The Black Eyed Peas

1,0
3 oceny występów osoby
powrót do forum osoby The Black Eyed Peas

klejny wytwór dla rozszalałych, zamerykanizowanych nastolatek.
Niestety ich muzyka to jest tandeta. Lubują się w niej tylko dziewczęta
pokolenia MTV. Każdy koneser i znawca muzyki tak uważa, chyba że ogląda te głupawe i denne programy na MTV jak Jackass, Dismissed lub itp...

greexaal

całkowicie sie z toba nie zgadzam! BEP w przeciwienstwie do innych amerykanskich "gwiazdek" nie sa tandeta "na chwile"! ale tez trudno zeby wielbicielom utworow klasycznych podobala sie taka muzyka! sa rozne gusta. skoro wolisz słuchać Chopina to prosze bardzo ale BEP nie krytykuj!

greexaal

ja też się nie zgodzę, bo Black Eyed Peas są na rynku muzycznym od wielu lat i wciąż maja fanów. Nie grają tandetnej muzyki tylko wciąż promują nowe świetne piosenki, robią to z pasja i ja zawsze będę ich wielką fanką. pozdr!

greexaal

Ja za nimi nie szaleję ,ale lubię. A nie jestem nastolatką pokolenia MTV xD
Ale ludzoie mają różne gusty (np. ja kiedys szalałam za Blog27 ,a teraz uważam ,że to jest totalny shit xD)

greexaal

zgadza się, beznadziejna pseudo kapela_______________________________________________________________

W_B_B__Beaver

Wcale nie! BEP juz bardzo długo trwa i co wydanie nowej płyty ma dużo przebojów. Bardzo dobry zespół, mój ulubiony ;)

greexaal

black eyed peas to moj ulubiony zespol i wcale nie sa dla pokolenia mtv!Us5 czy jonas brothers na pewno ale
nie zaliczaj do tego bep!