jak wiadomo niemcy do pięknych nie należą,ale Til jest wyjątkiem...ma wspaniały uśmiech itd.
JA także się zgadzam i ogólnie tak jak nie lubię Niemców tak ten jeden przypadł mi do gustu:) Jest przystojny i lubię oglądać filmy z jego udziałem, bo wydaje mi się, że jest dobry w tym co robi choć biorę pod uwagę fakt, że mogę być w tej kwestii ślepa właśnie z powodu tego, że mi się podoba wizualnie :):). Ostatnio stanęłam przed jego gigantycznym plakatem z firmy Charlesa Vogele'a I myślałam, że stamtąd nie pójdę tak zajebiście wyglądał:P
Zgodzić się mogę jedynie ze słowami,że jest przystojny. Z resztą niestety nie. Wg.mnie niemcy wcale nie są brzydcy itd. Często bywam w niemczech z racji tego,że mój facet jest niemcem i oczywiście trudno,żebym uważała,że mój ukochany nie jest przystojny,ale oprócz tego,że mój jest przystojny to wiele przystojnych mężczyzn chodzi po niemieckich ulicach. :)
A Til jest boski. Miałam okazję widzieć go w Berlinie na premierze filmu,szkoda tylko,że jest dość niski,ale można mu wybaczyć :)
Właśnie Niemcy są bardzo przystojni i Til wcale nie jest wyjątkiem. Musiałaś mało Niemców widzieć, bo to jedna z najprzystojniejszych nacji :)