29.03.2012r. - Specjalista TVN godz.22:30
30.03.2012r - Ponad Szczytem TVN7 godz. 22:10
też go lubie Świat wedłu Bundych to moja ulubiona komedia teraz go oglądam w Współczesnej rodzinie :)
nie obejrzałem, może z 1 odcinek , ale jak to widzę to mi się nie dobrze robi ale głupio z mojej strony że nie obejrzałem i oceniam chyba odznaczę to
oglądać sobie można ale wstyd się tym chwalić na filmeb nawet oceniając na 1 hehe ja oglądałem w życiu 3 tenenowele w dzieciństwie całe ale nigdy bym ich nie ocenił na filmeb bo po co mi to :) chociaż tej treciej nie jestem pewny czy cał aoglądałęm hehe
Dobra fajnie, możecie gdzie indziej porozmawiać. Wasza rozmowa mnie nie obchodzi a ja tutaj chciałbym zobaczyć posty na temat Staloone ;P
nie musisz się bronić hehe trzeba byłnie oceniać :) tak to wszyscy wuedzą że oglądasz Telki
p.s no teraz lepiej to wygląda hehe bez tych telek
założyłem blog na którym będe pisał, kiedy i na którym programie bedą filmy ze Stallonem, ale tylko na tych programach które mam i będe mógł obejrzeć :)
Wiesz co teraz to słąbo się orientuje, ale w nadchodących dniach mają puścić Ucieczkę Do Zwycięstwa i Detoks ;)
pierwsze słysze może na jakiś programach co nie mam według moich zródeł ma być we wrześniu Sędzia Dredd i Rambo pierwsza krew
Detoks ma być na Universal Channel widziałęm to w programie ale ja nie zwracam uwagi na filmy które są na programach których nie mam
we wrześniu ma byś Sędzia Dredd na Pulsie i Rambo na TVP1
http://www.filmweb.pl/user/dominik1989/blog
a Polsat mnie jak zwykle zawiódł bo miał dać w lipcu Tango i Cash. I jak zwykle dali ciała bo w ostatniej chwili zmienili program i dali mecz siatkówki zamiast Tango i Cash .
Właśnei też się zdziwiłem, bo to jedyny film ze Stallone, którego nie mogłem sciągnąć.. Szkoda, bo czekałem sporo czasu na niego ;/
10 września będzie na polsacie Niezniszalni jak zwykle opóźnieni o 2 lata od premiery Najnowszego Rambo też dawali 2 lata po premierze.