Tim BurtonI

Timothy Walter Burton

8,3
22 968 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Tim Burton

DNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO .

Dla mnie ten facet to beztalencie. Żaden z jego filmów nie jest nawet przystępny. Tego poprostu nie da się oglądać. Animacje są okropne.
Im wcześniej skończy bawienie się w reżyserkę tym prędzej, bo ja długo tego nie będę znosił.
Burton=kiczowaty, marny, nudny, okropny, beznadziejny...
Ehhhhhh jest jak papier toaletowy... do ****

Tarzan_2

stary jak ty tu piszesz ze filmy burtona to cytuje dno koniec cytatu to co ty lubisz? bollywood? (blle)

Tarzan_2

stary jak ty tu piszesz ze filmy burtona to cytuje dno koniec cytatu to co ty lubisz? bollywood? (blle)

Saint_Jimmy

Powiem krótko!:) TARZAN jesteś po prostu za tępy żeby oglądać takie filmy. Tobie trzeba puszczać Kubusia Puchatka i wtedy cieszysz.

Najbardziej mnie wkurzyło jak jeszcze pojechałeś na Epokę Lodowcową.... bo to jeden z najlepszych filmów animowanych jakie wyszły!!! Jest rewelacyjna.

Tarzan_2

Ta Wasza kłotnia trwa dosyć długo - aż od stycznia:|:|.
Bezsensu trochę, bo żadna ze stron zdania nie zmieni.
Ja tam do Burtona nic nie mam ale muszę powiedzieć, że widziałam dosyć dużo jego filmów nawet nie mając o tym pojęcia (skapnełam się czytając filmografię) i stwierdzam, że filmy te są dla ludzi, którzy faktycznie mają bardzo bujną wyobraźnię i potrafią dostrzec "coś" w "niczym"... czyli generalnie na pewno Tarzan, czy jak mu tam.. nie ma wyobraźni na tyle bujnej i na tyle dziwnej, by móc docenić tak wielki talent.

Tarzan_2

... aha, jeszcze jedno:
"dziwak do dziwaka ciągnie" = Depp, Burton =)genialna kombinacja :)!
+ oczywiście wszyscy ci dziwni ludzie, którzy twierdzą, że Burton ma klasę :). Dziwacy są fajni:):):).

truskana

faktycznie, jechanie tarzanowi i to od stycznia to trochę bez sensu. powiem jedno: "recenzentów", którym nie chce się wysilić żeby chociaż spróbować zrozumieć Burtona i jego sympatyków zawsze będę uważać za nieinteresujących zramolałych nudziarzy. MÓJ MĄŻ NA PEWNO BĘDZIE WIELBICIELEM BURTONA I TOLKIENA. i może na tym zakończmy półroczną dyskusję.

Ronemund

:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/