Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

termin rozpoczecia zdjec do ex 3 i skompletowana obsada? juz niedługo kwiecen takze cos o stevenie mogli by napisac,trzymaja w niepewnosci,albo tak albo nie chyba ze nadal negocjuja? stev zgodz sie!

użytkownik usunięty

Najwyraźniej nie może się pogodzić z tym że jego idol już dawno upadł.

kto tu upadł hehe,kazdy z aktorów lat 80 i 90 kreci obecnie gorsze filmy po czesci to nie ich wina a seagal nadal potrafi zaskoczyc dobrym filmem.

użytkownik usunięty
damianho15

Oczywiście produkcji rumuńskiej i amerykańskiej na poziomie rumuńskiej. Toż to arcydzieła są. :)

użytkownik usunięty
damianho15

Twój idol upadł, słaby aktor i bić się nie umie.

z aktorów to nikt wiec nie pie** tez.

użytkownik usunięty
damianho15

Tak 60 latek ledwo ruszający się pokona każdego na swojej drodze i nikt go nie trafi. Za dużo filmów ryjących rozum oglądasz.

w tych sprawch to on jest ekspert takze bez problemu by sobie poradził.

użytkownik usunięty
damianho15

Jesteś wielkim fanbojem Sigala który nie potrafi obiektywnie spojrzeć na sytuacje tylko wychwala i wywyższa jego postać jakby nie wiadomo kim była. Nie jestem ekspertem od sztuk walk, niby coś tam swoje wiem.
Seagal jest mistrzem Aikido, lecz nie brał udziału w żadnych turniejach dlatego nie mogę stwierdzić czy on jest taki niepokonany i ogólnie super. Widocznie bierzesz filmy na poważnie? W takim bądź razie powiem iż Danny Trejo jest lepszy od Stevena którego pokonał w jednym z filmów. :)

trejo nie umie sztuk walki wiec tu niema o czym rozmawiac,mówie ze wsród aktorów.

użytkownik usunięty
damianho15

Jak to nie umie przecież w Maczecie wygrał z Seagalem także jest najlepszy. :)

W wśród aktorów choćby Blanks ma ciekawsze osiągnięcia.

to tylko film,a tak to trejo bic sie nie umie.

użytkownik usunięty
damianho15

"to tylko film"

Nie wiedziałem. :)
Skoro ty możesz pisać jaki jest Seagal naprawdę niepokonany patrząc na filmy to tak samo ja mogę o Trejo.

"Trejo bic sie nie umie"

Może coś lepiej poczytasz o tym panu?
" Dużo czasu spędzał na ringu bokserskim, a nawet dorobił się dwóch tytułów."

Jeszcze przez 11 lat siedział w więzieniu i pewnie nie jeden raz się bił.

Trejo jest najlepszy pokonał samego Seagala!!!

haah moze i cos tam umie ale takich umiejetnosci jak seagal to nie ma chyba nikt nawet blanks wiec nie pier*** zeby z nim ktos wygrał bo sie pograzasz.

użytkownik usunięty
damianho15

Poczytaj o Blanksie, osiągnięciami bije na głowę Seagala.

Blanks, to maszyna do zabijania. ;-D

użytkownik usunięty
karoman4

Szkoda tylko że fanboy Damian wywyższa tylko Seagala że jest najlepszy w sztukach walki i nikt nie może się z nim równać. Prawda jest taka iż dużo aktorów ma wielkie wyniki czy osiągnięcia w dziedzinie walk.

Bo innych nie widział. A powinien im się przyjrzeć lepiej.

wiem ze inni tez maja osiagniecia i umia sie bic lecz to nie to samo co seagal.

użytkownik usunięty
damianho15

Mówiłem poczytaj i przestać z Seagala robić nie wiadomo kogo. Seagal ile ma walk stoczonych na turniejach? żadnych także nie można aż tak go wywyższać, a taki Blanks jak wspominałem jest siedmiokrotnym mistrzem w Karate oraz posiada 7 dan w Taekwondo oraz ma czarne pasy w różnych sztukach walki.
Seagal przy jego osiągnięciach blado wygląda.

nie mówie o turniejach,no czyli podobne do seagala,nie wspominajac o popularnosci która blanks sie nie cieszy.

użytkownik usunięty
damianho15

Co ma popularność do umiejętności?
Dla mnie osiągnięcia Blanks wyglądają bardziej imponująco, gości pokazywał to także na ringu wygrywając MŚ. :)

damianho15

A oto pan Blanks: Terminator w czarnej skórze. http://www.youtube.com/watch?v=9o5ypfXBLlo

Zacznijmy od tego że takie osoby jak Seagal ,Van Damme czy Norris to nie są aktorzy z prawdziwego zdarzenia .Oni zostali wzieci do kina tylko i wyłącznie ze względu na nadzwyczajne umiejetności w sztukach walki .Kręcili filmy przeważnie dla fanów sztuk walk. .Ale z czasem potrafili zagrać w troszkę odmienym kinie niż sensacja /sztuki walki .Np Norris w Bohater i Strach ,Van Damme w Wykonać Wyrok ,Uciec ale dokąd ,Seagal w Nieuchwytnym .Wogóle nie wiem o co tu chodzi cały ten spór o Seagala ? Mnie najbardziej wnerwia to że Polsat zamiast puszczać jakieś dobre filmy ,i nie tylko z gatunku kina akcji to serwuje nam kolejny nie wypał Stevena .No ile można ?

To forum dla vipów?

użytkownik usunięty

Kiedy wrócisz do tego avatara z Bronsonem, Eastwoodem i Norrisem?

użytkownik usunięty

Jutro.

użytkownik usunięty

Ja wrócę do Chana.

Fajnie.

Ale bardziej wolę Chana i to też jest fakt niepodważalny. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

Jak wolisz to Twoja sprawa, widocznie nie doceniasz Bronsona i Eastwooda jak ja, bradock, Ex91 czy Granat. To są prawdziwi aktorzy i prawdziwi rasowi twardziele z krwi i kości!!!

A kto Ci powiedział, że ich nie doceniam? Tak, mało filmów z nimi widziałam, ale nie wmawiaj, że nie doceniam ich - toż to bluźnierstwo.

użytkownik usunięty
karoman4

Widać to po Twoich ocenach, chyba boisz się nie właściwych osób ;)

Po których ocenach np? Nie boję się nikogo.

użytkownik usunięty
karoman4

Nie wiem co się tak pieklisz jakbym robił z Ciebie wariatkę. Bob, Jack, Al, Charles i Clint i porównajmy to np do Dolpha, JCVD czy Chucka.

Ja się nie pieklę (nie wiem dlaczego za taką mnie masz), po prostu zapytałam. Przeszkadza Ci moja 10-tka dla Dolpha?

użytkownik usunięty
karoman4

Cały czas piszesz do mnie w złowrogim stylu. Nic mi nie przeszkadza jeśli chodzi o Twoje oceny, tylko się dziwię że tym słabszym dajesz wyższe oceny niż tym prawdziwszym.

W złowrogim stylu? Jesteś chyba przewrażliwiony. Złowrogi styl zostawmy dla trolli. ;-)
W aktorstwie może i są słabsi, ale w akcji są zajebiści i w ogóle lubię ich, poza tym wychowałam się na filmach z nimi, więc sentyment też swoje robi. Więc już nie dziw się. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

Od razu inna dyskusja :)

Jak inna dyskusja? Przecież piszę na temat.

użytkownik usunięty
karoman4

Chodziło mi o charakter dyskusji.

Aha.

użytkownik usunięty
karoman4

Nie rozumiem jednego u ciebie. Dlaczego ten aktor Włodzimierz Szaranowicz ma 7, a Owen Wilson 6.
Nie żebym się czepiał tylko tak pytam. Najwyżej możesz mnie zjeść. :)

Szaranowicz nie jest u mnie oceniony jako aktor, tylko jako komentator.

użytkownik usunięty
karoman4

Rozumiem ale to chyba strona o filmach, aktorach itp. nie sporcie. Ok.

No to, po co on tu jest?

użytkownik usunięty
karoman4

Zagrał gościnnie w serialu Faceci do wzięcia. :)

Oglądałam ten serial sporadycznie, ale odcinek w którym on był widocznie ominęłam.
Poza tym, komentator, to podobnie jak lektor.

użytkownik usunięty

A co to za przeszkoda?. Ja tam swoim ulubionym muzykom i zespołom wstawiam tylko serduszko. Zaś właśnie ludziom spoza branży filmowej czy muzycznej daje oceny.

użytkownik usunięty

Nie no żadna tylko tak się zastanawiam.

Niech każdy ocenia jak mu się podoba ,w sumie to jest każdego obiektywna ocena .Jak Kasia lubi Szaranowicza to może mu dać 7 .Ja sam się zastanawiam ile dać Adnrzejowi Gołocie .