termin rozpoczecia zdjec do ex 3 i skompletowana obsada? juz niedługo kwiecen takze cos o stevenie mogli by napisac,trzymaja w niepewnosci,albo tak albo nie chyba ze nadal negocjuja? stev zgodz sie!
kto tu upadł hehe,kazdy z aktorów lat 80 i 90 kreci obecnie gorsze filmy po czesci to nie ich wina a seagal nadal potrafi zaskoczyc dobrym filmem.
Oczywiście produkcji rumuńskiej i amerykańskiej na poziomie rumuńskiej. Toż to arcydzieła są. :)
Tak 60 latek ledwo ruszający się pokona każdego na swojej drodze i nikt go nie trafi. Za dużo filmów ryjących rozum oglądasz.
Jesteś wielkim fanbojem Sigala który nie potrafi obiektywnie spojrzeć na sytuacje tylko wychwala i wywyższa jego postać jakby nie wiadomo kim była. Nie jestem ekspertem od sztuk walk, niby coś tam swoje wiem.
Seagal jest mistrzem Aikido, lecz nie brał udziału w żadnych turniejach dlatego nie mogę stwierdzić czy on jest taki niepokonany i ogólnie super. Widocznie bierzesz filmy na poważnie? W takim bądź razie powiem iż Danny Trejo jest lepszy od Stevena którego pokonał w jednym z filmów. :)
Jak to nie umie przecież w Maczecie wygrał z Seagalem także jest najlepszy. :)
W wśród aktorów choćby Blanks ma ciekawsze osiągnięcia.
"to tylko film"
Nie wiedziałem. :)
Skoro ty możesz pisać jaki jest Seagal naprawdę niepokonany patrząc na filmy to tak samo ja mogę o Trejo.
"Trejo bic sie nie umie"
Może coś lepiej poczytasz o tym panu?
" Dużo czasu spędzał na ringu bokserskim, a nawet dorobił się dwóch tytułów."
Jeszcze przez 11 lat siedział w więzieniu i pewnie nie jeden raz się bił.
Trejo jest najlepszy pokonał samego Seagala!!!
haah moze i cos tam umie ale takich umiejetnosci jak seagal to nie ma chyba nikt nawet blanks wiec nie pier*** zeby z nim ktos wygrał bo sie pograzasz.
Szkoda tylko że fanboy Damian wywyższa tylko Seagala że jest najlepszy w sztukach walki i nikt nie może się z nim równać. Prawda jest taka iż dużo aktorów ma wielkie wyniki czy osiągnięcia w dziedzinie walk.
Mówiłem poczytaj i przestać z Seagala robić nie wiadomo kogo. Seagal ile ma walk stoczonych na turniejach? żadnych także nie można aż tak go wywyższać, a taki Blanks jak wspominałem jest siedmiokrotnym mistrzem w Karate oraz posiada 7 dan w Taekwondo oraz ma czarne pasy w różnych sztukach walki.
Seagal przy jego osiągnięciach blado wygląda.
nie mówie o turniejach,no czyli podobne do seagala,nie wspominajac o popularnosci która blanks sie nie cieszy.
Co ma popularność do umiejętności?
Dla mnie osiągnięcia Blanks wyglądają bardziej imponująco, gości pokazywał to także na ringu wygrywając MŚ. :)
Zacznijmy od tego że takie osoby jak Seagal ,Van Damme czy Norris to nie są aktorzy z prawdziwego zdarzenia .Oni zostali wzieci do kina tylko i wyłącznie ze względu na nadzwyczajne umiejetności w sztukach walki .Kręcili filmy przeważnie dla fanów sztuk walk. .Ale z czasem potrafili zagrać w troszkę odmienym kinie niż sensacja /sztuki walki .Np Norris w Bohater i Strach ,Van Damme w Wykonać Wyrok ,Uciec ale dokąd ,Seagal w Nieuchwytnym .Wogóle nie wiem o co tu chodzi cały ten spór o Seagala ? Mnie najbardziej wnerwia to że Polsat zamiast puszczać jakieś dobre filmy ,i nie tylko z gatunku kina akcji to serwuje nam kolejny nie wypał Stevena .No ile można ?
Jak wolisz to Twoja sprawa, widocznie nie doceniasz Bronsona i Eastwooda jak ja, bradock, Ex91 czy Granat. To są prawdziwi aktorzy i prawdziwi rasowi twardziele z krwi i kości!!!
A kto Ci powiedział, że ich nie doceniam? Tak, mało filmów z nimi widziałam, ale nie wmawiaj, że nie doceniam ich - toż to bluźnierstwo.
Nie wiem co się tak pieklisz jakbym robił z Ciebie wariatkę. Bob, Jack, Al, Charles i Clint i porównajmy to np do Dolpha, JCVD czy Chucka.
Ja się nie pieklę (nie wiem dlaczego za taką mnie masz), po prostu zapytałam. Przeszkadza Ci moja 10-tka dla Dolpha?
Cały czas piszesz do mnie w złowrogim stylu. Nic mi nie przeszkadza jeśli chodzi o Twoje oceny, tylko się dziwię że tym słabszym dajesz wyższe oceny niż tym prawdziwszym.
W złowrogim stylu? Jesteś chyba przewrażliwiony. Złowrogi styl zostawmy dla trolli. ;-)
W aktorstwie może i są słabsi, ale w akcji są zajebiści i w ogóle lubię ich, poza tym wychowałam się na filmach z nimi, więc sentyment też swoje robi. Więc już nie dziw się. ;-)
Nie rozumiem jednego u ciebie. Dlaczego ten aktor Włodzimierz Szaranowicz ma 7, a Owen Wilson 6.
Nie żebym się czepiał tylko tak pytam. Najwyżej możesz mnie zjeść. :)
Oglądałam ten serial sporadycznie, ale odcinek w którym on był widocznie ominęłam.
Poza tym, komentator, to podobnie jak lektor.
A co to za przeszkoda?. Ja tam swoim ulubionym muzykom i zespołom wstawiam tylko serduszko. Zaś właśnie ludziom spoza branży filmowej czy muzycznej daje oceny.