Sylvester Stallone to 65 letni aktor grający w filmach agresywnych które demoralizują dzisiejszą młodzież i to właśnie na przekazie agresji dla młodzieży zarobił dużo pieniędzy mam wielką nadzieje że ten aktor nie wystąpi już w żadnych filmach gdyż wpaja młodzieży złe zasady
Pozdrawiam Mieczysław
A ja w nim to potępiam mam nadzieje że zrozumiecie swoje błędy oglądając jego filmy.
Pozdrawiam Mieczysław
Nie zrozumiemy bo uważamy (myślę że w tej kwestii mogę się wypowiedzieć także w imieniu innych) że nie robimy nie złego oglądając takie filmy. Takie filmy: pełne przemocy i seksu nie są w stanie skrzywić czyjejkolwiek psychiki gdyby tak było to wszyscy ludzie na świecie by się pozabijali na wzajem bo przecież każdy przynajmniej raz w życiu obejrzał taki film. Po za tym te filmy mają moim zdaniem jedno ale bardzo modre przesłanie. Pokazują jak ważną cechą jest niezłomność charteru i umiejętność nie poddawania się w dążeniu do celu.
ikona kina akcji.
panie otwieram_wino, przemoc nie jest wynalazkiem dzisiejszych czasów. kaligula, ela batory, vlad tepes, hitler, stalin - oni nie mieli sylwestra.
Vlad Tepes ?? to był kurna geniusz a jego zabójstwa są usprawiedliwione przynajmiej odpowiednio karał złodzieji i inne szuje
usprawiedliwione zabójstwo, lol. facet był chory psychicznie, a ty piszesz że był geniuszem w sensie pozytywnym.
Widać że nie masz pojęcia o czym piszesz. Vlad Tepes to był psychol i ludobójca poczytaj sobie o nim zanim jeszcze raz napiszesz tego typu głupoty. Nic nie usprawiedliwia ludobójstwa.
Jego morderstwa są usprawiedliwione w przeciwieństwie do dzisiejszych amerykanów jest jedną z najbarwniejszych postaci. Takich osób powinno być więcej ponieważ wysłańców sprawiedliwości nam dziś brakuje jeśli miał bym zliczać ilu jest takich barwnych postaci w dzisiejszych czasach no to może tylko Kim Dzong il
Właśnie postanowiłem zaprzestać wszelki dyskusji z tym kolesiem. Ten koleś to zwykły troll dyskusje z kimś takim to po prostu strata czasu on swoim głupim gadaniem może mnie co najwyżej rozśmieszyć, a moje racje do niego raczej nie trafią bo jest on za dużym ignorantem by czyjekolwiek mądre uwagi do niego trafiły więc szkoda się produkować.
Ksiądz Panu nie wyjaśni, skąd się wzięło powiedzenie, że każdy facet ma coś z chłopca. Dlaczego mężczyźni walczą, bawiąc się swoimi zabawkami, a kobiety wychowują dzieci ?
Wiesz może jak się nazywa film z Sylvestrem Stallonem, w którym gra on faceta siłującego się na ręce (armwrestlera) ??
over the top po polsku więcej niż wszystko ale pod tym tytułem nie znajdziesz tylko pod tytułem ponad szczytem
Ludzie są na tyle inteligentni, że po obejrzeniu takiego filmu nie zabijają odrazu każdego kto popadnie. Każdy rozumie że to jest tylko film.
Właśnie te filmy są rewelacyjne dla młodzieży, gdy mają doła, lub tzw ; załamanie nerwowe !!!
Idź sobie walnij barana, bo gówno znasz się na filmach dziadku !!!
sam on zrobil kilka tylko rewelacyjnych filmow, a reszta to faktycznie demoralizacja mlodych niedojrzalych umyslow, jezeli tego nie rozumiecie to wyrazy moje wspolczucia i oczekiwanie na szybsze zrozumienie, ze te filmy pokazuja to co mlodziki probuja w domu i na ulicy, gdyby tych filmow nie bylo, mlodziez by niemiala zlych wzorcow do nasladowania, tego typu filmy powinny miec klasyfikacje nie wiekowa a wg rozwiniecia swiadomosci i poczucia tego co jest dobre i zle
Tak Sylvester Stallone to ikona kina akcji jednak bardzo demoralizuje młodzież mam taki przykład w naszej miejscowości ostatnio słyszałem że w szkole podstawowej pewne dziecko pobiło kolege ponieważ utożsamiło się z Rockym Balboa
Za stan psychofizyczny ludzi (ich nieumiejętność komunikowania się także) bardziej odpowiedzialna jest Ziemia - Matka.
Gdyby tego nie obejrzało to by go nie pobiło więc winna jest w filmie ile było sytuacji że ludzie zabili przez jakaś brutalną grę komputerowa
To są tylko fantazje. Wkurzyłaby go nauczycielka i już by miał powód do wyładowania się na kimś słabszym.
Syn sąsiada podniósł na mnie rękę ponieważ grał w te hitmany był wielkim fanem hitmana a tak mnie ostatnio wyzwał i nawet uderzył dobrze że przeprosił ale już widać że tam się coś mocno burzy
A dał mu Pan do tego występku jakiś powód ? Najważniejsze, że Pan żyje. Tutaj mało kto powie, kto jest winien ? Chyba po trosze wszyscy. Świata się nie uleczy w pojedynkę. Za mało neuronów.
Dobrze wiem że to przez te gry młodzi ludzie się na nich dowartościowują jednak w rzeczywistości także chcą być tacy jak ich bohater i potem atakują i mordują ludzi
Opinia jest jak dupa, każdy ma swoją. A Twój los zależy od tego jaki masz tyłek, taką masz też opinię. I chyba Pan nie zrozumiał, co napisałem wcześniej. Ktoś kto nie potrafi wyjść z otępienia, ma często zaburzenia psychiczne. Ale nie wszyscy je mają. Oni potrafią zrozumieć drugiego człowieka, bo wiedzą że nie są automatem.
Współczesny dzieciak z podstawówki nie wie nawet co to za postać Rocky Balboa.
Swoją drogą jak kiedyś się spotkam z Twoim postem w którym napiszesz coś z sensem to chyba uczczę to ciężką popijawą. :-))))
ojojoj ale złego pana on gra który zabija tych dobrych ,a może jest na odwrót? chyba mało znasz filmów z nim kolego Wisienka
Nie ucz Pan ojca (Sylwka) dzieci robić. Ludzie lubują się pouczać, a sami popełniają te same błędy. Coś w stylu: Pochwal mnie mamo, pochwal mnie tato.
z tego co widziałem to chyba wystąpi, link do plakatu z nowym filmem :) http://www.zajefota.pl/2445/king_Rambo
sam on zrobil kilka tylko rewelacyjnych filmow, a reszta to faktycznie demoralizacja mlodych niedojrzalych umyslow, jezeli tego nie rozumiecie to wyrazy moje wspolczucia i oczekiwanie na szybsze zrozumienie, ze te filmy pokazuja to co mlodziki probuja w domu i na ulicy, gdyby tych filmow nie bylo, mlodziez by niemiala zlych wzorcow do nasladowania, tego typu filmy powinny miec klasyfikacje nie wiekowa a wg rozwiniecia swiadomosci i poczucia tego co jest dobre i zle
Dokładnie młody umysł nie może czasem odróżnić fikcji od rzeczywistości chce być taki jak bohater taki silny, męski, sławny i często kończy się to źle
Pozdrawiam bardzo serdecznie Mieczysław Koronka
Ale rodzice nie mogą wiecznie pilnować dziecka a on pójdzie gdzieś, obejrzy i wtedy zaczyna się wszystko burzyć. Wszystkie te wartości uciekają głęboko w ciemność umysłu i wtedy jest źle
Sądzę, że liczba ludzi z rodzin niedysfunkcyjnych (zdrowych), którzy popełniają tego typu czyny jest niska. Aby urodziła się subpatologia, często musi czegoś brakować w tym systemie.
Ostatnio mój znajomy powiedział mi że niektórych ludzi się nie da wychować bo to socjopaci jednak Bóg kocha każdego z nas i każdemu pomoże
Tylko jakoś Jego wysłannicy nie kochają wszystkich. Świat schodzi na psy ostatnio nawet u tych nieskażonych.
Jasne ja wiem jak to z wami jest rozpanoszyliście się wszędzie jak plaga głosicie sprawiedliwość, miłość, mądrość staliście się destrukcyjni zatruwacie młode umysły. Prawda jest taka że ta cała wasza doktryna służy ograbieniu nieświadomych z pieniędzy tak to jest jak ktoś jest leniwy i mu się robić nie chce to się zabawia kosztem innych. I nie mówcie że to bzdura bo ten wasz wielki Uduchowiony przywódca daje dane do przelewu przy każdej możliwej okazji oczywiście wszystko pod pretekstem walki z innowiercami !!!