termin rozpoczecia zdjec do ex 3 i skompletowana obsada? juz niedługo kwiecen takze cos o stevenie mogli by napisac,trzymaja w niepewnosci,albo tak albo nie chyba ze nadal negocjuja? stev zgodz sie!
ja 10 dałem tylko Arniemu ,Sylwkowi ,Bruce ,Clintowi ,Charlsowi .Chuck zasługuje na 8 ale dla własnego bezpieczeństwa dałem 10 .
Kiedy w końcu obejerzysz ,,Zło które czyni człowiek ,, ? Dla mnie jeden z najlepszych filmów z Bronkiem ! http://www.youtube.com/watch?v=2t0hTuy5fiU
Jeśli mogę się wtrącić to powiem że masz racje. Jackie nie jest świetnym aktorem, głównie grywał w komediowych filmach akcji gdzie nie musiał pokazywać nadzwyczajnego aktorstwa, tylko liczyły się walki i sceny kaskaderskie oraz śmiech.
W Nowej Policyjnej Opowieści moim zdaniem jak na jego możliwości spisał się na duży plus, zobaczymy jak teraz będzie jego kariera podążać. Sam Chan powiedział iż chce zostać "azjatyckim De Niro".
Mię ciągle zastanwia jak połączą w tym filmie zabawny ,komediowy styl walki Jackie z brutalnym kinem akcji jakim są niebywale Niezniszczalni 3 .To może być okrućieństwo nie do przyjecia dla Jackie .
W ostatnich latach Jackie wystąpił w dwóch brutalnych filmach więc nie wiem jaki problem?
Jeden z nich nawet gdzieś tam był zakazany. :)
Chodzi o to żeby Jackie był twardy i surowy .Zero wygłupów .Ale z drugiej strony jeśli Jackie dobrze czuje się roli komediowej ,to w sumie po co zmieniać to .Niech chłop jest w swoim żywiole .Zobaczymy jak to wyjdzie .Jestem bardzo ciekaw roli Jackie ,jak on wypadnie .Mam nadzieje ze nas pozytywnie zaskoczy .
"Zero wygłupów"
Nie wiem ale patrząc na dwójkę to aktorzy się tam wygłupiali dobrze się bawiąc filmem.
Nie martw się Jackie pokaże na co go stać, a film będzie pewnie taki jak EX 2 czyli zabawniejszy niż poważny jak EX 1. Będzie kategoria R i nie będzie Sci-Fi bo takie ploty też chodzą.
2 cześć była dobra jak cholera !!! Widziałem ,wszyscy w kinie byli zadowoleni ,Banan z ryja ani przez minute nikomu nie schodził .Eforia była nie ludzka .Ciekawe czy 3 cześć bedzie dobra jak 2 cześć ? Bo lepsza to napewno nie bedzie .To jest nie możliwe !!!
Wierzę w to że będzie lepsza. Najpierw niezła pierwsza cześć, potem lepsza druga to teraz musi być jeszcze lepsza.
Przyda się więcej walk, bo same tylko strzelanie mnie nie zadowala od tego filmy wojenne są hehe. Jakieś pościgi mogą dać oraz popracować nad pomysłowością scen akcji tak jak np, pierwsza akcja w nowym Bondzie była świetna i pomysłowa aż dawno takiej nie widziałem.
Jeszcze film powinien zostać wydłużony tak do 2 godzin lub więcej. :)
No zeczywiście zadużo było tych strzelanek w Niezniszczalnych 2 .Ale masz racje pościg w Skyfall na początku fantastyczny .
Nie bój się. Dla chcącego nic trudnego. Tak jak pisze Granat, Jackie miewał brutalne filmy, np ''Przestępcza opowieść'' jest taka. Zero komizmu. Jednak Ex3 myślę, że nie będzie aż takie poważne. Bo w dwójce przecież była połączona ostra rozpierducha z komizmem i było dobrze.
Wiesz nawet w EX 2 jak na R nie miałeś aż tak nadzwyczajnie brutalnych akcji jak to było dawniej.
To prawda .Ja nawet się zastanawiałem pod czas seansu czy ten film ma naprawdę kategorię R czy raczej PG -13 .Jedynka była ostrzejsza .
Bradock jestem pewna, że wszystko będzie dobrze z filmem i że czekać nas będzie porządne łubudu. Jackie też potrafi się bić na poważnie, nawet pokazywałam Ci filmiki na potwierdzenie moich słów.
Teraz to nawet pojawiają się jakieś plotki ,nieoficjalne info że ma grać Rothrock w Niezniszczalnych 3 .Prawie wszyscy są wymieniani albo dostają propozycje jak Connery (Który odrzucił ) tylko nie Steven .Wokól niego panuje jakaś dziwna ,,Zmowa Milczenia ,, A może producenci nie chcą Stevena w Niezniszczalnych 3 ? Wszystko to jakieś dziwne ,tajemnicze .Jak na złość Seagalowcom !
Steven mówił kiedyś w jednym wywiadzie że Sylwek mu złożył propozycje .Tylko pytanie czy tak było ? Czy może Steven sam to sobie wymyślił żeby nie poczuć się odtrąconym od kina akcji ?