Rzeczywiście ma coś w sobie...oczu nie można oderwać a sposób w jaki mówi-ma taki spokój w głosie;) nie rozumiem tylko czemu nie ma jeszcze na filmwebie jego zdjęcia...to wielka strata...
Ta... Cute chłopak ^-^ Że takich w Polsce nie ma.... No cuż ja mam pecha bo mam słabość do Japończyków i Koreańczyków . Nie moge odżałować tego iż nie oglądałam The motel lub innego filmu z nim ^-^ No ale narazie się nacieszam fotami w necie i Tokyo Drift'em ;D
dokładnie tak powiedzialam kiedy obejrzałam Tokio drift :) Cute chłopak :) cieszę się, że nie tylko mi podobają się japończycy w tym kraju :) czyli nie jestem sama :) i tak czymac :) A Sung jest naprawde zarąbisty :)
To cio laski? Lecimy do Japoni! :3 Aj... Sung chyba w Los Angeles mieszka.... Tak więc do LA! Dla mnie bilecik w jedną stronę, nie mam potrzeby wracac do tego kraju jak znajde Sung-chana!
Świetny!!! Zabujałam sie w nim ... tzn w Hanie z Tokyo Drift
Ten jego głos i sposob bycia taki powolny wyluzowany... genialny
No sam Sung tez mi sie ogromnie podoba:*
Laski, on jest mój, nie ma szans:) a tak na poważnie, to jego spokój, sposób bycia i gra aktorska mnie po prostu zwalają z nóg ;)
:) Moja kumpela jak dawala mi film, mowila, ze jest tu jeden fajny skośnooki, ale ja jakos nie moglam GO zauwazyc z poczatku. Nie wydawal mi sie jakis boski... :p Ale po oglądnieciu stwierdzam, że podobnie jak poprzedniczki MA COS W SOBIE! Jest taki spokojny, opanowany... taki slodki po prostu ;D
ale ja wole Chińczykow! :p
:) Moja kumpela jak dawala mi film, mowila, ze jest tu jeden fajny skośnooki, ale ja jakos nie moglam GO zauwazyc z poczatku. Nie wydawal mi sie jakis boski... :p Ale po oglądnieciu stwierdzam, że podobnie jak poprzedniczki MA COS W SOBIE! Jest taki spokojny, opanowany... taki slodki po prostu ;D
ale ja wole Chińczykow! :p
ale ja jednak wole Chińczykow! :p
Tak taak, wspaniały aktor, uwielbiam jego charakter w filmie Tokyo Drift :) rewelka!! Chciałbym go naśladować :P
oho widzę ze nie tylko mnie się podoba xD
uwielbiam tego aktora jest po prostu zniewalający i wcale mi nie przeszkadza że już przed 40.
nie mogę tylko przeżyć że w necie nie ma filmu Undoing chyba ze jestem gułom i nie umiem znaleźć xp
a co do słabości do skośnookich to doskonale was rozumiem!
Witam ;))
Tak jak wszystkie moje poprzedniczki uwielbiam go!! W tokio drift ma świetną rolę, wyluzowany i za każdym razem jak oglądam ten film to płaczę, bo umarł i nienawidzę DK! Dla mnie ogromną pociechą jest to, że wystąpił w Szybcy i wściekli 4. On ma takie piękne oczy. Nie mogę oderwać od niegowzroku i ten uśmiech.... ON MA TO COŚ!!! Czekam na filmy z nim i nie obchodzi mnie, że jest przed czterdziestką. Biorę go bez żadnego ale;))
Pozdrawiam;))