wygrać ze smiercia jeden z najlepszych filmów kina akcji w tvn 24 kwietnia o 22.30,narescie zmądrzeli tylko szkoda ze tak pózno........,no to czekamy jeszcze na wybrańca śmierci który takze w tv nie goscił kilka lat.
,,zamiast kinowe hity sprzed lat ,, Powini raczej puszczać najnowsze hity filmowe ,najlepsze kinówki .Żeby być na czasie i zgodnie z modą .
Tak Bradock, ale mimo wszystko nie powinni też zapomnieć o tych widzach, którzy cenią sobie klasykę filmową. Przed telewizorem nie zasiadają tylko 20-latkowie, którzy wychowani są na dzisiejszych filmach, efekciarstwo do potęgi entej, ale również 40-latkowie, którzy chcieliby obejrzeć sobie coś z czasów ich młodości. Powinni po prostu zachować jakieś proporcje między tym co puszczają w tv.
Masz racje ,powini zachować proporcje i umiar z klasykami bo : W Piątek na TVN o 22.30 -Mission Impossible , tego samego dnia o 22.15 na TVN 7 Bulitt ,mało tego na TV 4 -Strażnik Czasu ,jeszcze Gremliny 2 na TVN 7 , W Sobotę :Legionista na TV4 ,W Sobotę na TV 4 -Zemsta Frajerów ,Co gryzie Gilberta Grape 'a ? ,Nieugiety Luk ,W Środę na TVN -Wygrać że śmiercią ,Alive :Dramat w górach ,W Czwartek na TVN -Pocałunek Smoka i na TV4 -Predator Na TVN 7 -Dzięnik Sierzanta Friday ,No a teraz weżmy nowości : Nawiedzony Dwór ,Piraci z Karaibów : Na krańcu świata ,Mgła ,Kod Dostepu ,Kod da Vinci ,Tylko strzelaj . No widać przewagę klasyków nad nowościami .
O widzisz. A jak ja pisałam Damianowi, że ten film leciał jakiś czas temu w tv, to mnie wyśmiał. Heh.
A który z pierwszych 5 filmów Stevena miał najmniej akcji ,był najwiencej przegadany twoim zdaniem ? Moim zdaniem ,,Wybraniec śmierci , był najsłabszy ,aczkolwiek jako film akcji ,to i tak prezentuje się znakomicie .
A wg mnie Wybraniec śmierci jest bardzo dobry i niedoceniany, panuje tam mrocznym klimat niczym z horroru i jest dużo akcji i walk, główny czarny charakter podwójny, co się nie zdarza często i gdy Steven zabija pierwszego można pomyśleć, że film się kończy, a tu niespodzianka :) + w obsadzie Joanna Pacuła, ogólnie nie ma na co narzekać moim zdaniem w tym filmie. Trudno ocenić który z 5 pierwszych filmów Steve'a miał najmniej akcji ponieważ to były jego najlepsze filmy w karierze i chyba wszystkie 5 mają odpowiednio dużo akcji, no może Szukając sprawiedliwości jest nieco przegadany ale i tak film zajebisty ;)