat niż robił sobie jakieś operacje plastyczne), Arnold wraca do formy a Stallone może i najwięcej wciąga sterydów, ale to jego sprawa.
Paradoksalne Sylvester ma najlepszą formę a jest z nich wszystkich najstarszy, lol .
A o Van Dammie nigdy nie powiem anorektyk, to sylwetka fit, ale znacznie różni się od tej z lat 90 tych.
Pierwszym filmem w którym Steven pojawił się w takim płaszczu to "W morzu ognia (1997),a to siódmy jego film.W "Mrocznej dzielnicy" i Wpół do śmierci też nie nosił takiego płaszcza.Bardzo często jesteś skrajnie nieobiektywny w swoich wypowiedziach odnośnie SS.Ja nie przepadam za JCVD i mógłbym pisać o nim sporo nieprzychylnych rzeczy,ale jest to jedna z ikon kina akcji więc staram się tego nie robić.
Tyle, że Jean Claude Van Damme raz, że w każdym filmie miał inny ubiór(wyjątkiem są może walki na macie, w których owych ubrań nie posiadał, poza spodenkami), dwa, że każdy jego film miał inny charakter, inne przesłanie i pod pewnym względem rodzaj akcji. Filmy Seagal może i były kiedyś dobre, ale teraz to co on prezentuje przed kamerami to tragedia. Tym bardziej, że obecnie i w przeszłości żaden z jego filmów specjalnie się niczym nie wyróżniał od poprzednich. Oczywiście, od mniej więcej 1996/1997r. pojawiła się dosyć ostro rzucająca się w oczy nadwaga, z którą z filmu na film było co raz gorzej. Co do ubioru - ja Seagal w żadnym innym stroju nie widziałem, poza czarną skórzaną kurtką, fakt - prezentowałsię w niej dosyć dobrze, ale w kolejnych filmach jego ubiór dawał wrażenie nudy i przereklamowania. Może i w niektórych filmach posiadał inne stroje, ale to go zbyt nie wyróżniało w porównaniu z pozostałymi jego filmami. Nie zdziwie się właśnie, że(o ile się dostanie) w Expendables3 znów go zobaczymy w tej często powtarzającej się, znudzonej odzieży.
A co to już ubierać się nie może jak chce? Ubiór nie powinien dyskredytować człowieka, tym bardziej, że Steven się fajnie ubiera, taki ma styl i już, nadwaga u niego pojawiła się w okolicach 2000, ale w Mrocznej dzielnicy z 2001 wyglądał ok, jak go widziałem w 2003 wyglądał tak samo jak w Mrocznej dzielnicy, znaczny i najbardziej wyrazisty przyrost nadwagi nastąpił w okolicach roku 2005, ale wiadomo, że to nie jest wina Stevena, bo może nie wiesz, ale został on zatruty, przez jego wątroba została uszkodzona, nie wiem ile razy to pisałem, poza tym człowiek przy kości nie może zagrać w filmie akcji? A mało było takich? (nie). Uważam, że Steven spokojnie by się nadał do Ex3 tym bardziej, że jest najbardziej pożądanym nazwiskiem do dodania obsady.
Nie musisz wysyłać 2 razy tego samego. A i jeżeli Ty tak uważasz, jaki Seagal jest, nie oznacza, że ja mam tak uważać i cała reszta. :)
A dlaczego uwazasz, że to bzdety? Po pierwsze, nie będziesz mi mówił, co mam robić! Po drugie, nie wydaje mi się, żebym napisał coś nieprawdziwego na temat Seagala wp owyższej wypowiedzi. Jeżeli masz coś przeciwko to zaprotestuj skutecznymi argumentami i dojdziemy do kompromisu. :)
No to pisz cały dzień - jaj akoś w ani jedym temacie nie widziałem Twojej skutecznej argumentacji. A i Twoja skromna osoba nie jest każdym - co innego mogą sądzić inne osoby, więc dlaczego mówisz za wszystkich? A i warto dyskutować, bo każdy może mieć inne zdanie, co ważne prawdziwe, z pozytywnymi wpisami.
Gdzieś tam pewnie rządzi, jednak Twoja postawa tutaj jest mało przekonująca. Jak zwykle z resztą. Może masz jakieś argumenty "co i dlaczego" na swoje stanowisko?
Co z tego że filmy Stevena typu ,,Niko ,, czy ,,Wygrać ze śmiercią ,, były podobne do siebie ,skoro i tak były bardzo dobrym filmami akcji .A ile razy policjantów grywał Clint Eastwod ? Zazut dla mnie bezpodstawny .
A czy Clint Eastwood grał policjantów przez całą jego wieloletnią karierę? No nie sądzę! Seagala role i kurtki dużo się od siebie nie różniły.
Jeszcze tego brakowało, by czepiać się jego kurtki. Dobrze, że nigdy swoich slipów nam nie pokazuje w filmach, bo to dopiero byłby temat do żwawej dyskusji. ;-)
Bruce Willis pokazał się jakiś czas temu bez gaci - w Super Expressie było
To samo Gerard Depardieu na balkonie go wystającym wackiem sfotografowali
Kurcze od dawna widze że się sprzeczają kto lepszy Seagal Lundgren Szwarcuś Stallone