Mam te 20 lat na karku, ale z kolezankami jak zobaczyłyśmy http://www.youtube.com/watch?v=dwnidftwZ_M ----> 0:26 "SIKAMY" :D
Słodziak tak jak nic :)
a ja nie wiem o kogo tobie chodzi aniutek 15 bo w 0:26 sekundzie jest pokazany Robert ale moze ci sie tylko pomylilo i chodzi ci jednak o Taylora ;) bo w tym zwiastunie Robert nie wyglada zbyt ladnie. Ciagle strzela jakies miny :P. Ale Taylor musial sie napracowa na tej silowni :D:D On wyglada naprawde swietnie!!
Fakt, Sory moj Bład :D Chodziło mi o 1:26 :D :D
A co do Edwarda to masz racje, CHOWA się w tej czesci do Taylora :D :D
O tak :) Zgadzam sie całkowicie. W tej części to Tay rządzi, Robert może się schować. Z resztą, Rob zawsze był brzydszy od Taylora, więc to tylko formalność pokazać, kto jest lepszy :)
Co to traileru, to musiałam kilkanaście razy go obejrzeć, żeby dotarło do mnie, że nie śnię. W jakimś wywiadzie przeczytałam, że podczas kręcenia "New Moon", Taylorowi przybyło 7kg... samych mięśni! To jest zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe x**
ja nie rozumiem kiedy rozhisteryzowane fanki tego całego pattinsona się rozczulają nad nim. przecież ewidentnie widać że taylor jest o niebo piękniejszy od tego sztywniaka. // team jacob! :*
fanki roberta pattinsona szaleja za nim, bo jest zaabawnym, sympatycznym, utalentowanym i pociagajacym aktorem (zalezy w czyim typie) a czy od razu trzeba oceniac kto jest lepszy po wygladzie ???
nie rozumiem takich osob ;)
osobiscie tez wole JACOBA y TAYLORA pryywatnie, ale nie dlatego, ze jest piekny (a uwazam ze jest przystojny) i nagle zaczeli go bardziej lubiec, a dlatego ze zaciekawil mnie swoja rola i zyciem prywatnym :)
Z takim chlopakiem to mogłabym sie nawet umowic, BA! Co wiecej mogłabym z nim być!! pomimo tej roznicy wieku ;D
a kto by nie chcial takiego chlopaka?? taki usmiech, takie oczy i taka klata...:D:D chlopak ze snow!!! ;)... przynajmniej z moich snow ;))
Jakby nie był aktorem, to chyba każda :) Ale w związku z jego pracą, ja dziękuję. Nigdy nie miałby czasu, wiecznie na karku siedzieliby paparazzi... Nie skorzystam :)
hm, kto wie. ja bym chciała nawet teraz. bo gdyby nasz związek przetrwał znaczyło by to że to prawdziwa miłość. ah! jakie to romantyczne :P
Trzeba powiedzieć, że Robert ma specyficzną urode.
Ja osobicie wole Taylora jest poprostu boski, a co do bycia z nim to jak bym miała szanse to nic by mi nie przeszkadzało. Nawet fanki bym zniosła, bo w końcu byłby ze mną a nie z nimi ;d
spierałabym się z tą 'urodą' pattinsona bo on jej chyba w ogóle nie posiada xD
tak się cieszyłam że film będzie praawie cały z Taylorem, a tu bach! mówią że ma być więcej patinsona niż w książce...
W każdym razie Taylor i tak bedzie lepiej wyglądał od Roberta.
A co do urody to Robert jakąś tam urode posiada.
"Jakąś" urodę ma każdy ;) A Robert jest po prostu przystojny inaczej, trzeba się z tym pogodzić :) On Tayowi nie dorasta nawet do pięt ;)
"spierałabym się z tą 'urodą' pattinsona bo on jej chyba w ogóle nie posiada xD "
Dobre ^^ Do Edwarda nic nie mam ale ten Robert "brzyyyydal"
A co do zwiazku z Taylorem to ja zawsze i wszedzie byle z nim!!
Naprawde dla takiego chlopaka to ja bym zrobila wszytko, oczywiscie gdyby mnie kochal... a nie tylko chcial zaliczyc :p
No tak dla niego wszystko, chyba nawet granice rozsądku tu by w gre nie wchodziłi wkońcu to Taylor xD
ja jestem pewna ze on jest takim cudownym facetem który kocha dziewczyne, mrr ^^
a to prawda że to dziecko disneya, selena z nim zerwała?
Z tego co ostatnio czytałam to wyparła sie tego, że coś ją z nim. Kurde ja sie z tobą całkowicie zgadzam, że jest jednym z niewielu, którzy są całkowicie oddani dziewczynie, nawet ze zdjęć z Seleną to można wywnioskować.
Na żywo to chyba każda by chciała :) Ach, jak ja bym do "dorwała" to żywy by z tego nie wyszedł xD Biedny Tay... :P
Oj musze sie zgodzić byłby bądź bedzie biedny (bo nigdy nic nie wiadomo)aż mu współczuje.
Ej a jak zobaczyłam zdjęcia jego z S..... to myślałam że ją udusze tym bardziej, że sie teraz wyparła związku z nim.
Jedynym mezczyzna dla ktorego bym zostawiła Taylora, jest Leonardo DiCaprio wiec jak go dorwe, Taylora zostawie Wam :)
Hehe nie no ja jeszcze nie znalazłam nikogo kto mógłby przebić Taylora. Wiec nie odstąpie nikomu jak go dorwe to na Amen.
haha... czytając wasze wypowiedzi dochodzę do wniosku, że Tay będzie biedny jak wpadnie w ręce którejś z was xD...
Heh! Zgadzam się z wami, że Taylor jest ładny ale tylko w długich włosach;P Ach! Nie ma to jak chłopacy w długich włosach:D
Ciacho z niego fajne. Dobrze, że mam tak wyglądającego męża, to nie musze o aktorach po nocach snić;)
Każdy ma inny gust ;d Ja tam wolę Jacoba niż Edwarda i Taylora niż Roberta ^^ a zwiastun świetny, szykuje się niezłe kino.
czy ja wiem czy będzie takie świetne... znaczy, w to nie wątpie ale nie spodobała mi się komputerowa wersja wilkołaka ;(
No musza sie na czyms wzorowac jakby byl jakby wilk byl wielki na 3m jak w ksiazce to dopiero by to sztucznie wyszlo
Hahah. A widziałyście w zapowiedziach klate Pattinsona? Toż to porażka jest :P No po prostu bez porównania :**
Ja mam 21 i ślinię się na jego widok xD
Najcudowniejsze zęby jakie widziałam w życiu!
Rewelacyjne rysy, uśmiech a teraz i ciało!!!
Niesamowicie przystojny...ja się boję co będzie za parę lat...jak zrobi się bardziej męski...mrrrrrrr.
A Pattinson...brzydaaaaal :) W książce Edzio jest powalająco przystojny a w filmie toż to porażka, sylwetka chłopca a nie mężczyzny.
sylwetka chłopca- nie wiesz, że Edward zawszę będzie wyglądał jak 17 latek? Jackoba jak 25 latek -_-.
Nienawidzę Jackoba!
Głupek.
Rose i Alice lepsze!
o ahahaha xD a co do Edzia-Pedzia i Boskiego Taylora mają owe kobiety?? one twoim zdaniem są bardziej męskie??? xDD