Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Hej!!! Moje pytanko mianowicie jest takie:
Czy ktoś kiedyś pisał do taylora Lautnera na meila i dostał jakąś odpowiedź,
bądź autograf ???? Jeśli tak bardzo proszę o podanie jego e-maila i może
pochwalicie się co do niego pisaliście???? Z góry wielkie dzięki :-)

DaruSsia95

Jasne jego mail jest na google poszukaj.
Weź pomyśl przez chwile jakby jego mail fruwał sobie po internecie to by miał tam większy spam od "fanek" niż ja na poczcie tlena spamu reklamowego... Pathetic!

użytkownik usunięty
DaruSsia95

Po co chcesz do niego pisać. I tak nie odpisze. Jest zajęty bieganiem po lesie z Cullenami.

hmm ja nie znalazlam maila ale jest jego konto na facebook i na jesce jakies stronie nie pamientam jaka ale to jest amerykanska stronka pszetlumaczona po polsku ma tam swoje fotki prywatne i wogule takie co nikt nie wie rozumiesz takie jak na naszej klasie, jak wpadne na stronke to wtedy dam ci znac nawet raz napisalam do niego ale dal swoja fotke lols mialam brechta z tego OoOo i jesce bende miala autograf jacoba i cullenuw haha i z tego tez mam brechta dam na NK i moze nasza spulna focie nie wiem czy mi sie uda ale reszta z tym za dwa tygodnie jade do Fork z starsza siostra ktura mieszka w washyngtonie z mezem amerykiem i z synkiem Kevon namuwie siore zeby jechala ze mna do forks za rodzina i wtedy "hay my name is Victoria i from Alaska and please a autograph and Cullen thx please" mam plana jestem z naj naj jestem crezy i pozdrawiam Jacoba Black and Jasper Hale WiWi jesce u nas na Alasce w Anchorage benda krencic film Everybody Loves Whales z Kristen Bell i z Drew Barrymore hyba fajny fim bendzie jade nie dlugo do DownTown zeby zobacycz co tam lecji i sie zbieramy o i jesce pod mojim naj naj mostem Mirror Lake.

Laleczkowata

hehehe

Laleczkowata

Mówił ci ktoś kiedyś, że jesteś debilką?

DaruSsia95

ech.... tak to jest, jak się dzieciom da komputer...

o emailu zapomnij. Możesz co najwyżej wysłać do niego list z zaadresowaną do siebie kopertą zwrotną. Nie słyszałam jeszcze, żeby komuś odpisał, ale może Tobie się poszczęści. ;) Wiem, że Robert Pattinson odpisuje i to całkiem szybko, bo już po kilku tygodniach. No, chyba, że jesteś z "Jacob Team", to sorry. ;)

DaruSsia95

Popieram on nie odpisuje na maile od fanek . Wiem że Ashley Greene też szybko odpisuje na maile :)

Samantha71

gdyby miał odpisywac na miliony e - maili to by chyba umarł więc b wątpię w to... załoze się, ze tylko te fanki co jeżdżą za nim po świecie mają szanse inne nie

DaruSsia95

a tak wogle to udało Ci sie?