Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

gdyby zrzucil to sadlo to gralby w lepszych produkcjach, mam na mysli okres po 2000 r. a poza tym to nie napracowal sie w swoich filmach jak np chan to raczej jego przeciwnicy odwalali akrobatyke upadajac po niby chwytach

karoman4

Niestety na forum jest wielu ignorantów. Potrafią Rocky'emu dać 3/10 bo "nudny" . Nikt nie patrzy na to, że część pierwsza nie ma w sobie pierwiastków "sajens - fikszyn" (jak np część 4, gdzie Rocky walczy i wygrywa z nadludzmi :P ), i że jest to dramat sportowy - piękny film!

To samo tyczy się tematu Arniego i tego usera, którego pzytoczyłaś - szkoda gadać ;)

Lizmak

Coś podobnego spotkało mnie na forum Pierwszej Krwi. Koleś mnie wyśmiał, bo napisałam, że ''Rambo Pierwsza Krew'' jest dramatem weterana, któremu nie okazano szacunku. A akcja jest tylko dodatkiem do tego dramatu. Oczywiście w kolejnych częściach już akcja wiodła prym.
Swoją drogą to wstyd jest, żeby dziewczyna musiała tłumaczyć facetowi, o co chodzi w tym filmie. Ja uważam, że każdy facet powinien chociaż raz w życiu zapoznać się z tym filmem i wiedzieć, kto to jest Rambo.

karoman4

ja tylko licze sensacje/akcje ewentualnie komedie,westerny to nienawidze,sc-fi tez nie przepadam,seagal gra praktycznie tylko w filmach akcji i bdb a nie jak adam gada ze to zle,to swietnie,najlepiej skupic sie na jednym gatunku w którym jest sie najlepszym,seagal nie dał rady by w komedi albo jeszcze innym filmie,arni moze sobie grac w innych gatunkach bo jest dobrym aktorem,takze ciezko pobic w kinie akcji seagala.

damianho15

Westernów nienawidzisz, bo pewnie nie oglądałeś żadnego. A ja Ci powiem, że te filmy nie są straszne. Są fajne, ciekawe, niekiedy mają momenty komediowe.

użytkownik usunięty
fckanalers

gzvsa

użytkownik usunięty
fckanalers

vsgefvcwa

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem