29.03.2012r. - Specjalista TVN godz.22:30
30.03.2012r - Ponad Szczytem TVN7 godz. 22:10
dziękuję i wzajemnie :) Oprócz tych filmów chętnie bym zobaczyła Cobre, Rocky (1), ale pewnie będę musiała długo jeszcze poczekać ;P
pewnie tak :D ja tam nie pamiętam już długo Rockyego w telewizji - ostatnio nie dawno była 6 na TVNie ;)
Bardzoo !! :) Ten film też bym chętnie zobaczyła ponownie. Uważam, że to jeden z najlepszych filmów z z van Dammem ;)
mi tam się podobał początek słąby ale potem jak się rozkręciło to bardzo dobry i dobra obsada w głownej roli sporo znanych aktorów
Ja mam takie samo zdanie jak ty. Początek słabiutki, ale później jak Sly zostaje wrobiony w zabójstwo film się rozkręca, a jak akcja dzieje się na Przeklętej Ziemi to już człowiek się wciąga w film i nie może oderwać :)
ja oglądałem z Johnem Ceną jego pierwszy film w cywilu na polsacie ale film był słabiutki to był jego pierwszy i najgorszy film bo słyszałęm że kolejne miał lepsze
Oglądając ten film miało się uczucie że ogląda się Terminatora hehe John Cena byłnieśmiertelny mimo że z 6 razy wedłu mnie powinien zginąć jak nie więcej hehe taka bajeczka dla dzieci
mam dobrą nowine dla fanów Sylvestra Stallone
Na TVP1 03.05.2012 o 23.10 poraz kolejny Oskar,czyli 60 kłopotów na minute godzina troche poźna ale uważam że warto obejrzec oglądałęm 2 wersje z Luisem De Fine i ze Stallonem i ze Stallonem według mnie fajniesza
oo zjaebiście, szkoda tylko, że tak późno, bo ja pewnie z dnia na dzień (z 3.05 na 4.05) pewnie będę musiał do roboty isć :/
Cześć :) Obejrzałem Sędziego Dredda i mnie się bardzo podobał, takie Sci-Fi z Sylvkiem w sam raz na nudny sobotni wieczór :)
a pozatym włączając ten film chciałem obejrzeć film akcji a nie parodie kina akcji a to jest różnica
19.05.2012 - Dorwać Cartera TV Puls godz.20:00 i Tunel TVN7 godz 23:35
20.05.2012- Tunel TVN7 godz. 20:00
22.05.2012- Dorwać Cartera TV Puls godz.22:00
a 6 lipca na TVN7 o 22:10 znowu bedą dawać Ucieczke do zwycięswa bardzo dobry film z 1981 roku z znanymi piłkarzami Pele,Deyna itd.
nom ale to dopiero 6 lipca będe jeszcze oglądał Sędzia Dredd 29 czerwca o 20 na pulsie już nie długo
A oba filmy oglądałem ;) Z chęcią je sobie przypomnę :) Że tak się spytam: Dlaczego masz nisko ocenione większość filmów z Van Dammem?
bo podobał mi się jak byłem dzieckiem miałem na kasecie 2 filmy które bez przerwy oglądałem i mam je wysoko ocenione ale przejadł mi się już :P
i tak mu zawyżyłem oceny z sentymentu do filmów w dzieciństwie które z nim oglądałem. Teraz uważam go za Lalusia a Stallone to co innego Twardziel w każdym filmie :)