DNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO .
Dla mnie ten facet to beztalencie. Żaden z jego filmów nie jest nawet przystępny. Tego poprostu nie da się oglądać. Animacje są okropne.
Im wcześniej skończy bawienie się w reżyserkę tym prędzej, bo ja długo tego nie będę znosił.
Burton=kiczowaty, marny, nudny, okropny, beznadziejny...
Ehhhhhh jest jak papier toaletowy... do ****
stary jak ty tu piszesz ze filmy burtona to cytuje dno koniec cytatu to co ty lubisz? bollywood? (blle)
stary jak ty tu piszesz ze filmy burtona to cytuje dno koniec cytatu to co ty lubisz? bollywood? (blle)
Powiem krótko!:) TARZAN jesteś po prostu za tępy żeby oglądać takie filmy. Tobie trzeba puszczać Kubusia Puchatka i wtedy cieszysz.
Najbardziej mnie wkurzyło jak jeszcze pojechałeś na Epokę Lodowcową.... bo to jeden z najlepszych filmów animowanych jakie wyszły!!! Jest rewelacyjna.
Ta Wasza kłotnia trwa dosyć długo - aż od stycznia:|:|.
Bezsensu trochę, bo żadna ze stron zdania nie zmieni.
Ja tam do Burtona nic nie mam ale muszę powiedzieć, że widziałam dosyć dużo jego filmów nawet nie mając o tym pojęcia (skapnełam się czytając filmografię) i stwierdzam, że filmy te są dla ludzi, którzy faktycznie mają bardzo bujną wyobraźnię i potrafią dostrzec "coś" w "niczym"... czyli generalnie na pewno Tarzan, czy jak mu tam.. nie ma wyobraźni na tyle bujnej i na tyle dziwnej, by móc docenić tak wielki talent.
... aha, jeszcze jedno:
"dziwak do dziwaka ciągnie" = Depp, Burton =)genialna kombinacja :)!
+ oczywiście wszyscy ci dziwni ludzie, którzy twierdzą, że Burton ma klasę :). Dziwacy są fajni:):):).
faktycznie, jechanie tarzanowi i to od stycznia to trochę bez sensu. powiem jedno: "recenzentów", którym nie chce się wysilić żeby chociaż spróbować zrozumieć Burtona i jego sympatyków zawsze będę uważać za nieinteresujących zramolałych nudziarzy. MÓJ MĄŻ NA PEWNO BĘDZIE WIELBICIELEM BURTONA I TOLKIENA. i może na tym zakończmy półroczną dyskusję.
:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/