Til Schweiger

Tilman Valentin Schweiger

8,1
16 311 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Til Schweiger

jak wiadomo niemcy do pięknych nie należą,ale Til jest wyjątkiem...ma wspaniały uśmiech itd.

jag0da

Jak najbardziej się zgadzam , jest boski.

jag0da

O taaaak

jag0da

JA także się zgadzam i ogólnie tak jak nie lubię Niemców tak ten jeden przypadł mi do gustu:) Jest przystojny i lubię oglądać filmy z jego udziałem, bo wydaje mi się, że jest dobry w tym co robi choć biorę pod uwagę fakt, że mogę być w tej kwestii ślepa właśnie z powodu tego, że mi się podoba wizualnie :):). Ostatnio stanęłam przed jego gigantycznym plakatem z firmy Charlesa Vogele'a I myślałam, że stamtąd nie pójdę tak zajebiście wyglądał:P

jag0da

Zgodzić się mogę jedynie ze słowami,że jest przystojny. Z resztą niestety nie. Wg.mnie niemcy wcale nie są brzydcy itd. Często bywam w niemczech z racji tego,że mój facet jest niemcem i oczywiście trudno,żebym uważała,że mój ukochany nie jest przystojny,ale oprócz tego,że mój jest przystojny to wiele przystojnych mężczyzn chodzi po niemieckich ulicach. :)

A Til jest boski. Miałam okazję widzieć go w Berlinie na premierze filmu,szkoda tylko,że jest dość niski,ale można mu wybaczyć :)

Ellemelle

Dość niski? 178cm to jak najbardziej normalny wzrost mężczyzny.

jag0da

Właśnie Niemcy są bardzo przystojni i Til wcale nie jest wyjątkiem. Musiałaś mało Niemców widzieć, bo to jedna z najprzystojniejszych nacji :)

fllama

niesamowicie przystojny nie można wzroku oderwać! a ten uśmiech! w tym filmie momenty kiedy się popłakał najbardziej chwytają za serce oglądał ktoś może 3?