The Beatles

9,5
67 ocen występów osoby
powrót do forum osoby The Beatles

Mam 16 lat i gdy pytałem się kolegów kto śpiewa Hey Jude odpowiadali "Nie Wiem" czy to jest normalne albo to że nie umią wymienic ani jednego członka grupy The Beatles. To jest normalne czy ja jestem nienormalny że słucham takiej muzyki??

elviska

No cóż ja również mam 16 lat. Na moim Ipodzie są takie zespoły jak the beatles, Abba, the doors, i Elvis, Littel Richard, Ray Charles, Bee Gees inne tego typu ja słucham tylko takiej muzyki a moja przyjaciółka uważa że to trochę dziwne słuchać tylko tego bo ona chociaż znam Beatlesów nie sucha ich.

użytkownik usunięty
dominika1092

bo słuchanie w/w zespołów/muzyków nie jest teraz w modzie. w modzie jest słuchanie tego co emituje mtv...

Przyłączam się do grupy "nienormalnych" :D też mam 16 lat i już od roku nie mogę się oderwać od ich muzyki:D i nie tylko ich :D

paciek

Jesli jako mlodzi ludzie lubicie beatlesow oznacza ze macie na prawde dobry gust muzyczny:) nie ma w tym absolutnie nic zlego ze lubie starsza muzyke. Jesli ktos nie zna takich kawalkow jak Hey Jude to niewiem na jakim on zyje swiecie albo w jakim. Respekt dla kazdej fanki/fana Beatlesow;) bo wsrod mlodych jest nas na prawde coraz mnie:( pity....

Beatle

ej, nie jest aż tak źle, w moim liceum jest spora liczna beatlefanów która się z czasem poszerza. nie wydaje mi się żeby było nas coraz mniej, po prostu nie tyle ile w latach '60... (achh...) że też mnie wtedy nie było.

number_nine

Heh u mnie tak wielu nie ma ale staram się każdego nawrócić i na razie mi to idzie całkiem nieźle :D:D