Nie wiem dlaczego. Nigdy go nie lubiłam. Nie potrafie tego wytlumaczyć, ale czuje do niego nie chęć.
Wyśmiałbym Twoją głupotę, ale zostawiłem już dosyć postów-powyżej.Poczytaj, każdy tyczy się równieć Ciebie.
To jest moja opinia na temat jego aktorstwa i tyle. Nie muszę wystawiać mu wysokich ocen i cenić, bo nie mam za co.
równie dobrze ja mogłabym nazwać Cie idiotą. I co by to dało? każdy ma swoja opinie i pogódź się z tym. I nie wyzywaj ludzi od debili,bo sam tylko pokazujesz kim tak naprawdę jesteś.:d
Mam podobnie jak również go nie lubie ma cienkie filmy (przynajmniej dla mnie) no może Firma była niezła.
Jak zobaczyłem go w "Collateral" to straciłem cały szacunek dla niego. Tylko d.pek może zagrać takiego d.pka.
A ja wręcz przeciwnie, uwielbiałam Tom'a zanim dowiedziałam się o jego życiu prywatnym, i uwielbiam go wciąż. :) Myślę, że jego gra aktorska powinna zostać tu oceniona na co najmniej całą 8, jednak niektórzy nie wiedzą co tu się ocenia i zaniżają oceny ze względu na to, że należy do scjentologów.
Dla mnie może należeć nawet to sekty satanistycznej bo ja na takie rzeczy nie patrze. Nie lubie go jako aktora. Ten jego głupi uśmieszek. Po prostu nie jestem wstanie na niego patrzec.
Nie jesteś w stanie na niego patrzeć? Z jakiego powodu? Nie wydaję mi się, żeby jego gra aktorska była aż tak załamująca.
On mi się wizualnie nie podoba. Gra jak gra w jednych filmach dobrze gra w innych gorzej. Top Gun mi się bardzo podobał.
A ja go lubię. Szczególnie z jego lat młodzieńczych ;-) Filmy ,, Top Gun'' , ,, Rain Man'' czy ,, Jerry Maguire'' bardzo mi się podobają! :) Dodał tym filmom takiego uroku :) I basta! ;)