Co za złośliwości od niektórych wychodzą. Co, kompleksiki się odzywają? A swoją drogą, to ostatnie dane o wzroście Taylora - 179 cm. Młode chłopie ciągle rośnie.
Pozdrawiam, nawet tych zakompleksionych.
jak nie czepiają się krzywych mord to teraz znowu wzrostu i białych zębów
wywód Kate_V normalnie mnie poraził hehe
dyskryminacja ze względu na twarz a teraz wzrost
aż strach się bac co będzie następne?? ;D
moim skromnym zdaniem- dajcie wreszcie spokój z tymi głupotami
Nikt nie jest idealny! (chociaż ja u niego nie widzę żadnych mankamentów ale to szczegół) Jak by tak każdy miał siebie oceniac to najlepiej zamknąc się w domu, w swoich 4 ścianach i nie wyściubiac z niego nosa bo aż strach pomyślec co ludzie wymyślą... Rasa ludzka zamieniłaby się w zakompleksione zombie bojące się zbliżyc do kogokolwiek:/
Ja osobicie uwazam Taylora za moj ideal faceta.
Jednakowoż potrafie dojrzec male niedoskonalosci,ale kto z nas ich nie ma.
I szczerze uwazam,ze ludzie ktorych posty nosza tytul "Co to za przychlast" czy "Kolejny pedał" to zwykli zakomleksieni gówniarze, bo osobia chociaz z odrobina kultury przyzwoitosci nie bd na filmwebie komentowac wygladu a gre
Pozdrawiam.
Co Ty z tą kulturą? Bądź szczery, to nazwą Cię chamem :-) No litości. Twój ideał faceta to dla mnie przychlast, a jego klata jest dla mnie warta tyle samo co klata każdego dresa pod blokiem. Proste? Proste. To do widzenia :-)
Widzę, że na na Filmwebie nawet dopisek, że post nie miał być złośliwy nie działa. Ja tam do Lautnera naprawdę nic nie mam, wręcz przeciwnie - na scenę w New Moon gdy zdjął koszulkę by wytrzeć twarz Belli z krwi zareagowałam przeciągłym "łaaaaaaał" i lekkim ślinotokiem. Mój wątek miał na celu dowiedzenie się, czy TL tak urósł czy to inne czary.
Tak więc: Taylor Lautner jest sweet, i pewnie byłabym w Team Jacob gdybym była fanką "Zmierzchu". Stety/Niestety nie jestem, ale nie przeszkadzało mi to w obejrzeniu filmu. W końcu trzeba wiedzieć co się krytykuje, nieprawdaż?
Dokładnie. Mi po prostu żal ludzi takich jak bezio czy witeczek. Brak rozumu i tyle. Co to ma być ku**a za usprawiedliwienie - bo tak? Proponuję wejść na stronkę www.żal.pl i tam napisać o swoich problemach.
Taaaak, tylko czekałem aż któraś gówniara mi wyjedzie z "żal" :-) Z tego miejsca chciałbym podziękować Ci za pisemne potwierdzenie poziomu intelektualnego Twojego oraz Twoich konkurentek w kolejce po serce Taylora "Dżejkoba" Lautnera. W sumie mógłbym niczego już nie pisać, same sobie wystawiacie świadectwo :-)
Gówniere to sobie w rodzinie znajdź drogi Witeczku.
To co napisałam, napewno nie było do Ciebie wiec wypad.
Guzik mnie obchodzi co Ty sądzisz o moim ideale faceta napewno nie jest takim idiotą jak Ty. Wiec nara.
Ooohhh..jakiś ty miły. Dziękuję ci bardzo :))
Bardzo jestem dumna że przy naszym poziome intelektualnym twój spada na poziom minusowy. Ty kolego pisząc tutaj swoje bzdety tylko i wyłącznie przedstawiasz brak swojego szacunku i kultury. I masz racje lepiej już niczego tutaj nie pisz, tylko dalej byś się błaźnił, zresztą i tak nikogo nie obchodzi zdanie kogoś kto w taki sposób wyraża swoje opinie i niezadowolenia. A konkurentkami nie jesteśmy. To że lubimy tego samego aktora i możemy normalnie o tym pogadać sprawia tylko że się coraz bardziej poznajemy i możemy się zakumplować.
Teraz tu przylazł... nie wiem..masz przecież już dwa tematy do tego, aby
zbluzgać Taylora czemu przychodzisz jeszcze tu? Lepiej idź sobie obejrzyj
jakiś nowy odcinek "Hannah Montana" i się rozerwij... Boże ale jestem
ZABAWNA!..xDxD
Hannah Montana? Przecież na jego poziomie inteligencji są teletubisie hehe, a takim prymitywnym stworzeniom bluzganie innych sprawia przyjemność i skorzystają z każdej okazji by komuś dopiec, choć nie potrafią tego robić. Rada- dołącz jako następny teletubiś, będziesz miał radochę.
Hannah Montana? Przecież na jego poziomie inteligencji są teletubisie hehe, a takim prymitywnym stworzeniom bluzganie innych sprawia przyjemność i skorzystają z każdej okazji by komuś dopiec, choć nie potrafią tego robić. Rada- dołącz jako następny teletubiś, będziesz miał radochę.
Ale nas teraz zjedzie....aż strach się bać...buuuuu:P:P:P Napisze tak:
"Dziewuszko, raczysz sobie kpić." będzie nam kazał wytłumaczyć dlaczego
jest teletubisiem albo napisze że dla nas Teletubisie to za wysoki poziom.
Albo napisze że Taylor jest gorszym aktorem niż któryś z teletubisiów. A na
koniec napisze "Pozostaje mi stwierdzić, że jesteś po prostu głupia :-) "
Hahahahaahaha xDxDxD
Dzieciniec podnosi bunt? :-) Znajcie swoje miejsce w szeregu ;-)
"Gówniere to sobie w rodzinie znajdź drogi Witeczku."
Mam niejedną :-) Ale nie do końca czaję co to miało na celu. Chyba, że to taki nowy, gimnazjalny, trendy tekst :-)
"Guzik mnie obchodzi co Ty sądzisz o moim ideale faceta napewno nie jest takim idiotą jak Ty. Wiec nara."
Buntuj się, bo dla mnie nie jest więcej wart niż dres co gna od siłki do wyra i na zad :-) Więc nara.
"Bardzo jestem dumna że przy naszym poziome intelektualnym twój spada na poziom minusowy."
Nie wiem czy wiesz i nie wiem czy Ci to w ogóle w życiu do czegoś przydatne, ale jeśli kiedyś będziesz sobie robić testy na iloraz inteligencji, czyli poziom intelektualny (żeby się dostać do jakiejś szkoły specjalnej, czy coś...) to wiedz, że skala jest tylko dodatnia. Tak na przyszłość. Kolejna "cięta riposta" poszłaaaa w pizdu :-)
"Ty kolego pisząc tutaj swoje bzdety tylko i wyłącznie przedstawiasz brak swojego szacunku i kultury."
Szacunku? Na pewno. Zero szacunku dla idiotek, to moja dewiza :-) Kultury? Normalnie zdarza mi się przeklinać, ale tutaj się powstrzymuję. Po prostu nazywam rzeczy po imieniu, to żaden grzech.
"jakiś nowy odcinek "Hannah Montana" i się rozerwij... Boże ale jestem
ZABAWNA!..xDxD "
Raczej śmieszna ;-) A "Hannah Montana" jest raczej kierowany do tego samego przedziału wiekowego co "Zmierzch", więc rozumiesz - już nie dla mnie ;-)
"prymitywnym stworzeniom bluzganie innych sprawia przyjemność i skorzystają z każdej okazji by komuś dopiec, choć nie potrafią tego robić."
Dla mnie prymitywne jest wielbienie kolesia tylko za jego klatę. Ale moje stare ideały już chyba niewiele znaczą dla dzisiejszych gimnazjalistek, więc... Tak, jestem prymitywny, bo wolę Kubricka od Hardwicka, a Jacka Nicholsona od Lautnera. Za parę lat sama się zastanowisz co za bzdury pisałaś :-)
"Rada- dołącz jako następny teletubiś, będziesz miał radochę."
Słaba rada. Jak byłem mały to "Teletubisi" jeszcze nie było, więc nawet z sentymentu nie da rady :-) Poza tym któryś jest podobno ciepły, więc wiesz... Ostrożny zawsze ubezpieczony ;-)
"duduududududu
bach!!!!!!!<lol>xDxDxD "
o_O
Dzisiejsze trendy mnie chyba przerastają :-) I Wy mi piszecie o "niskim poziomie intelektualnym"?!
"Ale nas teraz zjedzie....aż strach się bać...buuuuu:P:P:P"
Nie napalaj się. Niegodnaś ;-)
Pozostaję mi stwierdzić, że jesteś po prostu głupia ;-)
A ten dalej swoje i znowu zamiast napcisać jakiś komentarz od siebie, dale rozbiera w części komentarze innych.
I zdaje się nie zrozumiałeś o co chodzi z poziomem minusowym...no ale czego się mogłam spodziewać??
Wiesz co zanim ty coś napiszesz lepiej sobie to przemyśl enty razy, choć nie wiem czy to i tak cokolwiek da. Raczej nie.
Zastanów się co ty tak właściwie masz na celu pisząc te swoje bzdety i zastanów się czy to ma sens.
Popatrz sobie na to forum i policz ile osób stoi za twoim podglądem. 1? 2? To górne granice.
Jesteś na tym forum po prostu nic nie wartym pasożytem, który zupełnie nikogo nie obchodzi. Próbujesz zerować na innych i nie wiem co w ogóle siedzi w tej twojej głowie, bo po prostu nie da się tego opisać, nie da się opisać takiego zachowania.
"I zdaje się nie zrozumiałeś o co chodzi z poziomem minusowym...no ale czego się mogłam spodziewać??"
Zdaje mi się, że nie potrafisz się przyznać do błędu. Rzeczowego! :-) Jakbyś kiedyś pisała maturę, to za takie coś cały akapit jest oceniany na okrągłe zero, nawet jakbyś jakimś cudem wyskrobała tam coś mądrego ;-)
"Zastanów się co ty tak właściwie masz na celu pisząc te swoje bzdety i zastanów się czy to ma sens."
Dla mnie? Ma. Dla Ciebie nie, bo nie czaisz, że wielbisz przychlasta lansowanego przez media, który te swoje 179 centymetrów będzie miał do końca życia (ktoś tu się pytał o jego niewielkich rozmiarów) bo jak się pakuje w młodym wieku, to idzie w bice a nie wzrost :-) Że on od przedszkolaka biegał na siłkę, to efekty są. Zresztą w wywiadach widać efekty ciekania na siłownię zamiast do szkoły. No i... nie wiem czy wiesz, ale od takiego pakowania coś innego też nie rośnie, więc radziłbym wprowadzić korekty w erotycznych fantazjach ;-)
"Popatrz sobie na to forum i policz ile osób stoi za twoim podglądem. 1? 2? To górne granice."
No i? Żyjemy w kraju, w którym dwóch żuli ma więcej do powiedzenia niż jeden profesor nauk humanistycznych :-) Tak działa demokracja. A że profesorek zjadał ich intelektualnie jak był w podstawówce? To już zupełnie inna sprawa ;-)
"Jesteś na tym forum po prostu nic nie wartym pasożytem, który zupełnie nikogo nie obchodzi."
Gdybym nikogo nie obchodził, to Ty i reszta napalonych dziewuszek po prostu byście mnie olały ;-) Aaaale Was boli, a wiecie co? Że mam rację :-)
"Próbujesz zerować na innych i nie wiem co w ogóle siedzi w tej twojej głowie, bo po prostu nie da się tego opisać, nie da się opisać takiego zachowania."
Brak słów, nie? Ubogi zasób słownictwa jest dzisiaj plagą. Przerastam Cię :-)
A co do rozbijania Waszych postów... Po prostu chcę mieć pewność, że dotrze do Was do którego fragmentu Waszej wypowiedzi akurat się odnoszę. Powątpiewam w Wasze zdolności intelektualne, więc wiesz jak jest ;-)
Ahh Witeczek ;D
Jak ty mnie bawisz, jesteś po prostu tak inteligentnie zabawny, że aż brak mi słów.
Że też chcę ci się tak męczyc i pisac takie długie posty. Bo jak dla mnie to właśnie ty jesteś najbardziej żałosną osobą w całym gronie 'ludzi walczących o swoje racje na temat Taylora'.
Nie wiem po co tracisz na niego swój czas jeśli tak go nienawidzisz? ;p
Ja zostawiłabym to w cholere i nie wykłócała się z jego fankami, bo po co?
One i tak zawsze będą go wielbic, a ty chocbys się zesrał to gówno zmienisz ;p
Może masz i swoje racje, ale to w końcu tych dziewczyn sprawa czy kochają go za klatę czy też za cudownie słodką buźkę.
A ty nadal możesz uważac, że to żałosne, ale ich to gówno będzie obchodzic, nie zbyt się przejmą.
Ja osobiście kocham jego klatę i możesz nazwac mnie głupią, mało inteligentną, żałosną nastolatką, ale ja jestem dziewczyną i czego ty ode mnie wymagasz? To jasne, że męskie klaty mi się podobają, a tobie się nie dziwię, bo byłoby dziwne gdyby tobie się podobały.
No i chyba nie chcesz mi powiedziec, że tobie fajne cycki i fajna dupa się nie podobają?
;p
Jeśli "boska klata" jest wyznacznikiem ideału..... no cóż... n/c . :D Tylko nie gadajcie że dla nas liczą się tylko cycki X_X :D
Uhahaha!
Kto powiedział, że "boska klata" jest wyznacznikiem ideału? Pff ;p
Chcielibyście ;p
Ejj nikt nie mówi, że dla was liczą się tylko cycki ;p
Ja tylko powiedziałam, że lubię jego klatę, i że jest przystojny, ale nie mam jakiejś obsesji na jego punkcie, "helloł" ;p
To już mi się przystojny facet nie może podobac? lol2
"w całym gronie 'ludzi walczących o swoje racje na temat Taylora'."
O nic nie walczę, bo - jak już pisałem - potrzebowałbym przeciwnika :-)
"Nie wiem po co tracisz na niego swój czas jeśli tak go nienawidzisz? ;p"
Eee... Bo go nienawidzę? :-) To tak samo jakbym ja Tobie napisał, że "Po co tracisz czas skoro tak go kochasz?". Bzdura! :-)
"Ja zostawiłabym to w cholere i nie wykłócała się z jego fankami, bo po co?"
Dla jaj, widok spiętych czternastek jest niesamowity, a jak któraś postanowi być "elokwentna", to są dopiero jajca :-)
"A ty nadal możesz uważac, że to żałosne, ale ich to gówno będzie obchodzic, nie zbyt się przejmą."
I naprawdę sądzisz, że mnie to obchodzi? Że chcę wpływać na młode umysły i pompować w ich głowy coś ambitnego zamiast tego chłamu i bandy idiotów? :-) Zapomnij.
"Ja osobiście kocham jego klatę i możesz nazwac mnie głupią, mało inteligentną, żałosną nastolatką, ale ja jestem dziewczyną i czego ty ode mnie wymagasz?"
A ja osobiście nie znam jego klaty. Tak czy siak, kochaj się w niej dalej. Znalazłaś sobie obiekt ubóstwiań na mniej - więcej tym samym poziomie (no, chyba, że klata wykazuje jakieś oznaki myślenia. Wtedy przerzuć się na tyłek.)
Witeczku gdybyś był tak inteligentny za jakiego się masz przestałbyś dokuczac dziweczynom!!
Wydaje mi się, że ludzi mądrych nie bawią takie podchody...
A każdy ma prawo miec swojego idola,uwielbiac go itp.
poczytaj obie więcej o wieku dojrzewania jeśli takowego jeszcze nie przechodziłeś...
A skoro mowa o ideałach dla mnie Taylor napewno nie jest jednym z nich. Według mnie wygląda na zbyt przesłodzonego zero w nim męskości. Pewnie dostanę odpowiedź typu "co ty gadasz" "jesteś głupia czy co"... ale takie jest moje zdanie
"Witeczku gdybyś był tak inteligentny za jakiego się masz przestałbyś dokuczac dziweczynom!!"
Gdybyś była tak głupia, za jaką Cię mam, to... Zaraz, Ty chyba naprawdę jesteś tak głupia! :-)
"Wydaje mi się, że ludzi mądrych nie bawią takie podchody..."
No, Tobie może się tylko wydawać... ;-) Ale powiedz mi proszę gdzie tu te podchody? Mówię otwarcie, nie owijam w bawełnę.
"A każdy ma prawo miec swojego idola,uwielbiac go itp."
Tak. A ja mam prawo do powiedzenia, że ten ideał jest żałosny.
"poczytaj obie więcej o wieku dojrzewania jeśli takowego jeszcze nie przechodziłeś..."
Chyba nie. Nigdy nie uciekłem z domu, nie powiedziałem mamie, że jej nienawidzę, nie buntowałem się przeciwko starszym... Ale co to ma do rzeczy? :-)
haha
śmieszysz mnie tak jak i twoje wypowiedzi
bo nic ciekawego nie masz do powiedzenia
w kółko to samo
nudny jesteś ;D
poza tym poczytaj sobie jaka jest różnica pomiędzy idolem a ideałem
i proszę cię pomyśl zanim coś znów napiszesz...
i dość już tej całej psychoanalizy tekstów bo nic mądrego nie wnosisz
o kurdę, anna, mistrzu ciętej riposty, widzę, że nie ogarniasz tego ;d
a co do autorki tematu, kompleksiki? haha, raczej żal, że takim beztalenciem jest, a że niektórzy uważają, że jest brzydki to z tego problemu robić nie musisz ;d fakt, ma krzywą morde ;<
ogarniasz?
Jest mlody, przystojny, ma zajebiaszcze autko , zapewne sporo kasy, ladna dziewczyne i nawet nie wie o twoim istnieniu Witeczku(i jemu podobni)...A gdyby wiedzial to zapewne mialby gdzies to co o nim sadzisz....Wiec skoro go nie lubisz to nie wchodz na jego forum i nie psuj humoru fanom....
Zajrzyj do słownika i sprawdź znaczenie wyrazu "forum"...jest przeznaczone dla fanów jak i antyfanów
Wiesz porostu ja jezeli jakiegos filmu lub aktora nie lubie to nie zagladam na forum jemu przeznaczone......bo po co tracic czas na cos czego nie trawisz? To raczej logiczne.....
lepsza krzywa morda niż chamstwo i wredota
ogarniasz??
;p
jak widać w drugą stronę też jest ciężko
ehhh...
Nikt tu nie jest chamski czy wredny po prostu większości nie podoba się ten aktor i mają prawo wyrazić swoje zdanie... a nawet jeżeli ktoś by go przeklnął to krzywda mu się nie stanie bo i tak tego nie przeczyta tak samo jak nie ma pojęcia o tym jak to się nim zachwycacie
Zaczynając od koleżanki ironicznie nazwanej "mistrzynią ciętej riposty" trafnie skwitowanej słowami "nie ogarniasz tego":
"haha"
o_O
"śmieszysz mnie tak jak i twoje wypowiedzi"
I dobrze. Pamiętaj, że lepiej się śmiać, niźli płakać ;-) /Mała aluzja.../
"bo nic ciekawego nie masz do powiedzenia"
Bo nie zgadzam się z Twoim poglądem na temat okraszonego krzywym pyszczkiem pakerka, który hajs o jakim Twoja koleżanka mówiła zdobył dzięki bandzie zidiociałych gimnazjalistek, takich, jak Ty.
"w kółko to samo"
Jak za pierwszym razem nie dotarło to trzeba po raz drugi. Potem trzeci, czwarty - aż wreszcie dotrze.
"nudny jesteś ;D"
A Ty głupia. Mam takie samo prawo do bycia nudnym jak Ty do debilizmu.
"i proszę cię pomyśl zanim coś znów napiszesz..."
Zacytuję Marcina "AbradAba" Martena:
"Po odkryciu ich sam żyję tak bym
Dostosował się do własnych maksym"
Sama to rozkmiń, jeśli sobie poradzisz.
"i dość już tej całej psychoanalizy tekstów bo nic mądrego nie wnosisz"
Jak można robić tekstom psychoanalizę? Można ją robić piszącym teksty, teksty można po prostu analizować. Proponuję powrócić do powyższego cytatu i kontekstu w którym go użyłem.
"i nawet nie wie o twoim istnieniu Witeczku(i jemu podobni)"
No i? O Twoim też. Czy to zabiera mi prawo do pisania o nim, że jest kiepski, a Tobie do pisania o tym, że jest fajny? Kaczyński nie zna czterdziestu milionów Polaków, a jednak większość z nich bardzo lubi komentować jego poczynania. Nie mają do tego prawa, bo nie znają go osobiście? Zastanów się co Ty w ogóle wypisujesz.
"Wiec skoro go nie lubisz to nie wchodz na jego forum i nie psuj humoru fanom...."
Właśnie dlatego muszę pisać to samo kilka razy. Powtórzę się specjalnie dla Ciebie, widać wymagasz tzw. "specjalnej troski": Jako osoba która go nie lubi mogę (i chcę) o tym powiedzieć na forum publiki i właśnie to robię. Tak samo jak Ty mówisz o tym, że go uwielbiasz. To jakbym Ci napisał "Jak go lubisz to po co tu wchodzisz? Tylko psujesz humor antyfanom".
"bo po co tracic czas na cos czego nie trawisz? To raczej logiczne....."
To jest absolutny błąd logiczny i myśleniowy (o ile o tym drugim w ogóle można mówić, w tym przypadku...) bo dla mnie to taka sama strata czasu jak dla Ciebie mówienie, że go lubisz. Mogę, chcę i lubię mówić zarówno o rzeczach które uważam za dobre, jak i za te które w moim mniemaniu są złe.
"lepsza krzywa morda niż chamstwo i wredota"
Lepsze chamstwo i wredota niż głupota.
"ogarniasz??"
Tak.
"jak widać w drugą stronę też jest ciężko"
To spróbuj raz jeszcze.
Nara.
Widze ze tylko sie bardziej jarasz, jak ktos ci zwraca na cos uwage, bo wtedy mozesz poszpanowac sarkazmem...
Wiec jak bardzo w tym momencie nie cierpie twojej ,,sarkastycznej dupy,, to podziwiam ze chce ci sie tyle pisac zeby komus dopiec...
"Widze ze tylko sie bardziej jarasz, jak ktos ci zwraca na cos uwage, "
Tobą? Marzysz. Nie lubię jak mi się zwraca uwagę, szczególnie, kiedy robi to ktoś taki.
"bo wtedy mozesz poszpanowac sarkazmem..."
To sarkazm jest już powodem do szpanu?
"Wiec jak bardzo w tym momencie nie cierpie twojej ,,sarkastycznej dupy"
Nie widziałaś jeszcze mojej "sarkastycznej dupy" czymkolwiek by ona nie była, gdyż moja dupa kazała przekazać, że Cię nie zna i sobie wyprasza, oraz nie życzy sobie żadnych uwag w jej kierunku od osób, które jej osobiście nie znają. Zaproponowałbym buzi na zgodę, ale dupa aż się wzdrygnęła na samą myśl.
"to podziwiam ze chce ci sie tyle pisac zeby komus dopiec..."
To podziwiaj. Nie przeszkadza mi to, dopóki robisz to po cichu.
A ja wiedziałem, że Ty wiedziałaś, że ja wiedziałem, że Ty wiedziałaś. Czyli i tak jestem fajniejszy ;-)
Widze, ze dlugo nad tym myslales....;)
Ale chyba jednak nie bede probowac zrozumiec o co ci chodzilo.......
Dziewcze, mam sto milionów ciekawszych spraw, niż rozmowa z Tobą :-) No, nie próbuj - i tak jest to skazane na klęskę ;-)
A teraz kiedy juz przestalam sie smiac z twojego posta......
Taaaa masz racje, ale przynajmniej byl z ciebie ubaw....
Coz ty weszles tutaj aby posmiac sie z fanow...z kolei ja aby posmiac sie z takich jak ty;)
A ze to juz sie robi nudne, bo ci sie ciekawe(powiedzmy) riposty skonczyly...coz no spadam;)
Na ciekawą ripostę to jeszcze sobie nie zasłużyłaś ;-)
No, to spadówa. Nastęęęęęęępna! :-)
I... "WSZEDŁEŚ"! Jak Polka może nie umieć mówić po polsku?!
Nie on przyszedł tutaj żeby pośmiać się z Taylorka a nie z fanek. Rzecz w tym że do niektórych nie dociera ten fakt...