Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Mam te 20 lat na karku, ale z kolezankami jak zobaczyłyśmy http://www.youtube.com/watch?v=dwnidftwZ_M ----> 0:26 "SIKAMY" :D

Słodziak tak jak nic :)

blueing

jeśli już chodzi o zmiechrzowe kobiety to ja jestem za alice ^^

peggy0sue

Co do Taylora nie moge nic dodac nic ując.
Ale kobiety to w 100% Alice,bo Bells mnie drażni

peggy0sue

Każdy ma swoje zdanie i rozumiem, że jednym podoba się Taylor, innym Rob, a jeszcze innym Kellan Lutz, ale nie rozumiem, czemu należy od razu innego aktora obrażać... Nigdy nie znajdzie się taka osoba, film, czy rzecz, która by się wszystkim ludziom, bo każdy jest inny i podoba się każdemu co innego, więc jaki jest sens wyzywania kogo?

peggy0sue

Każdy ma swoje zdanie i rozumiem, że jednym podoba się Taylor, innym Rob, a jeszcze innym Kellan Lutz, ale nie rozumiem, czemu należy od razu innego aktora obrażać... Nigdy nie znajdzie się taka osoba, film, czy rzecz, która by się wszystkim ludziom, bo każdy jest inny i podoba się każdemu co innego, więc jaki jest sens wyzywania kogoś?

gosz120

Sorry za takie dwa takie same posty :/

gosz120

w sumie masz racje... ale jak dla mnie to bez kitu ludzie tutaj sa bardzo odwazni bo nie musza ukazywac swoich prawdziwych twarzy i tikow jakie ich napadaja...

wiem wiem! mozecie mnie zgnoic za moje slowa ale im dluzej obcuje z internetem tym bardziej wynosze takie zdanie

wracajac do tematu to Taylor ma cialko i osobowsc ale jakos nikt sie nim nie interesowal kiedy byl dzieciakiem i nabieral meskosci po grze w filmach
tylko teraz na jego widok wielkie "ach" i "och" ;)

peggy0sue

Bella jest z nich najlepsza. Jak widzę te oczy przerabiane w Photoshopie, to śmiech mnie bierze.
No i jeszcze śmiech mnie bierze, jak widzę te klaty przerabiane w Photoshopie. Przynajmniej dobrych techników komputerowych mają.

dyguslav

Jak coś to tylko jedna klata (Roba)... I co z tego, że ma domalowaną? Nie wszyscy muszą być wysportowani, że mieć "kaloryferek"... A oczy nie są przerabiane w Photoshopie, tylko noszą szkła kontaktowe.

gosz120

Z tego co słyszałam Robert miał nawet ćwiczyć,ale jak zaczął to jeszcze bardziej zmarniał,ale zgadzam nie wszyscy musza miec dryg do sportu ;d i szkła kontaktowe mi sie bardzo podobają.

użytkownik usunięty
peggy0sue

ja pierdole, puste nastolatki zawładneły światem

Melatonina

"rewelacyjne rysy"

Chryste Panie...

Melatonina

zgadzam się z tobą dziewczyno w 100 procentach wygląda jak bóg rob mu nawet do pięt nie dorasta co bym oddała by go trochę pomacać hihihi :/

nie tylko sylwetka jak u chłopca niedorozwiniętego ale wciśnięty nos strasznie to wygląda i niezbyt swieżo wygląda nie wiem czy chciałabym go dotknąć

aniutek_15

o masz, my mamy tak samo :D człowiek głupi aż miło... :D

gorzana

Wczoraj byłam na Tym maratonie, Ksieżyć W Nowiu został puszczony o 24.15 i przyznam szczerze, że zmierzch przy tej częsci nie ma nic magicznego. Jest świetny,aczkolwiek to tylko moje prywatne odczucia, no i oczywiscie najzabawniejsza scena w kinie gdzie w jednej ze secen Jake sie rozbiera i cala sala robi uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie zwarzając na wiek. Czekam na Wasze refleksje.

Dominisia_fw

U mnie taka sama reakcja na Jaka zdejmujacego koszulke. Chlopak super gra i nie da sie go nie lubic. Mam nadzieje,ze w 3cz. pokaza jaki fajnie opisała go autorka sagi. Pozdrawiam ;)

aniutek_15

świetny jest :D najlepszy z caaałej sagi. !

CookiexJar

Moge sie pożalić. Chciała bym tego Taylora, az mi przykro było jak Kristen sie do niego tulila.

aniutek_15

Jak już ktoś napisał:

"Ja mam 21 i ślinię się na jego widok xD
Najcudowniejsze zęby jakie widziałam w życiu!
Rewelacyjne rysy, uśmiech a teraz i ciało!!!
Niesamowicie przystojny...ja się boję co będzie za parę lat...jak zrobi się
bardziej męski...mrrrrrrr.

A Pattinson...brzydaaaaal :)"

Hehehe, święta prawda :D Z tym tylko że ja mam 24 lata - i trochę pedofilią
pachnie ta moja fascynacja :P Uśmiech i te jego rozkosznie małe oczka ^^'
Strasznie kojarzy mi się z książkowym Jacobem, jak to Bella mówiła? Że
"kiedy się uśmiechał to tak jakby zza chmur wychodziło słońce"? >> pewnie
coś poprzekręcałam, ale wiecie o co mi chodzi...prawda? :D

No a momenty w kinie >> Jacob się pojawia >> przez pół sali przewala się
chichot. Ściąga koszulkę >> głośne achhhhhh... Naaaaaajs xDDD

Bl4ckBerry

O Chryste...

aniutek_15

to sobie obejrzyjcie :) http://www.youtube.com/user/taylorlautnernews?blend=1&ob=4

aniutek_15

i jeszcze to :)widać nie wszystko to kwestia montażu :)
http://www.kozaczek.pl/teledysk.php?idmov=12032&u=taylor+lautner+jacob+black

Aisha868

mrrr... boskie xD

ja jak w kinie byłam to nie mogły sie uspokoić xD ta scena w deszczu jeszcze mi sie śni ;D

TheDiaryofShadow

Dziewczyny i kobiety :) Wracając do roli Taylora Lautnera jako Jacoba w "Zmierzu" i w "Zmierzchu - Księżyc w Nowiu"...to dopiero początek :) Zacytuję tu fragment książki "Zaćmienie" czyli trzeciej części sagi . Powiedzcie po jego przeczytaniu, czy jeżeli dokładnie odtworzą tę scenę w filmie ( a z tego co wiem planują premierę trzeciej części w czerwcu 2010) to oglądając Taylora Lautnera grającego tą scene zupełnie się nie zatracą wszystkie dziewczyny które będą to oglądać łącznie ze mną hehe radzę nie iść do kina jeżeli sala nie będzie zupełnie pusta :)
A oto fragment 'Zaćmienia"

„Był zbyt wytrzymały, żeby zorientować się , że chcę sprawić mu ból i tym samym powstrzymać. Moje rozeźlenie wziął za objaw namiętności. Pomyślał , że oto w końcu odpowiadam na jego pieszczoty.
Dysząc ciężko, wpił się znowu w moje wargi, a palce zacisnął mi jeszcze mocniej w talii.
Jeśli mój wcześniejszy przypływ gniewu rozluźnił i tak już słaby chwyt, którym czepiałam się samokontroli, to niespodziewany odzew Jacoba na moje domniemane podniecenie wytrącił mi ją z rąk. Gdybym wyczuła jedynie, że triumfuję, być może mogłabym mu się oprzeć, ale bezbronność kryjąca się za tym wybuchem niekłamanej radości zupełnie przygasiła moją determinację. Mózg odłączył mi się od ciała i ani się obejrzałam, całowałam Jacoba z taką samą gorliwością, co on mnie. Wbrew wszystkiemu moje wargi złapały ten sam rytm, by wypróbować nieznane sobie ewolucje.
Nie musiałam przy nim na nic uważać, a on z pewnością na nic nie uważał przy mnie.
Złapałam go mocniej za włosy, ale tym razem po to, żeby przyciągnąć go bliżej do siebie.
Był wszędzie. Padające na nas ostre słońce zabarwiło przestrzeń pod moimi powiekami na czerwono i kolor ten idealnie pasował do tego, co się pomiędzy nami działo. Zrobiło mi się okropnie gorąco. Widziałam, słyszałam i dotykałam tylko jego.
Jeden jedyny skrawek mojego mózgu, którym ostały się resztki rozsądku, bombardował mnie pytaniami.
Dlaczego tego nie przerywałam? Dlaczego, co gorsza, nawet nie chciałam tego przerywać? Dlaczego czepiałam się tak kurczowo jego ramion i podobało mi się to, że są szerokie i umięśnione?
Dlaczego, przywierając do niego ściśle całym ciałem, uważałam, że to jeszcze nie dosyć blisko?(…)”

Aisha868

taaa urzekający fragment... mmmm... chciałabym czasami na miejscu Belli i nie mog sie doczekać Zaćmienia ;D

TheDiaryofShadow

Akurat jeśli chodzi o "Zaćmienie " to nie mogłabym być na miejscu Belli o ile ona dokonałaby właściwego "dla mnie" wyboru ...czyli Jacoba, ale niestety ta książka jest zbyt brutalna dla wielbicielek Jacoba :(

aniutek_15

Też uważam że Teylor jest przystojniejszy , i nawet przed obejrzeniem zmierzchu i nie mając wzgląd na aktorów wolałam Jackoba, jest wg.mnie najlepsza postacią w tej serii, a Teylor w New Moon tylko to udowodnił.

yoko_yamaha

fajny chłopak:) co tu dużo mówić :) nawet jeśli to rola go stworzyła to znaczy że był w niej wiarygodny:)

yoko_yamaha

Jestem od niego parę latek starsza , wiem jak ludzie się zmieniają chociażby fizycznie :) echhhh kobity szczerze??? niech będzie szczerze :) -pomyślcie sobie jak będzie wyglądał w wieku 20 lat ... aż mnie ciarki przechodzą :)

Aisha868

Prawidłowe stwierdzenie, aż ciarki przechodza na sama myśl a co bd pózniej?

użytkownik usunięty
Dominisia_fw

ale jesteśce wszyscy pojebani,tyle wam powiem..

Owszem, jesteśmy... Ale akurat mi to nie przeszkadza xDDD

Bl4ckBerry

Mi też nie przeszkadza, bo my w odróżnieniu od niektórych jesteśmy pojebani pozytywnie :)))

wampirka_filmweb

Hmmm jestem zdania,ze nie Twój interes jakie my jestesmy

użytkownik usunięty
Dominisia_fw

durne prowokatorki ;]

Oj tam, oj tam...prowokacja bywa dobra ;)

Bl4ckBerry

xD prowokacja? ktoś tu po prostu nie potrafi opanować dygresji na ten temat... są gusta i guściki i wszyscy powinni sie przystosowaĆ do tego, że ludzie mają własne zdanie

TheDiaryofShadow

jak dla mnie trochę za młody..:)ale i tak niezłe ciacho :D:D

użytkownik usunięty
darianna89

boże jak można sie podniecać takim laluśowatym hujem,. przepraszam ale nie rozumiem was kobiety

I uwierz, że nigdy nie zrozumiesz.

Dominisia_fw

To takie żałosne.

aniutek_15

poważnie? ja w nim nic słodkiego nie widzę...

jussta

Słodkiego to faktycznie - raczej źle powiedziane..ma co w sobie ,nie wiem czy to rola go stworzyła czy powierzchowność, ale czekam na ciąg dalszy..

Aisha868

osobiście Taylora nie lubię,ale podobał mi się z długimi włosami,nie wiem w sumie czemu:)

Boleynowa_9

OMG..znalazłam tylko kilka sensownych wypowiedzi....

Ok...Kiedyś lubiłam Zmierzch przyznaje...ale przez to ,że ciągle o nim pisali(nadal piszą) to zrobił się tak nudny...,że ojej...a zwłaszcza ten Pattinson i ten was "słodziak"...;) Może jest troszeczkę ładny...ale bez przesady... On nawet grać dobrze nie potrafi...a jaką ma ocenę??
Dziewczyny opamiętajcie się ! xD
Gdyby nie było Zmiechrzu to nie zwróciłybyście na niego uwagi....

No ale... jedynie można rzecz :O żal....
Jesteście puste i tyle...xDDD Za przeproszeniem...;)

Pozdrawiam wszystkie fanki tego "aktora".

...;)...

Jasperek123443

Ale Zmierzch jest i uwaga została zwrócona :)
a Taylor poza tym pasuje idealnie do roli Jacoba i ma takie niesamowite oczy :)