Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Mam te 20 lat na karku, ale z kolezankami jak zobaczyłyśmy http://www.youtube.com/watch?v=dwnidftwZ_M ----> 0:26 "SIKAMY" :D

Słodziak tak jak nic :)

aniutek_15

zgadzam się jest słodziutki;*

moim zdaniem jest lepszy od edwarda choć z niego też jest ciacho

dulce_14

czemu głupia. Taylor jest słodki i wogle.

Pati_Peace

a ja nie wiem o kogo tobie chodzi aniutek 15 bo w 0:26 sekundzie jest pokazany Robert ale moze ci sie tylko pomylilo i chodzi ci jednak o Taylora ;) bo w tym zwiastunie Robert nie wyglada zbyt ladnie. Ciagle strzela jakies miny :P. Ale Taylor musial sie napracowa na tej silowni :D:D On wyglada naprawde swietnie!!

mimi9494

Fakt, Sory moj Bład :D Chodziło mi o 1:26 :D :D

A co do Edwarda to masz racje, CHOWA się w tej czesci do Taylora :D :D

aniutek_15

;D!!!! No i muszę stwierdzić dokładnie to samo co Ty Droga autorko postu :)). Szał ciał ;>>.

aniutek_15

O tak :) Zgadzam sie całkowicie. W tej części to Tay rządzi, Robert może się schować. Z resztą, Rob zawsze był brzydszy od Taylora, więc to tylko formalność pokazać, kto jest lepszy :)
Co to traileru, to musiałam kilkanaście razy go obejrzeć, żeby dotarło do mnie, że nie śnię. W jakimś wywiadzie przeczytałam, że podczas kręcenia "New Moon", Taylorowi przybyło 7kg... samych mięśni! To jest zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe x**

Bells93

ja nie rozumiem kiedy rozhisteryzowane fanki tego całego pattinsona się rozczulają nad nim. przecież ewidentnie widać że taylor jest o niebo piękniejszy od tego sztywniaka. // team jacob! :*

peggy0sue

fanki roberta pattinsona szaleja za nim, bo jest zaabawnym, sympatycznym, utalentowanym i pociagajacym aktorem (zalezy w czyim typie) a czy od razu trzeba oceniac kto jest lepszy po wygladzie ???
nie rozumiem takich osob ;)
osobiscie tez wole JACOBA y TAYLORA pryywatnie, ale nie dlatego, ze jest piekny (a uwazam ze jest przystojny) i nagle zaczeli go bardziej lubiec, a dlatego ze zaciekawil mnie swoja rola i zyciem prywatnym :)

aniutek_15

Jak na 17-latka klatę ma niezłą :P Nie to co te niektóre chude, wysuszone wypłosze.

aniutek_15

Z takim chlopakiem to mogłabym sie nawet umowic, BA! Co wiecej mogłabym z nim być!! pomimo tej roznicy wieku ;D

aniutek_15

a kto by nie chcial takiego chlopaka?? taki usmiech, takie oczy i taka klata...:D:D chlopak ze snow!!! ;)... przynajmniej z moich snow ;))

mimi9494

Jakby nie był aktorem, to chyba każda :) Ale w związku z jego pracą, ja dziękuję. Nigdy nie miałby czasu, wiecznie na karku siedzieliby paparazzi... Nie skorzystam :)

Bells93

hm, kto wie. ja bym chciała nawet teraz. bo gdyby nasz związek przetrwał znaczyło by to że to prawdziwa miłość. ah! jakie to romantyczne :P

peggy0sue

on ogólnie jest o niebo lepszy niż Robert w tym filmie...

TheDiaryofShadow

Trzeba powiedzieć, że Robert ma specyficzną urode.
Ja osobicie wole Taylora jest poprostu boski, a co do bycia z nim to jak bym miała szanse to nic by mi nie przeszkadzało. Nawet fanki bym zniosła, bo w końcu byłby ze mną a nie z nimi ;d

Dominisia_fw

spierałabym się z tą 'urodą' pattinsona bo on jej chyba w ogóle nie posiada xD
tak się cieszyłam że film będzie praawie cały z Taylorem, a tu bach! mówią że ma być więcej patinsona niż w książce...

peggy0sue

W każdym razie Taylor i tak bedzie lepiej wyglądał od Roberta.
A co do urody to Robert jakąś tam urode posiada.

Dominisia_fw

"Jakąś" urodę ma każdy ;) A Robert jest po prostu przystojny inaczej, trzeba się z tym pogodzić :) On Tayowi nie dorasta nawet do pięt ;)

Bells93

Dobre stwierdzenie "Przystojny ineczej" ale co racja to racja Tay nie ma sobie równych.

Dominisia_fw

"spierałabym się z tą 'urodą' pattinsona bo on jej chyba w ogóle nie posiada xD "

Dobre ^^ Do Edwarda nic nie mam ale ten Robert "brzyyyydal"

A co do zwiazku z Taylorem to ja zawsze i wszedzie byle z nim!!

Naprawde dla takiego chlopaka to ja bym zrobila wszytko, oczywiscie gdyby mnie kochal... a nie tylko chcial zaliczyc :p

aniutek_15

No tak dla niego wszystko, chyba nawet granice rozsądku tu by w gre nie wchodziłi wkońcu to Taylor xD

Dominisia_fw

ja jestem pewna ze on jest takim cudownym facetem który kocha dziewczyne, mrr ^^
a to prawda że to dziecko disneya, selena z nim zerwała?

peggy0sue

Z tego co ostatnio czytałam to wyparła sie tego, że coś ją z nim. Kurde ja sie z tobą całkowicie zgadzam, że jest jednym z niewielu, którzy są całkowicie oddani dziewczynie, nawet ze zdjęć z Seleną to można wywnioskować.

Dominisia_fw

Dobra dziewczyny!!

On jest moj :)

aniutek_15

Oj mogła bym sie spierać przez ostatnie dwa tygodnie siedział w moim pokoju.... xD

Dominisia_fw

Patrzył, jak śpisz? x] Zboczeniec (!) jeden :P

Bells93

No dokładnie, a mówiłam usiądź sobie.... xD :P
Co ja bym dała żeby na żywo go tak dorwać...

Dominisia_fw

Na żywo to chyba każda by chciała :) Ach, jak ja bym do "dorwała" to żywy by z tego nie wyszedł xD Biedny Tay... :P

Bells93

Oj musze sie zgodzić byłby bądź bedzie biedny (bo nigdy nic nie wiadomo)aż mu współczuje.
Ej a jak zobaczyłam zdjęcia jego z S..... to myślałam że ją udusze tym bardziej, że sie teraz wyparła związku z nim.

Dominisia_fw

Jedynym mezczyzna dla ktorego bym zostawiła Taylora, jest Leonardo DiCaprio wiec jak go dorwe, Taylora zostawie Wam :)

aniutek_15

Hehe nie no ja jeszcze nie znalazłam nikogo kto mógłby przebić Taylora. Wiec nie odstąpie nikomu jak go dorwe to na Amen.

Dominisia_fw

haha... czytając wasze wypowiedzi dochodzę do wniosku, że Tay będzie biedny jak wpadnie w ręce którejś z was xD...

TheDiaryofShadow

To jest więcej niż pewne,że byłby biedny ...

Dominisia_fw

Heh! Zgadzam się z wami, że Taylor jest ładny ale tylko w długich włosach;P Ach! Nie ma to jak chłopacy w długich włosach:D

Carlie_666

Kurde ja go uwielbiam w długich i którtkich włosach.
Nie ma to dla mnie wiekszej roznicy :)

Carlie_666

Ja go uwielbiam w którkich i długich włosach, nie ma to dla mnie roznicy ;)

Dominisia_fw

ja lubię też jak chłopak ma długie włosy, mr ;)
kurde, co z tym głównym zdjęciem?!

peggy0sue

Tayy jest słodki *___*
Tak... a tą główną fotkę to naprawdę mogliby w końcu zmienić... ^^

aniutek_15

Tak. Edward ze "Zmierzchu " wyglada lepiej niz R. Pattinson w "realu"

mimi9494

Ciacho z niego fajne. Dobrze, że mam tak wyglądającego męża, to nie musze o aktorach po nocach snić;)

aniutek_15

Każdy ma inny gust ;d Ja tam wolę Jacoba niż Edwarda i Taylora niż Roberta ^^ a zwiastun świetny, szykuje się niezłe kino.

CookiexJar

czy ja wiem czy będzie takie świetne... znaczy, w to nie wątpie ale nie spodobała mi się komputerowa wersja wilkołaka ;(

peggy0sue

właśnie myślałam, że to będzie coś lepszego, a tutaj komputerowy wilk ;D

fasolka58

No musza sie na czyms wzorowac jakby byl jakby wilk byl wielki na 3m jak w ksiazce to dopiero by to sztucznie wyszlo

aniutek_15

Hahah. A widziałyście w zapowiedziach klate Pattinsona? Toż to porażka jest :P No po prostu bez porównania :**

aniutek_15

ehh... wiem co czujecie ja też mam prawie 20 lat a jak go widzę to oooocchhhh!

LoveKiller

Ja mam 21 i ślinię się na jego widok xD
Najcudowniejsze zęby jakie widziałam w życiu!
Rewelacyjne rysy, uśmiech a teraz i ciało!!!
Niesamowicie przystojny...ja się boję co będzie za parę lat...jak zrobi się bardziej męski...mrrrrrrr.

A Pattinson...brzydaaaaal :) W książce Edzio jest powalająco przystojny a w filmie toż to porażka, sylwetka chłopca a nie mężczyzny.

Melatonina

sylwetka chłopca- nie wiesz, że Edward zawszę będzie wyglądał jak 17 latek? Jackoba jak 25 latek -_-.
Nienawidzę Jackoba!
Głupek.
Rose i Alice lepsze!

blueing

o ahahaha xD a co do Edzia-Pedzia i Boskiego Taylora mają owe kobiety?? one twoim zdaniem są bardziej męskie??? xDD

LoveKiller

mają dużo, bo jestem chłopakiem, a kobiety są lepsze ;d.