Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
78 300 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

29.03.2012r. - Specjalista TVN godz.22:30
30.03.2012r - Ponad Szczytem TVN7 godz. 22:10

AdamBayern01

Wreszcie ;) dawno nie puszczali w tv filmów z nim w roli głównej.

Double_Blast

no, racja ;) życzę miłego oglądania ;)

AdamBayern01

dziękuję i wzajemnie :) Oprócz tych filmów chętnie bym zobaczyła Cobre, Rocky (1), ale pewnie będę musiała długo jeszcze poczekać ;P

Double_Blast

pewnie tak :D ja tam nie pamiętam już długo Rockyego w telewizji - ostatnio nie dawno była 6 na TVNie ;)

Double_Blast

ooo podobałlo Ci się In hell z Van Dammem? :)))))))

AdamBayern01

Bardzoo !! :) Ten film też bym chętnie zobaczyła ponownie. Uważam, że to jeden z najlepszych filmów z z van Dammem ;)

Double_Blast

ooo widzę, że mamy podobne zdanie o tym filmie :) przechodzimy na priv? :>

AdamBayern01

No jak widać ;) Okej ; P

Double_Blast

14.04.2012r. - Sędzia Dredd Puls godz.20:00
16.04.2012r.- Sędzia Dredd Puls godz.22:00 (powtórka)

dominik1989

to akurat podobon jeden z mniej udanych filmów Sylvka, ale obejrze ;)

AdamBayern01

ja jeszcze nie miałem okazji oglądać tego filmu więc z chęcią obejrze

dominik1989

Oj dawno oglądałam ten film ;) . Z chęcią obejrzę ponownie.

Double_Blast

mi tam się podobał początek słąby ale potem jak się rozkręciło to bardzo dobry i dobra obsada w głownej roli sporo znanych aktorów

dominik1989

Ja mam takie samo zdanie jak ty. Początek słabiutki, ale później jak Sly zostaje wrobiony w zabójstwo film się rozkręca, a jak akcja dzieje się na Przeklętej Ziemi to już człowiek się wciąga w film i nie może oderwać :)

dominik1989

ja niestety przegapiłem na koszyść "12 Rund" z Johnem Ceną - polecam każdemu, super film akcji :)

AdamBayern01

ja oglądałem z Johnem Ceną jego pierwszy film w cywilu na polsacie ale film był słabiutki to był jego pierwszy i najgorszy film bo słyszałęm że kolejne miał lepsze

dominik1989

Oglądając ten film miało się uczucie że ogląda się Terminatora hehe John Cena byłnieśmiertelny mimo że z 6 razy wedłu mnie powinien zginąć jak nie więcej hehe taka bajeczka dla dzieci

dominik1989

Może i prawda, ale obejrzyj sobie 12 rund z nim - wg mnie bardzo dobry film ;)

AdamBayern01

mam dobrą nowine dla fanów Sylvestra Stallone

Na TVP1 03.05.2012 o 23.10 poraz kolejny Oskar,czyli 60 kłopotów na minute godzina troche poźna ale uważam że warto obejrzec oglądałęm 2 wersje z Luisem De Fine i ze Stallonem i ze Stallonem według mnie fajniesza

dominik1989

oo zjaebiście, szkoda tylko, że tak późno, bo ja pewnie z dnia na dzień (z 3.05 na 4.05) pewnie będę musiał do roboty isć :/

AdamBayern01

e tam na TVP1 szybko zejdzie bo tam nie ma reklam pomyśl ile by trwał jakby dawali na polsacie hehe

dominik1989

no, to prawda :D film z Van Dammem trwa 2h zamiast 1,5h :D

AdamBayern01

no ale mimo że bez reklam to i tak będzie trwał do 1 w nocy bo to długi film

dominik1989

oh kurvva :D to ja nie wiem jak do roboty wstanę :) a mam na 6.00 xD

AdamBayern01

pożyjemy zobaczymy może nie będziesz musiał iść do pracy bo 3 maja jest w czwartek

dominik1989

moze mi wolne dadzą XD pozdrawiam serdecznie ;)

AdamBayern01

a jak w sobote przegapiłeś to dzisiaj o 22:00 była powtórka chodzi mi o śędzia Dredd

dominik1989

kurvva no :D wiedziałem, obejrze se na DVD u brata ;)

AdamBayern01

ale jakby co to wiesz film zabardzo nie był aż tak dobry jak kto lubi

dominik1989

Cześć :) Obejrzałem Sędziego Dredda i mnie się bardzo podobał, takie Sci-Fi z Sylvkiem w sam raz na nudny sobotni wieczór :)

dominik1989

Obejrzałem film "W Cywilu" i tak się spytam z ciekawości, dlaczego Ci się nie podobał? :)

AdamBayern01

już pisałęm :P poszukaj sobie wyżej

dominik1989

a pozatym włączając ten film chciałem obejrzeć film akcji a nie parodie kina akcji a to jest różnica

AdamBayern01

19.05.2012 - Dorwać Cartera TV Puls godz.20:00 i Tunel TVN7 godz 23:35
20.05.2012- Tunel TVN7 godz. 20:00
22.05.2012- Dorwać Cartera TV Puls godz.22:00

dominik1989

Tunel mnie się bardzo podobał [9/10] tego drugiego filmu nie zdołałem obejrzeć :(

AdamBayern01

Dorwać Cartera i tak nic nie straciłeś bo był słaby lektor na pulsie na TV4 był lepszy bo oglądałem

dominik1989

Ale Tunel to świetny film katastroficzny, przypominał mi momentami "Posejdona" :)

AdamBayern01

Super filmy , oczywiście ,że oglądałam.

AdamBayern01

29.06.2012 znowu na Pulsie bedą dawać Sędzia Dredd o 20:00

dominik1989

A oglądałem, dosyć dobry ;) 8/10

AdamBayern01

a 6 lipca na TVN7 o 22:10 znowu bedą dawać Ucieczke do zwycięswa bardzo dobry film z 1981 roku z znanymi piłkarzami Pele,Deyna itd.

dominik1989

Był dziś ten film o 18:30 na TCM - bardzo dobry jak powiedziałeś ;)

AdamBayern01

nom wiem ale nie mam tego programu na nim czesto dają ten film jak patrzyłem w programie

dominik1989

Ale na TVN7 będziesz oglądał? ;>

AdamBayern01

nom ale to dopiero 6 lipca będe jeszcze oglądał Sędzia Dredd 29 czerwca o 20 na pulsie już nie długo

dominik1989

A oba filmy oglądałem ;) Z chęcią je sobie przypomnę :) Że tak się spytam: Dlaczego masz nisko ocenione większość filmów z Van Dammem?

AdamBayern01

bo podobał mi się jak byłem dzieckiem miałem na kasecie 2 filmy które bez przerwy oglądałem i mam je wysoko ocenione ale przejadł mi się już :P

dominik1989

Ok, przypuśćmy mój ulubiony Nieuchwytny Cel oceniłeś tylko na 6/10

AdamBayern01

i tak mu zawyżyłem oceny z sentymentu do filmów w dzieciństwie które z nim oglądałem. Teraz uważam go za Lalusia a Stallone to co innego Twardziel w każdym filmie :)

dominik1989

fajny masz avatar :)