Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
78 803 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

29.03.2012r. - Specjalista TVN godz.22:30
30.03.2012r - Ponad Szczytem TVN7 godz. 22:10

prof_mateusz27

dzięki :)

dominik1989

Bardzo lubię Eda :)

prof_mateusz27

też go lubie Świat wedłu Bundych to moja ulubiona komedia teraz go oglądam w Współczesnej rodzinie :)

dominik1989

ja tak samo :)

prof_mateusz27

a czemu oglądasz telenowele jak ich nie lubisz ?

dominik1989

jakie ?

prof_mateusz27

no te wszystkie co oceniłęś na 1

dominik1989

nie obejrzałem, może z 1 odcinek , ale jak to widzę to mi się nie dobrze robi ale głupio z mojej strony że nie obejrzałem i oceniam chyba odznaczę to

prof_mateusz27

oglądać sobie można ale wstyd się tym chwalić na filmeb nawet oceniając na 1 hehe ja oglądałem w życiu 3 tenenowele w dzieciństwie całe ale nigdy bym ich nie ocenił na filmeb bo po co mi to :) chociaż tej treciej nie jestem pewny czy cał aoglądałęm hehe

dominik1989

Możecie sobie porozmawiać na priv? Wasza rozmowa nie ma absoltnie nic do mojego tematu :P

dominik1989

właśnie jak coś to na Priv ok:)

dominik1989

te telenowele są chyba tylko dla dziewczyn

prof_mateusz27

wszyscy z moich kolegów tego nie lubią

prof_mateusz27

Dobra fajnie, możecie gdzie indziej porozmawiać. Wasza rozmowa mnie nie obchodzi a ja tutaj chciałbym zobaczyć posty na temat Staloone ;P

AdamBayern01

ja się po prostu zapomniałem i wiem że to wnerwia

AdamBayern01

sorki tak się rozpisaliśmy nie na temat troche poprawimy się :)

prof_mateusz27

nie musisz się bronić hehe trzeba byłnie oceniać :) tak to wszyscy wuedzą że oglądasz Telki

p.s no teraz lepiej to wygląda hehe bez tych telek

dominik1989

mówiłem ci coś nie będziemy zaśmiecać tematu adama

prof_mateusz27

założyłem blog na którym będe pisał, kiedy i na którym programie bedą filmy ze Stallonem, ale tylko na tych programach które mam i będe mógł obejrzeć :)

dominik1989

podasz link? Bo ten temat jet tak zaje.bany, że [tego zdania nie dokończę]

AdamBayern01

tutaj na filmebie http://www.filmweb.pl/user/dominik1989/blog

AdamBayern01

04.06.2012-John Rambo Polsat godz.20:10

AdamBayern01

leciało coś ostatni z nim w tv?

Expendable91

Wiesz co teraz to słąbo się orientuje, ale w nadchodących dniach mają puścić Ucieczkę Do Zwycięstwa i Detoks ;)

AdamBayern01

pierwsze słysze może na jakiś programach co nie mam według moich zródeł ma być we wrześniu Sędzia Dredd i Rambo pierwsza krew

dominik1989

Ucieczka do Zwycięstwa na TCM a Detoks na Filmbox chyba ;)

AdamBayern01

Detoks ma być na Universal Channel widziałęm to w programie ale ja nie zwracam uwagi na filmy które są na programach których nie mam

we wrześniu ma byś Sędzia Dredd na Pulsie i Rambo na TVP1
http://www.filmweb.pl/user/dominik1989/blog

dominik1989

Oo no to super, wielkie dzięki Dominik ;>

AdamBayern01

a Polsat mnie jak zwykle zawiódł bo miał dać w lipcu Tango i Cash. I jak zwykle dali ciała bo w ostatniej chwili zmienili program i dali mecz siatkówki zamiast Tango i Cash .

dominik1989

Właśnei też się zdziwiłem, bo to jedyny film ze Stallone, którego nie mogłem sciągnąć.. Szkoda, bo czekałem sporo czasu na niego ;/

AdamBayern01

ja miałęm szczęscie i oglądałęm go pare razy na TVN i rok temu na Polsacie

AdamBayern01

10 września będzie na polsacie Niezniszalni jak zwykle opóźnieni o 2 lata od premiery Najnowszego Rambo też dawali 2 lata po premierze.

AdamBayern01

coś ze Stallonem w TV

http://www.filmweb.pl/user/dominik1989/blog/547621